Keresés

Részletes keresés

philozófika Creative Commons License 2001.03.08 0 0 39
veszem eszre... igy 1 kicsit mas megvilagitasba kerulhet az ugy. az egyszervolt cikk megjelent az estfm weblapjan.
itt 1 link: http://www.estradio.hu/index.est?p=cikk&id=121

phf

johnnybravo Creative Commons License 2001.02.07 0 0 38
jaja
Előzmény: fAPOfa (37)
fAPOfa Creative Commons License 2001.02.01 0 0 37
Hát van egy kis összefonódás... Tiszta Neo-Urambáttyám fíling csak a fekete Volga alkult át kissé....
Előzmény: chromax (36)
chromax Creative Commons License 2001.02.01 0 0 36
Érdekes, én 1 perccel ezelőtt láttam 1 szép nagy matáv hirdetést az indexen..:) Pénz beszél :)

üdv
chromax

Előzmény: 3xcess (3)
johnnybravo Creative Commons License 2001.02.01 0 0 35
Superman egy álszent f*** volt az említett műsorban.
melegromalany Creative Commons License 2001.02.01 0 0 34
Az Úr elobb-utóbb lesújt a bunösökre. Mostanában azonban rengeteg a bunös, nagyon el van szegény foglalva, hiába mindenható. Úgyhogy társadalmi munkában idonként besegítünk neki. A listára meg nem túl nehéz felkerülni, elég csak aljas, jellemtelen, gátlástalaln módon viselkedni.
johnnybravo Creative Commons License 2001.01.31 0 0 33
Mas ?
rali Creative Commons License 2001.01.31 0 0 32
Hát ezt jól megmagyaráztad nekem.
Előzmény: melegromalany (18)
johnnybravo Creative Commons License 2001.01.31 0 0 31
Egyetertek. Az Index monnyon le !
Előzmény: FatMo (30)
FatMo Creative Commons License 2001.01.31 0 0 30
Olvastátok a http://index.hu/tech/gyalupad/matav/ címen található cikket? Ezt bezzeg nem veszik le! Egy kis matáv nyali! (És mellesleg a mi gyalázásunk!)
johnnybravo Creative Commons License 2001.01.30 0 0 29
hmmm.
johnnybravo Creative Commons License 2001.01.30 0 0 28
Nézd meg a főoldalt. :)))
Előzmény: 3xcess (3)
johnnybravo Creative Commons License 2001.01.30 0 0 27
LOL. :)
Előzmény: James Bond (26)
James Bond Creative Commons License 2001.01.30 0 0 26
Már nincs ott :o)
Előzmény: James Bond (25)
James Bond Creative Commons License 2001.01.30 0 0 25
Az index a cikk törlését illetőne kissé felületes volt. Érdemes benézni a index főoldalról elérhető TECH aloldalra. A cikk eleje még olvasható :o)

Mostmár csak arra vagyok kíváncsi, meddig.... :o)

horowitz Creative Commons License 2001.01.30 0 0 24
http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/szuperedison

there u go, motherfuckerz

horowitz

James Bond Creative Commons License 2001.01.30 0 0 23
nem. ezt hívják MATÁV-FÜGGŐSÉGNEK
Előzmény: andry (22)
andry Creative Commons License 2001.01.30 0 0 22
Hallottam, de nem bírtam végig. Nem ragadtatta el magát a szerző. Nem hittem el, h ilyet megenged magának az EST FM. Egy hallgatóra, aki higgadtan, de a Matávra cseppet se hízelgően mondta el a véleményét (h a kiszámíthatatlan tarifák miatt miért nem vett ISDN vonalat), a műsorvezető kétszer is rászólt, h "ha orditozol kikapcsollak". Ledöbbentem. 2001-ben megengedheti ezt magának egy magát függetlennek valló médium? Nem értem a stúdióban ülőket, úgy egymás közt miért nem mondták el, h a Matáv egyik napról a másikra visszavonta kedvezményét, úgy, h az 1212-n se tudtak semmit erről, majd visszaadta júniusig, de az új tarifacsomagokat csak márciusban hozza nyilvánosságra. Ezt hívják átgondolt ügyfélbarát üzletpolitikának? Ezt hívják független, hiteles médiának?
Előzmény: trancsiloz (9)
cyber.greg Creative Commons License 2001.01.30 0 0 21
Howard Stern: Intim részek (Private Parts)
Előzmény: trancsiloz (17)
trancsiloz Creative Commons License 2001.01.29 0 0 20
Oh, szóval te már akkor tudtad, hogy mi az oka. Talán úgy kellett volna megnyitni, hogy: Tudom, miért tunt el sat. :)
Előzmény: FatMo (19)
FatMo Creative Commons License 2001.01.29 0 0 19
Olvasd el a cikket (topcindítás), ott kiderül mi az ok!
Előzmény: trancsiloz (17)
melegromalany Creative Commons License 2001.01.29 0 0 18
Arra a listára, amelyikre én qrvára nem szeretnék felkerülni...
Előzmény: rali (16)
trancsiloz Creative Commons License 2001.01.29 0 0 17
hehe
Kár, hogy nem hallottam. Szvsz ennek a Supermannek egyszeruen ilyen a stílusa. Nyilván tisztában volt vele, hogy ember nem lesz majd, aki dícsérni fogja a Matávot, így szépen magára vállalta az ügyeletes bunkó szerepét, aki semmit nem ért, és minden értelmes felvetésre valami ökörséggel áll elo. Így nyilván többen hallgatják a musort, meg az egész nagyobbat durran. Emlékszem, még a Csiszár által szinkronizált, fenetudja micsoda nagy ámerikai médiafaszról szóló filmben mondták, hogy azok a legjobb hallgatók, akik egyébként utálják a musorvezetot, meg az egész musort, úgy ahogy van.
Persze, mindez egyáltalán nem magyarázza, hogy miért is került le a cikk. Könnyen lehet, hogy valami nagyon banális oka van az egésznek, no de lehet, hogy nem. :)
Előzmény: FatMo (14)
rali Creative Commons License 2001.01.29 0 0 16
Milyen listára?
Előzmény: melegromalany (15)
melegromalany Creative Commons License 2001.01.29 0 0 15
Úgy hallottam, hogy ez az Erdélyi Zsolt nevu gátlástalan köcsög rákerült a listára...
FatMo Creative Commons License 2001.01.29 0 0 14
Egy másik fórumban található korábbi hozzászólásomat idézem, ami a rádióműsorról szól. Íme:

Sajnos a cikk helyén egy üres oldalt találtam (fejlécek meg minden ott vannak). HA a tegnapi estfm adásról volt szó, akkor azt hallottam. Alapban eddig valamennyire bírtam Szupermant. Most már utálom. Tökéletesen "hozta a matávot". Pont olyan fennhájázó, pökhendi volt. Nem voltak érvei, ha valaki keményen beszólt a matávnak (keményen, nem vulgárisan) azt lehúzta. Az egész műsor kalap sza@r volt. Ott ült mellette Nádori Péter, akiha nem lenne origomédiaigazgató, akkor most a Tilos rádióban véres szájjal szidná a matávot, itt viszont gyakorlatilag dicsérte. Uj Péternek voltak erőtlen próbálkozásai, - hogy Európában itt a legdrágább, stb.-, de ez sem ért semmit. Egyszerűen tudomást sem akartak venni arról, hogy júniustól nem lesz 150 Ft-os kedvezmény, sem pedig Mindenkinek csomag. Állandóan valami olyanról beszéltek, hogy "Amiatt keseregtek, hogy a 150 helyett majd 210-et kell fizetned. Ettől vagytok beszarva?" Egyébként Superman fő érve az volt, hogy "Nem tetszik a Matáv stílusa? Vedd meg részvényeinek minimum 51%-át és irányítsd te!" Mintha nem lenne agya a fickónak. Hol van a Nyírő András (tudom hol van a Matáv tulajdonú mobil cég wap projektjét vezeti)aki biztosan tett volna valamit!

Előzmény: trancsiloz (9)
rali Creative Commons License 2001.01.29 0 0 13
DE milyen igazad van Tzimbora.
Előzmény: Mogorva (10)
philozófika Creative Commons License 2001.01.29 0 0 12
ja, az en alairasom nem origo, hanem:

philozofika

Előzmény: philozófika (11)
philozófika Creative Commons License 2001.01.29 0 0 11
a csetepate 1 masik szalon folytatodni latszik...:

http://www.origo.hu/internet/biztonsag/010129azindexhu.html

Az Index.hu egyik szervere sok százezer levéllel bombázta az [origo] Freemailt
2001. január 29., hétfő, 18.01

Január 26-án, pénteken este egyes internetezők az [origo] ingyenes levelezési rendszerének lassulását tapasztalhatták. Ennek oka az volt, hogy az Index.hunál működő egyik szerverről levelek özöne zúdult a Freemailre: közel félmillió e-mail érkezett egyetlen postafiókba.

Pénteken este a temp2.index.hu szerverről levélözön indult el az [origo] Freemail felé. Az információáradat nem volt egyenletes, de előfordult, hogy percenként 600 is érkezett a kéretlen levelekből. A Freemailt kiszolgáló mindegyik számítógépre érkezett belőlük, a legnagyobb adagot azonban az a szerver kapta, amely 446 ezer darabot volt kénytelen fogadni. A rendszergazdák ezután tudták kiszűrni azt a szervert, amelytől a levéláradat érkezett, és letiltották a többi levél fogadását - nyilatkozták a Freemail üzemeltetői.

A levelek feladója egy magyar e-kereskedelmi áruház, a 4sale.hu volt. Az áruházat működtető szoftver egy néhány soros, automatikus figyelmeztetést küldött a reklámcsíkokat kihelyező alrendszer hibájáról az azt karbantartó személynek - mégpedig egy freemailes postafiókra. Csakhogy egyetlen figyelmeztetés kiküldése után nem állt le, hanem újabb és újabb, azonos tartalmú levelet küldött ki ugyanarra a címre, több százezer példányban.

A levélözön megállítása után a Freemail üzemeltetői magyarázatot és intézkedést kérve küldtek egy levelet a postmaster@index.hu címre, de mint kiderült, az Index.hu ezzel a szabványos, a levelezési rendszer karbantartója számára fenntartott e-mail címmel nem rendelkezik.

Uj Péter, az Index.hu hírigazgatója az [origo] kérdésére válaszolva elmondta: a leveleket nem az Index.hu levelezési rendszere postázta, hanem a 4sale.hu egyik szervere küldte ki, ami az Indexnél működik, mivel a 4sale üzemelteti a tartalomszolgáltatás elektronikus áruházát. Uj Péter szerint az Index egyik routerén (adatforgalmat irányító számítógépén) keresztül jutottak ki a levelek az internetre, mivel a 4sale gépei is ezen keresztül kapcsolódnak a világhálóra. Hozzátette: az Index a "mail.index.hu" domain alatt rendelkezik postmaster nevű postafiókkal.

[origo]

Mogorva Creative Commons License 2001.01.29 0 0 10
Na igen... a pénz beszél, a karaván ugat, hogy egy régi mondást idézzek. Kicsit kifordítva, de így jobban teccik.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!