Hi everibodri!
Szvsz igenis szükség lenne egy olyan topicra, melyben az nb1 -t boncolgatnánk, HA lehetne csapatfüggetlenül.
Én is tettem erre kisérletet, de úgy tűnik erre nincs igény.
Üdv:
Hat kegyetlenu gyenge ez a magyar bajnoksag. Korbeveresek ezerrel meg a vegen a Vasas lesz a bajnok :) vagy a Kispest :)).
Es ne mondja senki hogy ettol jo az nb1, nem pont ezert szar, mert 1etlen csapat sem kepes arra hogy 2 egymast koveto meccsen 20%-nal jobb atlagteljesitmenyt hozzon.
MTK: szivtelen szar csapat, Vasas: szurke, Kispest: hajtos csak egyaltalan nem tudnak focizni, Fradi: nyomjak oket minden szinten es megis milyen gyokerek, Ujpest: szinten keptelen kirukkolni semmilyen komolyabb teljesitmennyel. Dunaferr: meg van ilyen csapat???
Kerem szepen ez a mai magyar foci. Ugy szar ahogy van. Teljesen mind1 ki nyer, ki indul a BL-ben, mert ugyis leeg... pontosabban minket eget le.
Sajnos ez van :(((((((((
(Ez az egesz az MTK-FTC es UTE-KHFC meccs eredmenyeinek hatasara irtam )
szaki2: Te nagyon elvagy szallva a kozepcsapatodtol...
Ha megnezzuk a jelenlegi formakat, a Kispestben van a legtobb tu"z... ami egy sikeres szerepleshez szukseges...
Fura ezt kimondani, de Kispest-sziv van most, de Fradi-sziv az nincs..anelkul meg a Fradi mindig is egy kozepcsapat (vagy rosszabb) volt es lesz, meg most is van... nem jobbak, max a Sopronnal, meg a Debrecennel...
"a Vasas az Intertotó kupa indulás mellett kötelezte el magát"
azaz hiába végeznek BL vagy UEFA helyen nekik az Intertotó kupában kell indulni az esetleges BL/UEFA jogot továbbadva
Szal én már azon szörnyülködöm, hogy mit fognak teljesíteni az UEFA-kupában... A teljesítményükért le a kalappal előttük, de a kupaindulást hagyják már meg a Dunaferrnek, vagy a Mötökának.
Hat igen, de ha bele gondolsz hogy pl a DVSC-nel csak 2 meccset tudnek felhozni, ahol igencsak nagy segitseget nyujtott a biro az ellennek! Igy eleg nehez sajnos :(
De azert en meg bizok benne hogy bennmaradunk, jollehet nem sok eselyunk maradt...
Ellenben az elég nagy szégyene a magyar focinak hogy nincs NB1-es valódi Dél-magyar klub és az egyetlen keletis is kiesésre áll...még csak az kéne hogy újabb pesti csapat jusson valamelyik vidéki helyére...