Büszkén jelentem, hogy megszakítottam mindennemű kapcsolatot, a magasságos MATÁV-al!
Volt egy 4500.- saram novemberről, mert ...mert.
Kűttek csekket, de nem fizettem be, mert gondoltam előbb megvárom a számlakivonatot, hátha a következő hónapban levonták.
Erre kaptam tőlük felmondó levelet!
Nna felhívtam őket, hogy OK! elfogadom a felmondást:-)))
Nna volt kiakadás, kapcsolgattak a főnökhöz, hogy miért, meg hogyan ...:-)
Monttam neki, hogy ha eddig nem vette volna észre, megszünt a röghözkötöttség, és kénytelenek lesznek lemondani az első éjszaka jogáról. / legnagyobb sajnálatunkra ugye:-) /
A végeredmény, hogy Írásban, vagy személyesen kell, ezt az 1212-őn nem lehet megtenni:-(
Nna monntam, hogy remélem pörög a magnó, mert nálam igen, én biza nem felmondtam, hanem elfogadtam az ő felmondásukat, tehát állok mindenféle per elé! Mátol kezdve én semmit nem vagyok hajlandó fizetni, oszt slussz!
Jja, és Emilben is lemonttam, hagy örüljenek!
Kiváncsi leszek mi sül ki belőlle:-)
Mindenesetre, a UPC telefon, máá itt is csörög.
Egy nap alatt hipp hopp kihozták, ingyen és bérmentve. /Ajándék hordozható telefonnal./
A MATÁV-nak oly sok pénze van hogy tavaly a 6 (hat!) éve visszamondott fővonalamnak az oszloptól a házig terjedő szakaszát egy csóró vállalkozóval kicseréltette(többszöri szóbeli tiltakozásom ellenére) titokban.Gratulálok a MATÁV-nak!
Cégekkel vagyok így akiknek csak lenyomozhatatlan feltöltős mobilszámuk van, a gyors felszívódás érdekében. Ilyet nem hívok bármi bajom is legyen. A veezetékes számon elérhetőség alapkövetelmény.
ismerem a Matáv-Westel viszonyt és erre írtam azt, hogy nem akarok én kib..ni senkivel (mivel ebben a helyzetben a Matávval nem tudok), hanem a saját költségeimet próbálom lefaragni.
He-he-he! A domino is a matáv zsebébe vándorol! ;))) A többi cég is bevezette a "kapcsolási díjat, ami eddig csak a matávnál volt. Hogy szakadnának meg! Az éjszakai tarifa megszünt, ugyan annyi lett, mint a "kedvezményes" Vegyük már le az internetezőket is egy kicsit, ugye! :(((((
Nem szivatlak. Ezek mindössze a tények, mintahogy előttem leírták.
Abból a 2500 Ft-ból kb. 30-40 percet lehet telefonálni havonta a Dominoval. Ezt kb. 1 perc naponta.
Számolj utána.
Ha elmész nyaralni 2 hétre, a Matáv akkor is lehúz.
És nem a Matávval akarok kib..ni, hanem magammal nem. Nem érdekel, hogy kinek fizetek, csak az minél kevesebb és rugalmasabb legyen.
pedig lehet olcsóbb. számold ki, hogy egy vezetékes előfizetési díjból hány percet tudsz telefonálni mobilos prepaid kártyával. ezt hasonlítsd össze azzal, amennyit eltelefonálsz egy matáv telefonról.
és akkor még arról nem is volt szó, hogy nem kell kilóméteres kábel, ha azt akarod, hogy a villamoson is tudjál telefonálni
pedig lehet olcsóbb. számold ki, hogy egy vezetékes előfizetési díjból hány percet tudsz telefonálni. ezt hasonlítsd össze azzal, amennyit eltelefonálsz egy matáv telefonról.
és akkor még arról nem is volt szó, hogy nem kell kilóméteres kábel, ha azt akarod, hogy a villamoson is tudjál telefonálni
Na ne szivassatok már azzal, hogy pl. Dominórol olcsóbb telefonálni, mint a vezetékesről..főleg helyben ugye? :)) Egyébként ha dominórol telefonálsz akkor rendkívüli módon b..ol ki a matávval :)))))
A tudakozót persze hogy kiszámlázzák, benne is van az árlistában hogy mennyi.
Én már ég leadtam a Matáv vonalamat. Most Dominoval telefonálok, abszolút szabályozható és olcsóbb.
Nincs alapdíj és ha pillanatnyilag nincs pénzem, hát megveszem a kártyát 1 hét múlva.
Úgyis egyre több a mobilos, azt meg olcsóbb mobilról hívni, mint Matávról.
Csak az a fránya Internet....
Nem elszántság, csak kis számolgatás kell hozzá!
Még idén én is eldöntöm, érdemes-e déltávnál maradni, mert ökör árpolitikát folytat.
Szemét módon, csak a nagyfogasztóknak kedvez (kartellban a matávval!!!), a kicsiket, nyögdíljasokat gyilkolja ki maga körül, pont mint az ocsmány-ormány...
Vegyél Vitamax City-t, ha pesti, vagy nagyvárosi vagy, olcsóbban hívhatod hívhatod a mobilszámokat, mint más szolgáltatóktól, ráadásul havidíj sincs. Havi 5000 ft-ból elég szépen el lehet csevegni, ha csak mobilszámokat hív az ember.
Elhataroztan, hogy visszaadom a MATAV vonalamat. Van egy mobilom, annak kevesebb a havi elofizetesi dija, mint a vezetekese. Nem beszelve a kedvezmenyekrol, amirol a MATAV mar reg nem gondoskodik. Januar honapban eletemben eloszor es utoljara felhivtam valamiert a tudakozot. 50 forintot kiszamlaztak. Akkor minek fizetek 2885 forintot havonta, ha minden _szar_ szolgaltatasert fizetnem kell. Hiszen a kapcsolasert is fizetnem kell, a tudakozoert is, a hivasert is...
Ugyhogy eldontottem, hogy szarok a _matav_ uj design-jara, visszaadom, es legyenek vele boldogok.