Keresés

Részletes keresés

cobranco Creative Commons License 2010.12.08 0 0 7

Az alábbi levelet küldtem ma el a "nagyrabecsült" társaságnak:

Tisztelt Szerkesztőség!

Évek óta kapom önöktől a különböző sorsolási boritékokat.A szisztéma ugyanaz,először a beetetö levél,majd a főlevél,melyben a csillagos eget is beigérik nekem,csakhogy rendeljek már valamit.Mindig érdeklődve olvasom mi újat találtak már megint ki és látom az önök tárháza kifogyhatatlan.Ha az összes ajándékot összeadnám, a végösszeg felérne egy kisebb ország költségvetésével.persze mindenki tudja,hogy ezt a befirolt vásárlók fizetik meg.A szigorú kiiválasztás,mellyel a megyéből "csak" én kerültem be/megjegyzem a lépcsőházban rajtam kivül még öten kaptak ilyen boritékot/ még örülhetnék is,ha nem tudnám,hogy ez is a beetetés része.Vajon azt is miért találtam ki előre,hogy a mellékelt slusszkulcs pont a lgdrágább autohoz tartozik.Nyilván a Mazda Rx-8-asból túl sok van raktáron és a 27 milliós terepjárókat sincs hol tárolni./primitiv relkámfogás/A expresszdij:Dombon ülő vadászkutya legyek,ha nem tudtam előre,hogy a lekaparandó matricák pont a Jackpotot fogják kiadni./akár ügyes trükk is lehetne.de inkább szánalmasan átlátszó/A boritékban található anyagból egy komplett marketing szemesztert lehetne inditani.Személyes véleményem az,bár az ötlet jó,a sok hivatalosnak látszó bla-bla csak a szerencsétlen tudatlan emberek megtévesztésére szolgál.A felháboritó az egészben az ,hogy önök fenntartják a választási lehetőség látszatát,hogy aki NEM-el válaszol,az is nyerhet./ami szerintem teljes képtelenség/.Természetesen küldjék csak tovább a reklámanyagokat,költsenek csak rám/rendelni persze továbbra sem fogok/,de alig várom már,hogy megint röhöghessek egy jót,hogy  milyen sületlenségekkel próbálják hülyiteni a jónépet. Végezetül mellékelem a NEM válaszboritékot,minden önök által kért dokumentummal együtt,bár tudom,a nyerési esélyem kisebb,mint Rajk Lászlónak volt a kommunista vérbiróság elött.                                       

Üdvözlettel és sok sikert a munkájukhoz  a  "lelkes rajongó"

Stiletto Creative Commons License 2001.01.31 0 0 6
ok, reszben igazat adok neked

es nem is mondom, hogy kamusztorik lennek - kulon felhivjak a figyelmet az eredetiseget igazolando feltetelekre
nem, engem leginkabb az zavar, hogy iras-palyazat neven szinvonaltalan, primitiv, hatasvadasz irasokat varnak a palyazoktol. Olyanokat amik tokeletesen megfelelnek egy rugalmatlan, altaluk hasznalt sablonnak.

Előzmény: Csokis (5)
Csokis Creative Commons License 2001.01.31 0 0 5
Emlekeim szerint barmekkora baromsagok is ezek a sztorik, mindig dokumentalhatoak. Tul gyorsan kibukna, hogy kamu. A RD's meg tul nagy ceg ahhoz, hogy egy ilyen botranyt megengedhetne maganak. Ha jo a sztori, de szarul van megirva, legfeljebb felkeresik Bozsi nenit, aztan elmeseltetik maguknak. Egyebkent nem hiszem, hogy haromnal tobb sztori kene nekik egy ekkora orszagbol. Kepzeld, ha vegignyalazzak az egesz vilagot, ahol megjelennek, az hany tortenet. Tobb evszazadra el lesznek latva konnyfacsaro baromsagokkal.
Előzmény: Stiletto (4)
Stiletto Creative Commons License 2001.01.31 0 0 4
"Mi az ingyen ebben?"

szerintem az, hogy a palyazattal siman begyujtenek parezer jo sztorit. Nem tudom elkepzelni, hogy ezek kozul csak a harom dijnyerteset kozolnek le.
Eleg, ha atirjak kicsit a dolgokat. Mondjuk a csodaval hataros modon megmenekult, aramsujtotta villanyszerelobol lesz lakatosmester. Aramutes helyett meg gyilkos magnes-zar :)))

Előzmény: Csokis (3)
Csokis Creative Commons License 2001.01.31 0 0 3
aki ugy erzi szeretne ingyen segiteni egy forrashiannyal kuszkodo lapnak
Segitseg az, ha kozlesre alakalmas es kozlik is, nem? Akkor meg fizetnek erte. Mi az ingyen ebben?
Előzmény: Stiletto (-)
Stiletto Creative Commons License 2001.01.31 0 0 2
volt mar vagy 10 eve, hogy bejott kis hazankba ez az al-intellektuel olvasman, s.joparan elo is fizettek ra akkoriban

nem igazan ertem mit esznek rajta az emberek honaprol honapra?!

PETYUS Creative Commons License 2001.01.30 0 0 1
Basszus, én ebből is kimaradtam.
Így jár az, aki minden RD-s cuccot olvasatlanul a kukába dob. (Rühellem felvinni a 2. emeletre.)
Előzmény: Stiletto (-)
Kham Creative Commons License 2001.01.30 0 0 0
Kettőt és még sok nullát nyerhetsz.
Stiletto Creative Commons License 2001.01.30 0 0 topiknyitó
"Ha van egy igaz története, ami szép és érdekes, és azt hatásosan meg tudja írni, 200 ezer forintot nyerhet pályázatunkon"

Ok, lehet, hogy nem kamu es aki "jot" ir az esetleg nyer is valamit. Bar, ha visszaemlekezunk a R.D. Valogatas egykori offline spam-technikajara - miszerint naponta nyertunk sorsolasaikon es errol lelkesen ertesitettek is bennunket a postaladankba ontva hirdetesuket - szoval ennek tudataban nehez elhinni, hogy meg nincs meg az osszesen netto 1.8 milla boldog tulajdonosa...

Tul.kepp nem is erdekes. A beadando anyagra vonatkozo feltetelek gazosak igazan, idezem:

"Bár az írás stílusa is fontos, a hangsúly inkább a történet különlegességére..." stb
"Gyakran az egyszerű szerkezet a legjobb, amely..." (es itt 5 pontba szedve, kozepiskolas fogalmazasokra vonatkozo struktura szabaly kovetkezik)
"hagyjon ki minden részletet, amely nem viszi előre a történetet"

Legsulyosabb a kategoriankent felhozott "harom mintairas" - erdemes belenezni! :)
szoval ilyen palyazat ez, persze ertheto, ha valaki olvasott mar Valogatast...
aki ugy erzi szeretne ingyen segiteni egy forrashiannyal kuszkodo lapnak: Itt vannak a palyazati feltetelek

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!