Keresés

Részletes keresés

Lakkoka Creative Commons License 2001.01.27 0 0 1
Biztos tipp!
Menj el leigazolt sportolonak, monnyuk kezilabda.
Ez felmentest jelent gyakorlatbol. Es nem kell 0.3-szor eleset latni, foleg reszegen. Meg 1 perc alatt 220-at kopni.
Ha igy csinalsz mar fel is vagy veve.
TTamas Creative Commons License 2001.01.21 0 0 0
Hello Murdock!

Én tavaly felvételiztem a RTF-re ,de nem sikerült.
Szerintem az egyik legnehezebb dolog oda bekerülni! Amit tudok az a tavalyi adatok! Tavaly a fizikai felvételi állt a;1perc alatt 46 felülés
b;helyből való ugrás szint:2,3m c;60 kg 15-szor fekvenyomás d;ingafutás(ütemfutás)ez nem más mint egy 20m szakaszt kell megtenn egy bizonyos idő alatt az idő fokozottan csökken ja és 100 hosszt kell teljesíteni.Kb ennyi.Ha felvesznek akkor nem kell katonának menni de feltétele hogy kér a sorozásodat a honvédségtől hátulütője hogy ha nem vesznek fel akkor basoroznak.ájanlom hogy menj el a nyiltnapra az a biztos és ott mindenre válaszolnak.

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.21 0 0 topiknyitó
Üdv Mindenkinek!
Végignéztem a topicokat, a Rendőrtisztiről nem találtam semmit.
Úgy néz ki, azt jelölöm meg elsőnek, de szeretnék pár kérdést feltenni, amikre sehol nem találok választ...

Pl. mi az a 0,3 alatti nyers látóélesség? Pl., ha valakinek szemüvege van, azt nem veszik fel? És ha pl. kontakt-lencséje?

Van-e testmagasság-határ?

Mit takar pontosan a fizikai alkalmassági vizsga? Mik a követelmények, mi az a határ az egyes gyakorlatokban, amit el kell érni?

Milyen feltételektől függ a szociális támogatás? Ki kaphat olyat?

Mitől függ, hogy valakit bevesznek-e a Rendőrtiszti kollégiumába? Milyen átlag kell ehhez, és melyik átlagot nézik? Győrből könnyen vesznek be embereket a koleszba?

Ez is mentesít a sorkatonai szolgálat alól, mint a Rendészeti Szakközép?

Itt is biztosítanak ingyen jogosítványt?

Most ennyi, mert meg akarom várni, van-e egyáltalán itt valaki, aki tud valamit erről a suliról.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Murdock

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!