Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Riff-Raff Creative Commons License 2003.10.23 0 0 15
Én mindenféle légzsáktól óvakodom! :)
Előzmény: bremse (14)
bremse Creative Commons License 2003.10.23 0 0 14
Személy szerint én óvakodnék a használt, esetleg szürke szegmesből származó légzsákoktól...
zsombi Creative Commons License 2001.11.07 0 0 13
Na mi van?
Sz@rsz a topicodra jóbarát? Vagy elfogytak a zsákok? (BV-s verzióra gondolni sem merek.)
zsombi Creative Commons License 2001.11.05 0 0 12
Na jó, apám halottak napján (morbid mi?) karambolozott, kinyílt a légzsák. Mindjárt felhívom a márkaszervízt, hogy mennyiért cserélik, de addig is warlo, mondj te is egy árat!

Peugeot 406

Előzmény: warlo (11)
warlo Creative Commons License 2001.02.05 0 0 11
fargo

Tudod mit? Akkor semmit sem mondtam neked. Felejts el légyszives. A légzsákjaimmal együtt.Nincs kedvem hallgatni a hülyeségeidet, és elegem van a családodból is. Anyukád nem bíró esetleg? Csak mert akkor rövid úton ki is végezhetnétek.

Ismét csak azt tudom mondani, hogy mindenki magából indul ki.

fargo Creative Commons License 2001.02.04 0 0 10
Apám igazságügyi szakértô. Most vizsgált egy párszáz milliós alkatrészlopási ügyet a szentgotthárdi Opel gyárban. Tűntek el ott légzsákok is, (meg önindítók, generátorok, vízpumpák, stb.).

Végül is az eredeti, gyári, és egy szaki pikk-pakk berakja ôket. Csak hát ugye...

warlo Creative Commons License 2001.02.04 0 0 9
Én külföldről hozom. Az ottaniaknak meg van uj is bontott is. A bontott egyértelmú, az ujat, hogy honnan szerzik nem tudom. Egyébként a bontottnak sincs baja, ha mondjuk a kocsi nem volt sérült, vagy ha pl hátulról tört össze, és a légzsák nem nyílt ki, vagy ha parkolás közben törték meg stb...

Az ujrabőrözöttekről meg ordít hogy nem igaziak, mert az SRS AIRBAG feliarot nem tudják belerakni, ha viszont belerakják akkor isznyatosan megbüntetik őket.
Egyébként vannak ilyen légzsák fedők, 30-40 ezer forintért, amire szintén nem szabad rátenni a feliratot, mert az átverés és életveszélyes.

avantage Creative Commons License 2001.02.04 0 0 8
warlo,

Megosztod velunk a forrasod? (Legalabb korulbelul) Szerintem sehol sem gyartanak utangyartott legzsakokat. Szoval szerintem csak gyartotol lehet venni. Vagy tevedek?

Egyebkent meg azt szoktak csinalni, hogy miutan kinyilt, egyszeruen ujraborozik, nem is latszik. (Persze nem is mukodik) Lehet eladni. Szoval ilyen, nem markaszervizbol beszerzett legzsakpotlasban en nem hiszek, bocsi.

Mivel autoradiot az emberek szoktak cserelni, ezert az nem lepne meg, ha azzal uzletelsz. De a legzsakot szerintem a legtobben nem szoktak eladni a kocsijukbol.

warlo Creative Commons License 2001.02.03 0 0 7
Nehezen hiszem, hogy csak ugy kinyíljon egy légzsák.
Mért gondolja mindenki, hogy ha valami olcsóbb akkor az egészen biztosan szar?
Ha egy márkaszerviz rakja be rosszul akkor sem fog rendesen működni nem? Egyébként én csak adom el a zsákokat, nem szerelem őket.
kivi Creative Commons License 2001.02.02 0 0 6
"Annyira nem nagy dolog berakni egy légzsákot, legfeljebb nem fog müködni"

Vagy épp ellenkezőleg: túl "jól" fog működni, és egy óvatlan pillanatban akkora pofont kapok tőle, hogy a kalaptartó adja a másikat...

Előzmény: warlo (5)
warlo Creative Commons License 2001.02.02 0 0 5
1. Ha odaviszed a márkaszervizbe akkor azt teszik bele amit akarsz. Ha újat, bontottat, lopottat, ajándékozottat, bármit.
2. Törvényesen azt csinálsz a saját kocsiddal amit akarsz. Annyira nem nagy dolog berakni egy légzsákot, legfeljebb nem fog müködni, ha rosszul kötód be, de akkor a kis lámpának vissza kell jeleznie hogy valami nem kóser.
3. Nem tudom hogy mennyire divat a légzsáklopás, viszont egy utasoldali kiszereléséhez idő kell, meg hely meg világítás. A lökhárítóban lehelyezett szenzorokhoz meg megint bonyolult dolog hozzáférni.

Egyébként ha autóhifit hirdetnék akkor azért is le lennék durrogva, hogy biztos loptam? Mert azt tényleg szivesen szedegetik ki a kocsikból.

Nagyon sajnálom a tesódat, és ha megmondod milyen kocsi volt akkor utánakérdezek hátha találok

fargo Creative Commons License 2001.02.02 0 0 4
ÉPP divat lett a légzsákok lopkodása és féláron értékesítése, ÉPP ellopták a tesóm kocsijából a légzsákot, és ÉPP ajánlott valaki (nem te) lopott légzsákokat megvételre.

ÉPP csak bedurrant tôle az agyam. Mellesleg kíváncsi lennék rá, hogyan lehet törvényesen légzsákot árulni, amikor azt tudtommal törvényesen csak a márkaszervíz szerelheti be...

Előzmény: warlo (2)
warlo Creative Commons License 2001.02.01 0 0 3
Hú de felhúztatok!
Egyébként csak azért adom meg a számomat itt, hogy a rendőrség minél előbb elkaphasson. Lopni is "MOST MEGYEK LÉGZSÁKOT LOPNI" feliratú pólóban szoktam.

Akiket meg érdekel légzsák meg minden hozzávaló alkatrész azt továbbra is hívjon nyugodtan, nem jelenti fel őt senki orgazdaságért.

warlo Creative Commons License 2001.02.01 0 0 2
De nagyon jól látjátok. Kilopkodom az összes légzsákot, indítómudult, szenzort, pirotechnikai övfeszítőt meg minden egyebet a Körúton parkoló kocsikból és itt próbálom értékesíteni.
Jó magyar szokás szerint fel sem bírjátok tételezni, hogy becsületesen is lehet valamit csinálni igaz?
Nem én lettem minősítve...
fargo Creative Commons License 2001.02.01 0 0 1
l'anaconda,

Ugye nem lopott légzsákokkal üzletelsz, barátom? Mert ha igen, akkor dögölj meg a születésnapodon, te büdös paraszt állat! Ha nem, akkor bocsesz :-)

fargo
(a nôvéremnek ellopták a légzsákját :-(

Előzmény: warlo (-)
avantage Creative Commons License 2001.02.01 0 0 0
Na es honnan szarmaznak, ha szabad kerdeznem?
Csak nem mindenki lecsereli a gyari airbages kormanyt sportkormanyra?
Előzmény: warlo (-)
warlo Creative Commons License 2001.01.31 0 0 topiknyitó
Elég jó áron tudok szerezni légzsákokat szinte minden tipusra. Amennyiben érdekel:
e-mail: lentamente@freemail.hu
20/3990096

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!