Keresés

Részletes keresés

lufi Creative Commons License 2007.02.17 0 0 79

Most csütörtök ment a Duna tévén.

Megint tetszett.

 

Sehol egy teremtett lélek, akinek van valami dörgése az egészhez? 

brownie71 Creative Commons License 2004.01.28 0 0 78
Nem a lilanyállal megkent hozzászólásokkal van a baj, hanem, hogy nem hiszem el nekik. Nem mondanék neveket, biztosan tudom, hogy tudod.

Egyébként meg nem köt le eléggé. Lassú, mint már írtam. Ez az adj uramisten, de azonnal attitüd, mint valami kereszt van a vállamon, de szeretem cipelni. Ez van. Mindig mindent akarok, és most. Nem tudom kivárni, míg valaki betéved a hálóba.

És elment a kedvem a másik oldaltól is, aki mindig mindenkit hülyének néz, mert nem azt gondolja amit ő, nem úgy él, ahogy ő. Így lepattantam a fű és szeretkezésről is.

Nem vagyok elég kitartó, hogy terjesszem a saját igéim.

Amúgy nem lep meg, hogy nem csavarodott rá senki arra a néhány hanyagolható hozzászólásomra. Neked is több év kellett:)).

Egyébként még mindig itt vagyok, bruhaha.

Előzmény: lufi (77)
lufi Creative Commons License 2004.01.28 0 0 77
Másra számítottál? Pedig szerintem a szeretkezés-fűvel topicban elég tanulságos vita van kibontakozóban egy csomó link-hivatkozással. Jó, pont ugyan ezen majdnem pont igy ugynabban a topicban már állt a bál egyszer kétszer, más résztvevőkkel, és akkor mi van? Az életben visszatérő helyzetek vannak. Sématizálódnak a szituk. Ismétlődő mintázatok, nüansznyi különbségekkel(például más szereplőkkel, akár az életben: variációk egy témára, stb).Ha ismered az érveket, egyre több sémát felismersz, és egyre kevésbé energikusan involválódsz , egy életed van, keresed az újat.
Van, hogy a nüanszok kezdenek érdekesek lenni, nem is a téma, vagy az érvelési pozició.Játékból az ember például tök más nickkel beszállhat a sajátjától gyökeresen ellentétes oldalra érvelni. És így játszhatsz mások attitüdjeivel. Ellenfélből barát és fordítva.Bolondozol a kis bolondokkal.Ez segít független hozzállást kialakítani, amire a józan észnek szüksége van. Még nemet is válthatsz, nem buksz le, ha jó emberismerő vagy. Meg egyéb hülyeségek.

Lassan kopok arrébb én is amúgy. Aztán, ha kedvem lesz, visszaesek. Ez egy modernkori napló írási módnak is felfogható. Levezetsz vele valami kis feles intellektuális energiát. De közben a klasszikus naplóírástól eltérően, bepillantást nyerhetsz mások gondolataiba a legmeredekebb témákban is. Szóval használható instrumentum, nem kell ez a nagy nyálverőket szapuló attitűd, te kis magányos hang. Óvációt vártál? Nem simogatták meg eléggé az elmédet? Én bírlak amúgy, de neked több kell! Megértem valahol...

Előzmény: brownie71 (76)
brownie71 Creative Commons License 2004.01.28 0 0 76
Elnézést, minden Zűrzavar rajongótól, amiért nem erről írok. De ezt a topicot érzem egyedül sajátomnak, ahol a nyálcsorgatáson kívül másról is volt szó, úgyhogy itt búcsúzom el.

És ezennel elnézést minden fórumozótól, aki nem nyálcsorgató és attól is aki az.

Néhány topicba szerettem volna egy-két éppelméjű (vagy nem) gondolat becsempészni, de visszalépem, mert elegem lett "...az érintsd meg a talpaddal a szívem.." hozzászólásoktól, amiktől, hát én elhányom magam.

De önmérséklet tanusítok és nem pocskondiázom tovább senkit. Azé' ha akartok naggggyon, próbáljatok meg visszatartani.

Lufi!

Képzeld sütöttem a hétvégén brownies-t, de hát lemaradtál, mer' nem jöttetek. Úgyhogy én kezdem megközeliteni a 71-et.

Tsók

Előzmény: lufi (75)
lufi Creative Commons License 2004.01.26 0 0 75
"Neked van igazad, Ed!" amikor ez elhangzik, az például az, ami a kognitiv disszonancia racionalizálása.

Aki ezt érti, és bizonyítja,kifejti,elemzi, bármi, az nekem biztató jel a külvilágból Amúgy elhumorizálok egymagam. Vajon Hofi egyedül elröhögcsélt? Vagy csak én tudok magamban magammal röhécselni?

vincere Creative Commons License 2004.01.22 0 0 74
Nem akartalak meggyőzni :-) Egyszerű tudatlanság részemről, h. nem tudtam a magyar címét, azt pedig nem ellenőriztem, h. - az egyébként viszonylag jó - port.hu adatbázisa hibás. A Hell's Kitchen-t én is tudom, mi.
Előzmény: delfinvibrator (73)
delfinvibrator Creative Commons License 2004.01.22 0 0 73
nehéz lesz meggyőzni, mert annakidején a mozikban - és késöbb a tévében - is "a pokol konyhája" címen ment & a dvd is ezen a magyar címen jelent meg & eleve new york írek lakta negyedét hívják hell's kitchen-nek, mellesleg morricone a főcím alatt hallható zenéjét is erre a címre keresztelte, ezzel szemben meg csak a port.hu újrakeresztelt hülyesége áll.


szóval nem csak helyrajzi kérdés (konyha vagy tornác). persze bele lehet magyarázni most így utólag ezt is hogy aszongya "[limbus (lat.)] - pokol tornáca, ahol egyes vallási felfogások szerint az el nem kárhozott, de a mennyországra nem érdemes lelkek tartózkodnak (Dante)" csak ez nekem ennyi idő elteltével, már így túl direkt.
az kétségtelen, hogy anno elcseszték a névadást, és íme most itt egy film, ami a tükörfordításra hivatkozva jogosan kapta a pokol konyhája címet.

Előzmény: vincere (71)
brownie71 Creative Commons License 2004.01.22 0 0 72
delfin

Már én is nézegettem őt, mert tetszik nekem.(Robin)

Hogy meddig húzza a topic és miről lehet még beszélgetni?

Ha senki nem ír, csak kiváncsian-kivár, érdemes-e hozzászólni akkor nyilván annyi neki...

Egyébként (ez off) nagyon elmerültem egy másik topicot olvasgatva, persze nem írok bele, mert úgy érzem meg van minden topic hozzászóló köre és nem veszik szívesen (pontosabban észre sem veszik) az új hozzászólást. El vannak egymással szeretik egymás gondolatait, és jól van ez így.

Amiről meg megy a csevely, és a fórumon érdekel, azt az életben is megbeszélem, láthatóan, arccal és testtel a hozzám közel állókkal.

Persze lehet, hogy meggondolom magam, mint mindig és mégis hozzászólok.

Előzmény: delfinvibrator (70)
vincere Creative Commons License 2004.01.22 0 0 71
* ennek semmi köze ahhoz, ami holnap lesz a viasat3-on.

Márcsak azért sem, mert a State of Grace a magyar nyelvben A pokol tornáca címet kapta a keresztségben... Jól beugrottam én is, emlékszem a Viasat ajánlójára, már kezdtem megörülni... Pedig nem lehet rossz film, ha S. Penn, Ed Harris, Gary Oldman, John Turturro és John C. Reilly játszik benne.
Előzmény: delfinvibrator (70)
delfinvibrator Creative Commons License 2004.01.22 0 0 70
csak hogy kilendítselek benneteket, sean penn már 15 sőt megkockáztatom hogy 20 éve sem volt rossz, és nem csak mint madonna vadállat (ex)férjeként szerepelt a köztudatban.
robin wrighttal már több filmet is csináltak együtt, ezek közül is az első a pokol konyhája* (state of grace) volt 1990-ben, ami szerintem egy méltatlanul hanyagolt klasszikus, bár tavaly dvd-n itthon is megjelent, de ismét csak visszang nélkül. nézhető közösfilm az életem szerelme (she's so lovely) is, a szeretetvágyra (loved) viszont nem emlékszem, meg többet rendezett már (a feleségét is), bár nem tudom, hogy ezek mennyire ontopik információk, viszont rugózzatok csak tovább a filmen, kiváncsi vagyok hogy tudjátok beszélgetési témaként kiaknázni. :)

* ennek semmi köze ahhoz, ami holnap lesz a viasat3-on.

Előzmény: brownie71 (69)
brownie71 Creative Commons License 2004.01.22 0 0 69
Hogy ne az alapkérdést firtassuk elsőként.

Hogy nyúl-e vagyok-e? És, hogy jófejkedem-e.

Hát persze, hogy. De nem átverőshow és ha jófej vagyok, akkor a szupppper.

Most, ha leírom a dolgot, a nyakamba zudítom a fórumozók haragját. "Mindegy, van ilyen."

Mint tudjuk könyvet írunk, és hát a szerzőpáros (akár teccik akár nem, te vagy az egyik) élményeket gyűjt, amit később papírra vet.Ez egy fejezet lesz a műből.

Úgy gondoltam eleinte, hogy kicsit támogatom a topicot, a sok zéro ellen, akik olyan iszonyat negatívak és agresszívek, hogy ez még nekem is sok.

Aztán, hamár több levelet is váltottunk, akkor teljesen mindegy, hogy nyúl vagyok, vagy nem. Ha rájössz jó, ha nem, hát nem. Bár szerintem simán lejön, hogy mi az ábra. Mint ahogy én sem tudtam, hogy ki lufi, csak miután belenéztem néhány hozzászólásba.

Jókat röhögtem rajtad egyébként. Érdekes volt egy-egy 1999-es gondolat olvasni, amikor még nem is ismertelek...

És, milyen boldogság?
Hát nem boldogság, csak el vagyok. Mondhatni jól. És el vagyok, mondhatni rosszul. Nézőpont kérdése. De most inkább jól.

Azért ne hagyjuk a topicot...nem merülhetett még ki.

ON - Megnéztem Darlin't (Robin Wright Penn) néhány képen, /aki szerintem (az, vagy volt) Sean Penn felesége, mint a neve adja, nem élettársa/ és az életben nagyon jól néz ki.

No hát ennyi, a kutya meg a macska.

Előzmény: lufi (66)
brownie71 Creative Commons License 2004.01.22 0 0 68
Vincere,hi!

Jó, hogy akadt itt még egy fan, mert a témában, elég nagy homály van...

De ne feledkezzünk meg Chazz Palminteriről (Phil), aki tényleg frenetikusan jó, mit már az előttem szólók is emlegették.

És ő valóban a filmjeiben többször jó, mint nem.

Előzmény: vincere (65)
lufi Creative Commons License 2004.01.22 0 0 67
Vincere van vicc erre? Na, mindegy. Bocs. Örülök, hogy beestél ide, szívesen látok minden kedves, inteligens arcot. A lényeg, hogy majdnem én is így ébredtem rá Sean nagyságára, mert ugye addig csak úgy kezeltem, mint azt a marhát , aki nem elég, hogy összeállt egy olyan műnővel, mint madonna, de aztán amikor erre rádöbbenhetett, még verte is, úgy hallottam. Persze Madonna mama máig őt tarthatja legjobbfej palijának, na,mindegy. Csakhogy pont előtte a Világ második legjobb gitárosa is Sean volt, és ott bizony már kezdett bejönni a búra. Annak ellenére, hogy a Philt alakító figura visszataszító, és hasonló arccal engem is hozott már össze haverként az élet (egy idő kell hozzá, míg megundorodunk valakitől, nem mindig áll össze rögtön a kép) nm (na,mindegy) , de a szinész, az káprázat jó. Az angol nyelvűn olvastam, hogy ő írta azt a szintén előbb szindarab, majd filmmé lett alkotást:Bronxi mese. Valami Robert de Niro-s film, ahol buszsofőr az öreg, és egy kissrác majdnem gengszter lesz, de mégsem,meg első randi, ilyenmi, nem emlékszem, lefekszem...udv!
Előzmény: vincere (65)
lufi Creative Commons License 2004.01.22 0 0 66
Teljesen hihető hozzáállás ugyanahoz. De szerintem az, hogy 1 év múlva már flörtölgetett mással, az nem jelenti azt, hogy ne lett volna minden nagyon kerek köztük kerek egy évvel azelőtt...persze leszámítva a kezdeti kis terepfelmérést Mike felé, aki igazán gálánsnak tűnő gesztussal lemondott egy értékes kis puni nyusziról. Noha emögött valószínüleg kellő önbizalom volt Mikeban saját vonzereje (végül is ő Kevin Spacey, bruhaha, na mindegy..) és lemondó képessége tudatában. Ugyanakkor Ed is igazán jó fej volt, hogy nem rázkódott össze az elején attól a "félrepillantástól" ugyebár(hihhihi), legalábbis a csaj előtt nem! és ez a nagy alakítása Ednek, (mivel mint tudjuk, valójában ki volt, mint a sezlonrugó, le se feküdt az ominózus randi alatt, csak otthon virrasztott, és addig ütötte magát, míg reggel nem lett, és akkor megint, plusz egy dzso,(na mindegy)), mert aztán nagyon klasszul összeszedte magát ahhoz, hogy továbbra is vonzó palinak lássa őt Darleen. És az az ágyjelenet az öszinte egymásra találásról szólt, arról lehetett tudni, hogy nem egy 2-3 dugásos kapcsolat lesz az csupán. Persze Ed valószínüleg lelke mélyén nem tette túl magát a kezdeti sokkon, nem tudott fordítani a kapcsolat "erőterén", ezzel vált kissé görcsösebbé a kelleténél. De az ilyet szeretik azért a nők, hisz érzik,szeretik őket. Fontos az. Csak hát tud nyomasztó hatása lenni a kapcsolatra, amiből jó kiszakadni néha,,,Messze voltak még ők attól, hogy a nő dobja. Edet. Ednek tényleg kezdett a csaj helyett újra önmaga lenni a fő problémája, és ezért már öszintén ideges lett Darleentól, én ezt látom bele ebbe a remekbe szabott, jól elemezhető, eredetileg szinpadi műbe, kérlek szépen, te rossz kislány! (Nem te vagy az, nyúl? Olyan gyanús vagy nekem... Brownie, 71, pali leklappollás, éhség, mint alapélmény, dugás, nem szertkezés, ez te vagy!!! Én meg azt hittem tényleg jófejkedik itt valami jopofa kis cumika itt velem, na mindegy. ..csak ez a jelenlegi " boldogság" nem stimmel.)Mi ez itt? Valami átverőshow? a kutafáját!
Előzmény: brownie71 (63)
vincere Creative Commons License 2004.01.21 0 0 65
Gyerekek, aki az eddigieket végigolvassa (azért húztam belőle...), annak tényleg igazán tetszett a film... Én is ilyen vagyok, véletlenül találtam rá a topikra. Lufi, egy jó tanács: nullázókra reagálni nem kell :-)

Először moziban láttam pár éve, mikor bemutatták, nagyon nagy hatással volt rám, magamon kívül a 3 barátomnak is tetszett, akikel láttuk, és még egy embert ismerek, akinek szintén, tehát azért van pár ember a földön...

Alapvetően az egyik legjobb film, amit valaha láttam, méghozzá kiváló színészi alakításokkal, egytől egyig, Kevin Spacey, Sean Penn (rá ebben a filmben figyeltem fel, előtte nem tartottam jó színésznek, de azóta csak egyre jobb lett), Garry Shandling, Anna Paquin, Meg Ryan, és akkor majdnem a teljes cast-ot felsoroltam. Most is megnéztem a tévében, fel is vettem, szinkronizálva nem jön be annyira, ezt a stílust egyszerűen nem lehet úgy átültetni a magyar nyelvre, h. ugyanúgy hasson, mint angolul.

brownie71 Creative Commons License 2004.01.21 0 0 64

Na hát én is voltam már, hogy barátnőm paliját... Én nem ijedtem meg, nem nyargaltam, úgy gondoltam, hogy akarhatom pont azt a palit, így vagy úgy, de majd megfizetem az árát.

Az ára pedig a barátság elvesztése, ha az nem elég erős.
De erős volt és megmaradt azzal a tudattal, hogy már nem olyan felhőtlen, mint régen, de ha kibírta ezt a próbát, akkor érdemes kitartani mellette.

Nem könnyű úgy boldognak lenni, hogy akit szeretsz pont ezért boldogtalan. Ó de szép gondolat!

"mindegy, van ilyen..."

Előzmény: lufi (62)
brownie71 Creative Commons License 2004.01.21 0 0 63
Connecticut-i palik voltak, nem mintha számítana.
Én másképp értelmeztem a storyt. Miután, ugye nő lennék.

Szóval D, tényleg sodródik ugyan, de éppen az elkötelezettség érzésének hiányából adódóan. Nem gondolja ő komolyan Eddivel a kapcsolatot. Kiderül a forgatás jelenetben, épp amikor Ed hívja telefonon, ő éppen randit egyeztet, hazajön, szar kúrás, látszik a fején, hogy unja. Miközben Ed tiszta ideig, az elsodródó nő miatt. Dugás után újabb flört Mike-val,amit Eddie zuhany után pont elcsíp. Az unott Darlin, jókat nevetgél Mikeval, aki csábítgatja persze, és valóban dobja Darlin't - a bizonyára kettesben akartok maradni-én nem zavarok dumával. Ezek után provokálja Eddie, a francia, kínai vitát. Tényleg, mint egy eszelős.
Ez volt tul.kép az egyetlen pillanat, amikor azonosulni tudtam D-vel. Elege volt Eddie hisztijéből, nem érdekli semmi csak, hogy egyen, az viszont végképp nem, hogy kínai, vagy francia a vendéglő.

Az, hogy ki ejtette teherbe szerintem nem közömbös számára, de nincs olyan viszonyulása Eddiehez, hogy ezt megbeszélje vele.

Persze mondom ezt én idealizálva minden lehetséges történetet és annak szereplőit, mert sejtem, hogy nem ez a valóság. Hát bukom a paradox helyzetekre...

Előzmény: lufi (61)
lufi Creative Commons License 2004.01.21 0 0 62
a 3.ra úgy kéne, hogy megszereztem, de nem akartam, örültem, de mivel ezt nem akarhattam, megijedtem és elnyargaltam, hogy aztán megusszak egy olyan balhét, amit egy másik barát nem úszott meg, mindegy, van ilyen...
Előzmény: lufi (61)
lufi Creative Commons License 2004.01.21 0 0 61
Na azért álljunk meg egy szóra. Phil halálhíre előtt már Ed kezdett kiakadni a csaj sodrodó személyíségéből, hogy aszongya: eleve a beugró, vele jön össze, aztán lefekszik Mikeal, majd az a sztori a két michigeni paliról, akik közül mindegy, hogy melyik ejtette teherbe, és a kaput a kinai francia étterem közötti tök-mindegy tette be Ednél. Elég faragatlanul otthagyta az úton szegény Darleent, akit akkor láttunk utoljára, mert mintha a barom Phil temetésén már ott se lett volna.

Azokat a kérédéseket a filmbeli kronológia szerint tettem fel valamelyik fikázónak, hátha felkeltem az érdeklődését egy kicsit, nem feltétlen akartam én, hogy válaszoljon is rájuk, de volt olyan reagens, és öszintén belement.. elfelejtettem odaírni, hogy költői kérdések ezek. De te is. Amúgy máhogy én? naná, hogy naná..Kérlek én egy példamutatóan gáláns úriember vagyok, képzeld. Bár nekem lennének olyan barátaim, mint én nekik. Oh, tudod, az emberi nagyságom utolérhetetlen...

Előzmény: brownie71 (60)
brownie71 Creative Commons License 2004.01.19 0 0 60
Kicsit lassú nekem az információ áramlás ezen módja, jól gondoltad miért ez a nevem kódja...

Elég gyenge rím, de ennyire voltam képes...
A 71-et én sem értem még el, de törekszem rá.

Vissza Darlinhoz, tény hogy kissé zavart, nem annyia könnyed-hűvös-sármos, mint Mike, de simán hülyét csinál Edből, valószínüleg hasonló életfilozófiával, mint Mike, bár még nem sajátította el tökéletesen a style-t, talán egyszer belejön, de ezt se fogjuk soha megtudni.
Tény egyelőre a triumvirátusból Mike van legfelül és Eddie legalul, a csaj meg csapódik oda, ahol jobban akarják, de ha nagyon akarják, az meg nem jön be neki.

"Volt már konfliktusaod nőn baráttal?
Volt már, hogy aggódtál a nőért, hogy barátoddal hetyeg?
Volt már, hogy barátod nőjét megszerezted?
Mondtál már le nőröl, csak mert barátodnak jobban kellett?"

Te ezt megértetted, ugye? Volt már így?
De hát ki nem...


Előzmény: lufi (59)
lufi Creative Commons License 2004.01.19 0 0 59
Kedvenc desszertem a hot choklate nut brownies. De nem ettem még 71szer.Kb.10 és 30 alkalommal lehetett benne részem...idióta statisztika, pihent agynak gimnasztika.
Brownie71, nyugi, majd csak beindul a szofosás. Észre vagy véve.
Hogy milyen az élet: képzeld, Darleent alakító szinésznő Sean élettársa in the real word, (tudtátok?nem átok) Erre az infora Hurlyburly-s angol nyelvű fórumon bukkantam.
Mike élvezi az élet minden percét azzal a kiérlelt filozófiával, amit betározott agyában. Darleen agya meg csak zümmög, és el-el akad. Bukik Mikera könnyed humoráé(rt), mosolyáé, jippijáé..
Az igaz, hogy nem olyan nehézkes, mint Ed, de azért Mike megeszi reggelire, az kiderült több jelenetből. Végül is összeakadtak már egyszer, Mike engedte át (passzolta le) Ednek, Ed még nem vettel el, gyereket se csinált neki egy év után (most, hogy így belegondolok, végül is csak lógtak. Vagy Darleen nem akart tovább menni? Azt'szem ez nem derülhet ki. Simán flörtölgettek Mike-al, ahogy az ilyen helyzetben szokásos. Ezeket emészti Ed nehézkesebben meg, mint kéne.
Előzmény: brownie71 (58)
brownie71 Creative Commons License 2004.01.18 0 0 58
Hi,

Szóval megnéztem újra a filmet. Egész más, mint néhány éve először. Több humort érzek benne, mint akkor, és egyáltalán nem nyomasztott, pedig emlékeimben úgy élt.

Lehet, hogy azóta én is több dolgot láttam és felfogtam valamit Mike életszemléletéből. Hogy végre idézhessek is kb. így. "Nekem is vannak érzelmeim, csak mások, mint neked, és ez nekem bevált..."

Most képben vagyok és hosszasabb boncolgatásokba is kezdhetünk, de most csak annyit, mintha a topic kezdetén vita lett volna Darlin' személyéről.

Szerintem ő szimplán csak Mike figura női változata. (off:Tetszik mostanában a női-férfi reakciók, tettek, gondolatok különbözősége is. Bár talán nem annyira off)

Lufi? Delfinvibrator? Lisaboyle? Bivisz? Valaki?

brownie71 Creative Commons License 2004.01.18 0 0 57
Ismét benéztem hozzátok, hogy rend lett-e a Zűrzavarban, vagy tovább uralkodik a jól bevált káosz.

Nem találtam tegnap a filmet, talán majd ma!(helyette megnéztem a Rekviem egy álomért...)

lufi Creative Commons License 2004.01.18 0 0 56
Delfinvibrátor! Döbbenetes ez a neckname is, de jó szemed van, annyi szent. Én nem vagyok ennyire szakmabeli, de annyi benyomásom volt, ha így jobban belegondolok, hogy rengeteg apróságra odafigyeltek, amikor mozogtak a szereplők, vagy mozgatták őket (gondolom a kollektív alkotás öröme folyik ilyenkor, bár ki tudja). Ahogy megjelent a négy pali a háttérben, és elfoglalták késöbb helyüket az ülőgarnítúra különböző pontjain, amikor a lufis konzum figura Meg -mami átslattyogott egyik szobából a másikba, azon másodpercekre felröhintettem például, oly mértékben klappolt a humorérzékemnek. Na mindegy, apróság, de lufinak bejött.
Előzmény: delfinvibrator (51)
lufi Creative Commons License 2004.01.18 0 0 55
Te iszonyú nickname-ű, de biztosan még épelméjű!
Csak egy pillanatra adj esélyt annak a lehetőségnek, hogy ha ez a film neked álértelmiségi és érdektelen, akkor te még valamit nem értesz, de nem is kell megértened. Akkor még működik nálad az az értékrend, aminek a korlátait ebben a században egyre többen megérezték, miközben élik prózai életüket. Még nem jött el a zürzavar fázisa sem fejlődésedben. Mert ha túl jutottál volna rajta, rájönnél, hogy ez egy vígjáték, ahol a Kevin figura a józan ész, Penn-figura (Ed) a hagyományos értékrend és az hétköznapi élet összeütközésében egy érzelmes, romantikára vágyó, és így szűkségszerűen válságba került pali, stb, stb, nem okoskodom túl. És a humor forrása a viszonyítási rendszerek közötti váltogatás. Szerintem nem érdemes küszködnöd ezzel a filmmel, és nem is baj ez. Tartalmas és teljes életed lehet nélküle is egy kis szerencsével.
Előzmény: Mengisztu Lisaboyle (50)
brownie71 Creative Commons License 2004.01.17 0 0 54
Ajjjajjj Lisaboyle! Nem lehetsz túl jól mostanában, ezért aztán elnézem neked, főleg, mert tényleg beszívott,lelkizős picsa vagyok, habár jó ideje nem szívtam (sajnos) és nem lelkiztem (sajnos). Picsa az vagyok (hurrá.

De idézni nem tudok belőle, bocsánat. Megengedhető nekem be jöjjön? Egyébként a középszerűségről és érdektelenségről is annyit, hogy itt közülünk (magamat is beleértve) csak néhányan viszik át a lécet.

Előzmény: Mengisztu Lisaboyle (50)
delfinvibrator Creative Commons License 2004.01.17 0 0 53
egyébként kissé hiteltelen a közeg amelybe a párbeszédeket helyezték, de ennyi absztrakció belefér.
delfinvibrator Creative Commons License 2004.01.17 0 0 52
imho a komplexusaidat nincs értelme a filmet valamire tartókra projektálnod. kurvára fogalmam sincs és nem is érdekel kik között kötelező filmélmény ez szerinted, nekem ez nem közösségi direktíva volt egy vényre felírva, ennek ellenére a film megtalálta bennem a lelkizős picsát, pedig még csak drog sem kell hogy szét tudjak csúszni és ilyesmi szarságokon rugózzak, mint.
Előzmény: Mengisztu Lisaboyle (50)
delfinvibrator Creative Commons License 2004.01.17 0 0 51
hajrá lufi!
a drog meg a hollywoodi környezet annyira a felszin. nevetsédes ezen fennakadni a fikkantóknak. egyébként ami nekem most legutóbbi megnézéskor leginkább érdekes volt, az a kamerabeállítások megválasztása és a színészmozgatás. felesleges vágások helyett sokszor többteres kompozícióval, sőt aktív szerepet játszó közbeiktatott tükröződő üvegfelületekkel megspékelve.
nem mondom, hogy sosem látott kompozíciók, de egy elég jól funkciónáló vizuális koncepció.
azt a lakást elég jól használták.
Mengisztu Lisaboyle Creative Commons License 2004.01.17 0 0 50
de ha beszarik, akkor sem hiszem el neki. Jó, végül is a doorsban is ilyesmit csinál, nem tudom már hogyan, de az még legalább a iq előtt volt! Szóval azért nemá.
A film meg pont olyan, mint a jelenet, ahogy americas sweetheart szétcsúszva filózik, tehát kurva idegesítő, de megértem, hogy átvert benneteket, mert elsőre olyan csábitóan depisnek tűnik, ami megmondja, mért menő középszerűnek és sikertelennek lenni, személyes, unalmas, álalternatív és álértelmiségi, mint egy fülledt buli a ráckertben, de minden szimpatikus kültelki hedonizmusa ellenére be kell látni, hogy azért mégiscsak egy érdektelen szar, ami semmit se tud mondani kétségtelenül létező tágyáról, s így nem maradt hátra más számára, minthogy lelkizős picsák idézgessék monológjait beszívva
Előzmény: Mengisztu Lisaboyle (48)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!