Az is érdekes, hogy Vaterafutár rendelésnél előre, a Vatera oldalán kell fizetni, Simple Pay-el.) Persze ebbe is bekeverik a Big2 Platform Kft.-t.) Amíg nincs kifizetve, nem kapod meg a feladási kódot se.
Felvetődik a kérdés, hogy mi van akkor, ha nem találom el a megfelelő rekeszméretet, merthogy ezt előre meg kell adni...?
A "Rendezés és szűrés" menüben válaszd a "Hamarosan lejáró hirdetések előre" és máris az elsőkből lesznek az utolsók. :-))
Vagy
Baloldalt beírod az eladó nevét elé teszel egy "-" jelet és szűrés gomb. És már el is tűnt a kolléga hirdetései (már ha egyáltalán működik a szűrés :-)))
Mindegyiknél a lejáratnak a "Készlet erejéig" van beállítva. Úgy látszik, ez az aduász, a rendszer úgy értelmezi, hogy ezek a legújabb aukciók. (Más kategóriában is látom ugyanezt az anomáliát.)
Gyakorlatilag ingyen a lista elejére sorolódnak az ilyen aukciók, az idők végezetéig. Ugye ez akkor gond, ha van 20-30-100 ilyen, akkor a valóban újakat sose látod meg.
Konkrétan, moziplakátok kategória, a frissítéssük óta ugyanezek a plakátok vannak elől (népszerű termékek kategóriában dettó). Vatera elindult a lejtőn, vége lesz.
nekem nem működött, ugyanúgy megint ugyanazokat a termékeket hozza elsőnek ha a népeszerű termékeket állítom be vagy a legújabbakat. Csak azt értem el, hogy írhattam be a kódokat mindenhova.
Másnak is van problémája a bejelentkezéssel? (Nekem az Értesítések oldal van belinkelve.) Elrágódik kb. 1 percig, aztán kiírja, hogy: timeout terror. Ugyanakkor pedig (ha közvetlen linkről lépek valamely más vaterás oldalra), az bejön, és be is vagyok jelentkezve - tehát azért beléptet...
Figyeljenek oda, akik Vaterafutár MPL utánvétet állítottak be. Most derült ki, hogy már csak készpénzben kaphatod meg az utánvétet: ez egyrészt drágább, másrészt, ha nem vagy otthon, ballaghatsz be érte a postára.
"még 26460 napig érhető el" ezek az aukciók vannak elől a "legújabbak elől" rendezési szempont alatt. mióta új rendszer van azóta ugyanaz a tétel van elől, egyszerűen nem működik ez a funkció, remélem dolgoznak rajta. fasza, hogy a friss feltöltéseket nem lehet csak látni.
a keresőjével nagyon durván nem stimmel valami, mert beállítom, hogy a legújabbak elől, de nem változik semmi. El nem hiszem, hogy már 4 napja nem töltött fel senki semmit.
Az új "fejlesztéseiknek" köszönhetően néhány termékemnél teljesen idegen fotók jelentek meg, a sajátjaim eltüntek. Másnál az újraindítkor totál elvesznek a fotói. Ennyit tud válaszában az Ügyfélszolgálat: "A képekkel kapcsolatos probléma kezelése folyamatosan zajlik, ám elképzelhető, hogy sajnos nem minden esetben sikerül az eredeti fotókat helyreállítani. Ezért amennyiben a termékfotókkal kapcsolatban problémát tapasztal javasoljuk, hogy módosítsa azokat a termékleírásnak megfelelő fotókra."
Szuper frissítés, 2 perc után behozta hogy milyen aukciókat figyelek, ahogy mik jártak le, azt 3 perc után se sikerült, kidobta a nagy lószart, hogy lejárt az idő, vicc
Mindenen spórolnak, a cél az hogy 1 ember el tudja vezetni a céget (kis túlzással) és a maximális hasznot ki lehessen rántani. Ne zavarja senki őket még véletlenül sem, telefonszám nincs, cím nincs vagy kamu.
Az átállásnál is megspórolták a szakértelmet, látszik... Lefingott az egész
A Jófogáson is volt nemrég hasonló - ugyebár egy a cégvezetés. Csak hallottam, már leszoktam róla, ott is nemrég 1 napos karbantartás lett volna, 2 hétig se kép, se hang. Hihetetlen, amit művelnek. Vagy nem költenek szakemberekre vagy tényleg haza akarják vágni ezeket az oldalakat, valami hátsó gazdasági manipuláció keretében...
3. éve - az utolsó tulajdonosváltás (tudomásom szerint) óta - küzdenek technikai problémákkal. Mintha szándékosan akarnák bedönteni a Vaterát. Itt a remek alkalom.
Komolyan elhitted, hogy 24 óra alatt megcsinálják? Ezek???? 25 év alatt a terméklapok megjelenítését nem tudták úgy megcsinálni, hogy ne legyen benne hiba. A működésről nem is beszélve.