Keresés

Részletes keresés

sebes bicajos Creative Commons License 2001.12.02 0 0 2
Pont ilyen a kártya.
Ha még érdekel valakit - meg egyébként is - 7.1-es SuSE-val magától elindult. Valahol 75 és 80 Hz körül megy 1024x768-ban 17"-on. Hogy mitől ne kérdezzétek, én csak használom de még nem értem a lelkit nekije :-)
Előzmény: python (-)
python Creative Commons License 2001.11.27 0 0 1
Nagyon régen nyitottam ezt a témát, de talán segíthetek az utókornak...

A 3.3.6-os XFree86-ban az S3 ViRGE kártyák támogatása nagyon gyenge, főleg a GX2-é. Most már inkább a kártyát érdemes lecserélni, de a 4-es XServer_SVGA-ban már teljes támogatás van erre a kártyára. Az általam vártnál sokkal jobban kezeli.

Előzmény: python (-)
KeZso Creative Commons License 2001.01.28 0 0 0
Nekem SiS630-as kartyam van, csak az XF86_FBDev xserver segitsegevel tudtam eletre kelteni. Valoszinuleg ez nalad is mukodne. Nalam Debian 2.2, viszonylag egyszeru volt a Framebuffert eletre kelteni, de nem usztam meg kernelforditas nelkul. A Framebufer-HOWTO-ban megtalalod, mit kell beforditani a kernelbe, hogyan kell atirni a lilo.conf filet.
python Creative Commons License 2001.01.27 0 0 topiknyitó
Szerintem a cím érthető, segítságet szeretnék kérni, mert eddig egy Linux sem volt hajlandó elfogadni a grafikus kártyámat, az X soha nem jött be, vagy ha bejött, akkor kirakott egy X-et a képernyő közepére és bemodta az unalmast.
Most egy Debian telepítésére készülök.
Ha valakinek pont ilyen graf. kártyája van, írja meg, hogyan élesítette az X-et!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!