én ugyan igy vagyok csak a 2. pályán. már megmentettem a nőt,bekapcsoltam mindent,és ami ki tudna vinni,az ott van abba a szobába ahol megmentettem a nőt,de azon van egy piros kéz,meg egy piors lakat. azt nem tudok menni sehova,mert körbe , körbe megyek . ha tudsz lécci segits!
Én csak most szereztem meg ezt a cool gamet, de máris nagyon tetszik. Végre egy olyan játék, amit legalább annyira szeretek, mint a Mortal Kombatot. Amúgy én a 14. pályán akadtam el. Amikor be kell menni a bázisba. Nem tudom megcsinálni úgy, hogy 3 hypo és kb fél életerő megmaradjon :(.
Amúgy én a nekifutok fejcsavarás, lábsöprés (amíg a földön van). Aztán ha felkel kombó izomból :) A félreugrás még nem nagyon megy.
Van hozzá valami pecs, kiegészítő, amit le lehet tölteni?
Kedves MGperY nemigazán osztom a véleményed. Szerintem jó a játék, szép anime grafika, és ráadásul az adja az élvezetet, hogy nem lehet akárhol menteni Így óvatosabb lesz az ember. És nagyobb az izgalom. Ugyanakkor persze kifejezetten idegesített engem is, mikor a fekete ninját hajszoltam a tetőkön át...
Bocsi, de én nemigen tartom számon, hogy melyik pálya melyik. Szal, a 13. pályával kapcsolatban...
Hát, azt hiszem még nem vagyok ott. Most a börtönszerűségben vagyok, tudod az álom után. Apám után kutatva. Egyébiránt szerintem az "álmos" pálya volt a "jegeslegjobb".
Nem minden játékban van lehetőséged verekedni magaddal.
Én mondjuk kicsit alternatív harci taktikát szeretem.
Szóval, mivel kedvenc fegyverem az a cool mesterlövészpuska, de sajnos kettőből kilövi a tárat. Ezért inkább a nagyvadakra tartogatom, és ha megszerztem a puskát inkább átmegyek öklözésbe.
Szóval, ha az ellenfélnek/felek nincs fegyvere, vagy éppen töletené a fegyverét, akkor ugrok párat felé, biztos ami biztos, és mikor leérek a földre, megfutamodok egyenesen, és mikor már egészen közel vagyok adok egy ütést. Ettől felugrik a lányka az illető nyakába, és puszi helyett inkább kitöri a nyakát. És ha a körzetben más ellenség is van, akkor kis szerencsével azok is padlót fognak. Azután pedig ugrás, földetérés pont az ellenség előtt, és rúgás. Ezzel mefogja a nyakát a két lábával, és átdobja. Szuperül néz ki, és ráadásul nagyot sebez. Plussz régebb használtam a "duble spin kick-ot", de mostanában nemigen preferálom.
Ja, és egy tanács, ha lehet ne haigáld le az emberkéket, mert elvesznek a bennük lévő cuccok. Például Dauby mondásával nem értek egyet:
"De a ninják közelébe nem ér senki!"
Mert:
a.)A "Black Ops" legalább is az én taktikámmal sokkal rosszabb, mint a ninják. És többet kell őket verni, mint egy átlagos ninját.
b.)A ninjákkal beválik, hogyha sokan vannak, egyenként elcsalod, és úgy ütöd agyon. Ezzelszemben ez nem jön be például a "hölgyekkel", és a BlackOps-al a legritkább esetben működik.
c.)A ninják közül egyedül a Fekete és Piros okoz kisebb gondokat. Az az ötlet, hogy ne engedd használni a combókat (pl. leesik, és nem várs, hanem legugolsz, és belerúgsz a testbe, és mikor feláll felugrasz, és fejbevágod vagy átdobod tetszés szerint. Ja, és a ninják hülyék egy kicsit. Ha távol vannak akkor is csinálják a cseleiket. Namost: Ő cselez távolról, te hátralépsz, ő megüti a levegőt, és előtted földetér... :)
Szóval: Elszállt a sirály,
Oni az új király!
Ja, és valakik akarnak csinálni multit. Olyanokat hallottam, hogy multiban akár a fekete ninjával is lehetsz. NA, EZT VÁROM!
Szerintem nagyon jó a játék.
Izgalmas, jó a grafika. Most a 13. pályán tartok
és jó lenne egy kis segítség. Gőzöm sincs mit kell csinálni. Ha valaki tudja, segítsen.
köszi
Sziasztok
a negyedik pályánál letöröltem az egészet a rákba, ilyen unalmas gamet már régen gyűrtem.
csúnya ötlettelen a grafika és utálom ha nem lehet AKÁRHOL menteni.
Hi
Kéne azt megkérdenem hogy az opengl-t miért nem lehet feltenni windows2000-re?
Azt írja hogy szedjem le a netről de honnan?
Ha valaki tud segíteni az jó lenne ha meg is tenné mert még akkor is szaggat a játé ha a menüben húzom az egeret
"Ja, hol lehet olyan puskát találni, mint a Barabasé, mert aztán sem találtam sehol, csak nála... "
Mashol tudtommal nincs, de ugyse tudnal mit kezdeni velel, mert alg lehet vele mozogni.
"Mé vasznek el szint végén a fegyvereK?"
Hogy ujra be kelljen oket gyujteni :). Nehan palya direkte fegyver nelkuli kezdessel izgalmas.
Ebbe az oniba könnyű belejönni. Az előbb még azt sem tudtam, hogy mihez kezdjek és két hét sem kellett, és laza tempóban már a VII. szinten vagyok és olyanokat is megöltem, minr _Barabas...
Ja, hol lehet olyan puskát találni, mint a Barabasé, mert aztán sem találtam sehol, csak nála...
Mé vasznek el szint végén a fegyvereK?
Szasztok, én Baldur's Gate (2) és egyéb RPG rajongó vagyok. Azonban mostanában kevesebb RPG jelenik meg, ezért másfele is kacsingatok...
Például megvan a Giants: Citizen Kabuto, és most az Oni-t tegnap kaptam eg...
Hát... Nagyon tetszett elsőre, és másodikra is. SZép nagyszemű bályos hölgy...
Nagyon tetszi az a csel, amikor a két lábával megfogja az ipse fejét, és átdobja maga fölött...
De nem értek két dolgot:
1. Még az első pálya végén vagyok, ahol megtaláltam a páncélozott teherkocsit, és kéne valamit csináljak vele. Sajnos az idő gyorsan telik le, és nem látok megoldást.
2. Azt is mondja a játék, hogy valami iránytűt kellene használni... De hol itt az iránytű...
Lehet, hogy ez kb. úgy jön ki, mint amikor valaki megkérdezte, hogy: "BG2 ben mért nem tud berserkerrel varázsolni..."
De ez életem második ilyen játéka, első volt az MDK2.
És mikor jelenik meg már az Arcanum? :)
Üdv...
Jaa :)
Azt elfelejtettem leírni, hogy egy-egy szakaszt többször is végig játszok, és csak azokat a mukikat reptetem akiknél semmi nincs. Gondolom a ninjáknál érdemes leginkább a sokkololni. Velem egyszer megesett, hogy sokkoltak, de mire megakartak ütni magamhoztértem, aminek az lett a vége, hogy szegény illetőkapott egy felütést :). A fegyverekre visszatérve. Néha mókázok egy kicsit csata közben, kihasználva, hogy az ellenfél előszeretettel vesz fel minden eldobott fegyvert amiben van lőszer. Bunyóztam egy mukival, elfeküdt felkelt rohant felém, eldobtam egy plazmavetőt a hülyéje meg legugolt érte :)). Többé nem tudott lehajoni! A fegyverekkel meg azt csinálom, hogy mindig előrébb viszem őket egy kicsit a pályán igy nem tünnek el. Arra azonban figyelni kell, hogy ha nagyobb távolságra elmegyek vagy mással bunyóba keveredek( ezt nem tudom pontosan hogyan működik), akkor eltűnik és lehet éppen arra volna égetően szükség a következő teremben, raktárban stb. Egy másik dolog amivel probálkozom az a golyók "kikerülése" rohanás ugrabugra, de ennek nem sok értelme, mert kárbavész az értékes lőszer, amit én is használhatnék. De hát mit is tehetnék, mikor három gépfegyveres közeledik, ha nem futom el szitávál lőnek! Próbálkoztam már azzal, hogy ugrálva közelitek és kiverem a kezükből. Három gépfegyverest fél életerővel hypo nélkül nem is olyan könnyű nyílt terepen leverni. Gránátvetővel persze minden könnyen megy :). Egyébként az általános a játékban, hogy amikor közel vagyok hozzájuk mindig a fegyvert használják, mig kinem ürül? Azért kérdem, mert egy gránátos muksó is ezt gondolta! A szerencsétlen maga elé lőtt. Nekem eddig (4. pályánál tartok) a plazma tetszik legjobban. A sokkolót is kipróbálom, hátha bejön.
Még jó, hogy bénáznak a fegyverekkel, ha nem tennék nagyon nagyon megizzasztanának. Szerintem így is eléggé idegölő a játék. Még jó hogy türelmes vagyok. Trainert elvből nem használok!
Még egy kérdés: Érdeme minden pályán mindenkit megpüfölni, vagy aki mellett ellhet osonna amellett osonjak el? Ezzel, meg az a gond, hogy lehet éppen annál a figuránál van egy hypo az meg mindig jól jön.
Az általad sokkolónak nevezett fegyver az egyik legjobb a játékban. A már említett falon átlátás segítségével pusztító hatása még jobb lesz...egyébként szembefutsz az aktuális rosszfiúval, majd használod, ez is beválik, aztán melléguggolsz, amíg támolyog és KOMBÓ! Hehe. A fegyver előnye a nevében rejlik, ezért jaj neked, ha rajtad használják.
Minden fegyver jó valamire és lehet eredményesen használni; sajnos a gép ezekkel tud a legtöbbet bénázni. Általában nagyon rosszkor és rosszul használja őket.
A ledobálós taktikáddal nem értek egyet, mert sok esetben a ledobott emberkéknél lapul a hypo, mely ilyenkor velük együtt lesz az enyészeté. Szóval, inkább mindenkit meg kell próbálni megverni.
Természetesen vannak hölgyek is, viszonylag jó harcosok is. De a ninják közelébe nem ér senki!
Már kezdem megszokni. Két dolog zavar még: a fegyverek eltünnése egy idő után és az, hogy nem lehet a fegyvereket kitárazni. Gondolom a vége felé már inkább a fegyvereken van a hangsúly és nem a közelharcon. Bár nekem nagyon tetszik a közelharc, azt gyakorlom. Általában kitütöm a fegyvert a manusok kezéből, vagy lefegyverzem őket és elteszem. Apropó emberek. Vanak női agresszorok is? Rontják a férfiak jóhírét! :)
Ki milyen nehézségi fokon játszik(játszzott)? Én a legkönnyebbel kezdetm és az a tapasztalatom, hogy minden egyes szakasznak(epizozodnak) meg van a maga takitikája, és ha rájön valaki, akkor szinte már gyerekjáték. A falon átlátás is jó dolog harmadik pályánál ahol talán valamiféle savas medence lehet. elcsalogattam őket, falon átlátás és amikor jött három gyors ütés, azzal le is szált a szintről. Gondolom ezt mindenki használta, használja, mert egszerű és nem megy rá felesleges energia. A reptérnél is dobálgattam az embereket, csak azokat nem akiknél valami fonotsabb fegyver van. Tudta valaki normálisan használni a sokkólót? Még nem nagyon ált módomban kitapasztalni, de nekem úgy tűnik egy csendes fegyver. Talán a gránátvetős fiúk hátulról való meglepéséhez használom.
Végig megfelelő taktikává válik a csalogatás, ugyanis az utolsó pályákon már öngyilkosság egyszerre több ellenfél ellen vagdalkozni, a ninják nem ismernek kíméletet...másik trükk a fegyverek használata, elcsalod akinél fegyver van, és a "falon átlátást" kihasználva nézed, ahogyan közeledik, majd a megfelelő pillanatban előpattansz, kiütöd a kezéből a fegyvert, felkapod, elszaladsz vele, megpördülsz és megsorozod. Ez mindenki ellen beválik.
A kombókat szinte soha nem használtam, volt egy kombinációm, a sorozás kézzel, rúgás, becsúszás, pörgős rúgás, elfutás, fejrúgás, becsúszás, éstovábbígy, mely az esetek nagy részében bejött. Belharcba nem kíyánatos keveredni, mert a gép erős kombóival pillanatok alatt el tud intézni egy ninjával, vagy komolyabb katonával.
Billentyűzet-kiosztással nekem semmilyen problémám nem akadt. Szerintem a tapasztalat, a gyakorlat itt sokat számít. Ha át akarod állítani, akkor azt a megfelelő .txt-fájl manuális editálásával végezheted el (azért előtte backup-old le!).
A főellenfél pedig gyerekjáték volt. Nem is értettem, miért ennyire béna szegény, de mindegy. Érdekes cikket olvashatsz majd róla a következő számunkban (PC-GURU).
Nekem tetszk ez a játék. Kissé zavara a billkavalkád. Asszem még sokat kell gyakorolnom, hogy úgy menjen ahogy szeretném. Pl: csatakorzben jobra barla gurulni, elugrálni. Ezeke valahogy nem esnek kére az ujjaim görcsölnek 6 óra játék után. Ha legalább lehetne állitani, a billkonfigon sokat segitene. Ti hogyan oldjátok meg? Az egyik elrendezéssel gurulni, becsúszni tudok, a másikkal szaltó-ugrabugra.3
Szóval az újjaimnak nem tetszik a game, egyébként teteszik, mert jó a hangulata.
Milyen stilusban játszotok. A harmadik pályáig könnyen ment az a taktika, hogy lerohanom elagyalom, de a harmadiknál megváltozott a hozzáállásom, amikor hatan ellen golyózáprába kerültem. Ok szétagyaltam a bandát, de sok energiámba került. Változtattam egy-két ember elcsalogattam és úgy püföltem le a rosszfiúkat. Öszvisz a harmadig szakaszán,ha két tárat elhasználtam a pisztolyommal.
Hali!
Ez a "Cat and Mouse" pálya. Fedőnevén Rooftops.
Amit irtál nem tudom megcsinálni, mert a tető szélén van egy kis párkány és ott hiána nyomom a dash-t:-((((
Hali!
Egy kis help kéne. A 10-es pálya elején vagyok,ahol át kell jutni a másik oldalra, de nem tudok. Egyszerűen nem tudok akkorát ugrani. Van valami tippetek?
Riker: gondolom, játszottál már a Fighting Force-szal PC-n. Ha nem, akkor az az a game, ahol tudsz kooperatívban nyomulni és verekedős. Ha lövöldözős kétplayeres stuff is érdekel, akkor ott az Expendable az abszolút csúcs...
...én a Hitman végigjátszása után lazítottam az Onival, most értem a 10. pálya végére, a csúnya, fekete szörnyikéhez (erős Alien-beütés). Jó a game, csak sokkal többet vártam, és nem is annyira rövid, mint gondoltam volna.
Helló!
Nem tudja valaki, hogy a fenébe kell beállítani a videókártyát.Nekem demo változat van meg, de semmi erre vonatkozó dolog nincs az opsönsz-ben.Csak felbontás meg brájtnessz, oszt hali.
Nem is megy a progi, csak ahogy ilyenkor "kell".Kb. 0.000..fps, szuper!
Különben voodoo2-m van. (Már nem sokáig, GeForce rulezz:))
Szerintem is nagyon cool lett, ajánlom mindenkinek. A 10 pályén tartok, néha kicsit tényleg nehéz (és nem lehet normálisan menteni, irgumburgum), de sajna ennek ellenére nem tűnik túl hosszúnak...