Keresés

Részletes keresés

marcselló Creative Commons License 2013.01.22 0 0 24457

Tiborkám ejnye ejnye "zsigeri barmok"?Tudod ha valaki a politika ösvényére lép azt is el kell viselnie ha leköpik!!!!

Hová lett ahiggadt optimizmusod? Aki korpa közé keveredik megeszik a disznók.

Feles Elek Creative Commons License 2012.01.30 0 0 24456

S milyen emelkedett volt a második hozzászólása!

 

(De erre az első válasz -szerintem- frappáns volt.)

 

 

Szanyi válasz | megnéz | könyvjelző 2001.01.25 19:25:55 © (29) "IMÁDOM" AMIKOR MINDENNEMŰ KONKRÉTUMOK NÉLKÜL ZAJLIK AZ MSZP ÖNCÉLÚ ANYÁZÁSA. SZERETNÉM ELMONDANI, HOGY A HÉTFŐI SÉTÁN KB. 3OO-AN VOLTUNK, LÉNYEGÉBEN SPONTÁN, SZERVEZÉS NÉLKÜL. ENNYI EMBER GONDOLTA EGYETLEN HÍVÓ SZÓRA, HOGY A JELENLÉTÉVEL FEJEZI KI A SZEGÉNYEKKEL VALÓ SZOLIDARÍTÁSÁT, ÉS A KORMÁNY SEMMITTEVÉSÉVEL SZEMBENI KRITIKÁJÁT. A MÁSIK, HOGY AKI TOCSIKOL, MEG ILYESMI, ANNAK JUSSON ESZÉBE, HOGY A BÍRÓSÁGI ELJÁRÁS A HORN KORMÁY IDEJÉN (!) KEZDŐDÖTT, SZEMBEN AZZAL, HOGY AZ ORBÁN KORMÁNY IDEJÉN MINDEN ERŐVEL AZON VANNAK A FŐPOLGÁROK, HOGY TORGYÁN NYUGODTAN NAPI EGY MILLIÁRDOT ELZABRÁLJON, A MI PÉNZÜNKBŐL, SZÓVAL AZ ADÓFORINTJAINKBÓL. AKI EZT VÉDELMEZI ÉS ÖSSZE-VISSZA POSTABANKOZIK, ANNAK EGYRÉSZT FOGALMA SINCS A NAGYSÁGRENDEKRŐL ÉS A TÉNYEKRŐL, MÁSRÉSZT PEDIG SÜKET ÉS VAK AZ ÜGYBEN, HOGY MAGYARORSZÁGON 3 MILLIÓ EMBER LÉNYEGÉBEN NYOMOROG. A SÉTÁK EZ ELLEN SZÓLNAK, AKI PEDIG ENNEK ÜRÜGYÉN KÍGYÓT-BÉKÁT IDEHORD, ANNAK JUSSON AZ IS ESZÉBE, HOGY GYEREKKORÁBAN HÉBE-HÓBA A SAJÁT FIKÁJÁT ZABÁLTA.

 

 

Kettes számú törzsvendég válasz | megnéz | könyvjelző 2001.01.25 20:00:45 © (32) Meg olyan is van, hogy a fika beragad a Caps Lock mögé.

"

Előzmény: marcselló (24455)
marcselló Creative Commons License 2012.01.30 0 0 24455

Hát ezt is megértük............Szanyi Tiborunk,aki valamikor itt ebben a topicban osztotta az észt most pártelnöknek jelölteti magát.....sőt talán még ő lészen a főisten az országban.

Tibor ezt most komolyan gondolod,vagy ez csak egy kis parasztvakítás?

Tudod ezekben a pozíciókban a duma már kevés....itt tenni is kell valamit.

Képesnek érzed magad tényleg ?

piperköcke Creative Commons License 2011.04.28 0 0 24454

Ez nagyon cuki!

 

http://index.hu/belfold/2011/04/28/tomegsport-egyesuletet_tervezget_az_mszp/

 

"A szakosztályokat szocialista politikusok vezetnék: Mesterházy Attila pártelnöké lenne a labdarúgó-szakosztály, Szanyi Tiboré az asztalitenisz, Varju Lászlóé a futás, a motorosokat Oláh László vezetné, Baja Ferenc felelne a teniszért, a kerékpár-és természetjárás-szakosztályt a volt környezetvédelmi miniszter, Szabó Imre kapná, írja a napilap. A Népszabadság úgy tudja, lesz az egyesületben sakk- és pókerszakosztály is."

 

:DDD

 

Lenne ennél testhezállóbb feladat is :DDD

 

 

piperköcke Creative Commons License 2011.04.17 0 0 24451

Igazad van :) A mostani(ak) is kicsit viseletesek.

Annyira nem friss húsik, hiszen miattuk kerül rokonságba a komancs PÁRT.

Mennyi sogór :))))))) Lehetne új nevük (Lyuk)Sogórok Pártja :)))

Előzmény: Törölt nick (24449)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.18 0 0 24450

Hülye fax!

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.18 0 0 24449

"friss pipihúsi " ne komolytalankodjunk kérem.   :-DDD

Előzmény: piperköcke (24447)
piperköcke Creative Commons License 2011.03.17 0 0 24448

Ez nagyon tuti!

 

Szanyi miatt módosítana törvényt a Jobbik

A javaslat szerint az is elkövetné a rémhírterjesztést, aki nem a helyszínen terjeszti a rémhírt. Tovább »

forrás: Index.hu

Előzmény: piperköcke (24447)
piperköcke Creative Commons License 2011.03.17 0 0 24447

Mostanság csupa szopás az élete.

Telefonbetyárkodás nagyon gáz volt.

Cigizni se tud majd a jövőben így csak a pia és a friss pipihúsi marad neki.

Nem ártana azonban neki már egy nagy renoválás, mert nagyon leharcolt a fizimiskája. Grand Canyon méretű ráncok... fogyatkozó haj... hová lesz így a Che Guevara image? :)))

 

ironikusz Creative Commons License 2011.03.14 0 0 24446

Majd átmegy Gyurcsány szocialista pártjába. A demokratikus szocialista pártba.

Előzmény: Contempt (24440)
ironikusz Creative Commons License 2011.03.14 0 0 24445

A vörös csótányok árnyékra vetődtek.

Előzmény: piperköcke (24443)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.14 0 0 24444
piperköcke Creative Commons License 2011.03.13 0 0 24443

De csúnyán beszívta ezt a vén bolsevik :)))

Ez ám a csűnya és nagy SZOPATÁS!!!

Előzmény: lilaköd mámor (24442)
lilaköd mámor Creative Commons License 2011.03.13 0 0 24442

Szanyi és az égő kettőskereszt

Tomcat már megint telefon-betyárkodott ...  megnézték , hogy "elég-e néhány kamu telefonhívás ahhoz, hogy "felelős" politikusok országos sajtótájékoztatót hívjanak össze és bármilyen pánikkeltő rémhírt tényként közöljenek a lakossággal?" Összeraktak egy nem túl[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

Mynheer Peeperkorn Creative Commons License 2010.12.08 0 0 24441

Tibi!

Szépen legyalult ma a HírTV-ben a jobboldali Kálmán Olga :)

Remélem máskor is elmész azért !

Contempt Creative Commons License 2010.08.18 0 0 24440

Szanyi Tibort figyelmeztették: kizárhatják a pártból

Az MSZP újpalotai polgármesterjelöltje szerint Hajdu vádaskodik

 

Elképzelhetetlennek tartja Tóth Imre, XV. kerületi szocialista polgármesterjelölt, hogy a párt helyette végül mégis azt a Hajdu Lászlót támogassa az önkormányzati választáson,aki ugyan tizenhat éve a kerület vezetője, a helyi viták miatt viszont most függetlenként, az MSZP ellenében indul a választáson. Szanyi Tibor kampányfőnök pedig több, nem nyilvános fórumon is felvetette a csere lehetőségét. Szanyit ezért, ha áttételesen is, de figyelmeztették a budapestiek.

Szalay Tamás Lajos| Népszabadság| 2010. augusztus 18.

 

Feszült légkörben kezdődött az MSZP budapesti választási munkacsoportjának hétfői ülése. A Népszabadság információi szerint Horváth Csaba fővárosi pártelnök –több kerületi polgármesterjelölttel együtt – egyértelművé tette: azok a vezető politikusok, akik kétségbe vonják a helyi szervezetek legitim döntéseit, szembemennek azokkal és nyilvánosan kritizálják, az alapszabály szerint fegyelmi eljárás alá vonhatók, adott esetben a pártból is kizárhatók.

 

Forrásaink szerint Szanyi Tibor nevét nem mondták ki, de valójában az országos kampányfőnöknek címezték a figyelmeztetést. A hétfői tanácskozás napján jelent meg ugyanis lapunk azon írása, amelyben beszámoltunk róla: Szanyi több belső fórumon is megemlítette már, hogy egyes kerületi polgármesterjelölteket vissza kellene léptetni, és mások mögé felsorakozni a jobb eredmény érdekében.

Szanyi többeknek is úgy érvelt házon belül, hogy a XV. kerületben nem a helyiek által egyhangúan támogatott Tóth Imrét, hanem a jelenlegi polgármester Hajdu Lászlót kellene támogatni. Hajdu és a kerületi szervezet között régóta feszült volt a viszony, amely odáig mérgesedett, hogy a polgármester felfüggesztette párttagságát, és most függetlenként indul az önkormányzati választáson. Ezzel automatikusan ki is záratta magát az MSZP-ből. Hajdu a Népszabadságnak korábban élesen kritizálta a pártot és a kerületieket. Azt állította, hogy megtisztulás nélkül nem lesz képes talpra állni az őszi választások után sem az MSZP.

 

„Hideg légkör vett körül a palotai szocialisták körében, az egyre növekvő feszültséget Lendvai Ildikó és Kiss Péter sem tudták elcsitítani, noha ezt többször megkísérelték”, nyilatkozta lapunknak, hozzátéve: Hagyó Miklós főpolgármester-helyettesként felkereste az irodájában, szerződéstervezeteket tett az asztalára konkrét összegek megnevezésével, és azzal, hogy anyagilag is segítse a pártot. Hajdu erre azt mondta: nem hajlandó börtönbe menni, amire Hagyó – elmondása szerint – éktelen haragra gerjedt, majd „embereivel együtt” elkezdték bedarálni, ami csak azért folytatódhat most is, mert szerinte Hagyó valamivel a kezében tart többeket is a pártból.

 

Tóth Imre, az MSZP XV. kerületi elnöke és polgármesterjelöltje a Népszabadság megkeresésére azt mondta: valóban elhangzott a hétfői budapesti tanácskozáson, hogy sokat árt a pártnak, ha a jelöltek legitimitását bárki megkérdőjelezi. Az alapszabállyal pedig valóban ellentétes, ha valaki a saját pártja jelöltjeinek esélyeit rontja, különösen akkor, ha a kopogtatócédula-gyűjtés már megkezdődött. Tóth hangsúlyozta, hogy a megjegyzés nem Szanyi ellen irányult, hanem „általánosan”.

 

Ami a kerületi ügyeket és Hajdu László kijelentéseit illeti, Tóth Imre azt mondta: a konfliktus alapját az adja, hogy a két évvel ezelőtti fiatalító tisztújítás idején Hajdu a régi elnök mellé állt, és „megzsarolta” a kerületieket, hogy ha nem az általa javasolt személyt támogatják, akkor lemond polgármesterségéről is. Az új elnök végül Tóth Imre lett. A feszültség tovább nőtt, amikor érezhetővé vált, hogy Hajdu elvesztette támogatását a kerületi pártszervezetben, és veszélybe került újrázása a polgármesteri és az országgyűlési képviselői poszton. A kompromisszum az lett volna, hogy az országgyűlési versenybe jelölt Hetyei László visszalép Hajdu javára, viszont polgármesterként Tóth Imre indul. Ebbe Hetyei bele is ment, Hajdu viszont kijelentette: mindkét tisztségre igényt tart. Mire Hajdu mégis belement volna az üzletbe, már késő volt, Hetyei javában kampányolt. Ráadásul az újra öszszehívott kerületi tanács ismét csak Hetyei mellett tette le a voksát. A jelölt végül nem hozta el a mandátumot tavasszal.

 

Népszabadság - Szabó Bernadett „Tizenhat év alatt mindenféle politikai támogatást megkapott Hajdu László a kerületiektől és a frakciótól. Azt szokták mondani, hogy minden sikeres ember mögött sikeres csapat is áll. Most egy hónapja lejárató kampány folyik, Hajdu részvételével. Elég szomorú, hogy a lejáratáshoz már az is elég, ha valakire azt mondják: a Hagyó embere”, mondta Tóth Imre, majd leszögezte: Újpalotán egyetlen hivatalos rendezvényen sem járt Hagyó Miklós az elmúlt években, ismerte ugyan a volt főpolgármester-helyettest, de ugyanolyan viszony fűzte hozzá, mint bármelyik más pártvezetőhöz. „Négy éve vagyok frakcióvezetője Hajdu Lászlónak, semmi olyan ügyről nem tudok, amihez Hagyónak köze lenne. Ha igaz az, amit a polgármester állít a megkereséséről, akkor kötelessége lett volna azt ott és akkor is jelenti a hatóságoknak. Mégsem tette”, fogalmazott Tóth Imre.

 

Arra a kérdésünkre, hogy a párterőviszonyok átrendeződéséhez lehetett-e köze gyanús átjelentkezéseknek, Tóth azt válaszolta: az alapszabály értelmében évente hatvan új tagot vehetett volna fel a kerület, ehelyett az elmúlt négy évben alig több mint húsz új tag jelentkezett. Átjelentkező is csak hat volt, ebből négy ráadásul abban az alapszervezetben, ahol Hajdu László is tag.

 

Azzal kapcsolatban, hogy Szanyi Tibor több belső fórumon is arra tett utalást, hogy a kopogtatócédula-gyűjtés eredményének ismeretében „azért még átnézik a lehetőségeket”, azaz elképzelhető, hogy a kampányfőnök igyekszik Tóth helyett mégis Hajdu mögé felsorakoztatni az MSZP-t, a kerületi jelölt leszögezte: a döntési jog a helyi szervezetek kezében van. „Nem tudom elképzelni, hogy egy legitim módon megválasztott jelöltet felső utasításra visszaléptessenek. Pláne nem egy olyan jelölt javára, aki tizenhat évnyi MSZP-s támogatás után hátat fordít a pártnak és ellenében indul. A vezetőségnek ebben minden erkölcsi támogatást meg kellene adnia”, tette hozzá Tóth Imre.

 

A vezetőség azonban egyelőre nem tud állást foglalni. Úgy tudjuk, Szanyi szerette volna a szokásos keddi elnökségi ülésen napirendre venni a kérdést, az MSZP legfelsőbb vezető testülete viszont legkorábban csak a jövő héten ülhet össze. A párt vezetőinek többsége ugyanis szabadságát tölti: Mesterházy Attila pártelnök a családjával pihen, Balogh András elnökhelyettes még thaiföldi nagyköveti megbízatásával kapcsolatos teendőit intézi Bangkokban, Szabadkai Tamás alelnök a Fejér megyei önkormányzati választásokkal kapcsolatos feladatait látja el, a felső vezetésből így tulajdonképpen egyedül Kovács László alelnök és Szanyi Tibor kampányfőnök „hadra fogható” ezekben a napokban

ISFC Creative Commons License 2010.05.25 0 0 24438

"tehat kerdesem hogy miert szervezett a fidesz valasztasi csalast ebben a ket keruletben"

 

Az én véleményem szerint csorba esett az OVB vezetésének tiszetességén. Miután mégcsak le sem mondtak, ebben a helyzetben becsületbeni kötelességük lett volna tisztázniuk magukat, a felelősségüket. Elsősorban önmaguk érdekében.

 

Miután ez nem történt meg, azt kellene tisztázni, van-e büntetőjogi felelősségük,  

szándékos volt-e a választás befolyásolása, vagy csak trehányság történt?

 

Tehát az én kérdésem:

Valamelyik illetékes képes megmozdulni ennek érdekében, vagy nekem kell rendőrségi feljelentést kell tennem, hogy ez kiderüljön?

Előzmény: alfredoo (24421)
piperköcke Creative Commons License 2010.05.25 0 0 24436

De bátor lett a fogatlan cica :)

Előzmény: Contempt (24434)
Contempt Creative Commons License 2010.05.11 0 0 24434
alfredoo Creative Commons License 2010.05.04 0 0 24433

iparcikk

 

de megmagyarazhatod a xi. keruleti helyzetet is ahol fiatalok szazai vartak turelmesen tobb orat, hogy leszavazzanak. miert is?

Előzmény: Törölt nick (24431)
alfredoo Creative Commons License 2010.05.04 0 0 24432

iparcikk

 

nem nagyon tagadom hogy medgyessy partjan allok es alltam. ez baj?

 

persze az ellenoldalrol barmikor fel lehetne tetelezni hogy orulne orban viktor esetleges halalanak. ez nem okozna annyira nagy torest egyes jobbosok eleteben.

 

szerintem igazat irtam. de cafold meg.

 

pont ebben a topikban ne lenne szanyi GYULOLET? irom ezt ugy hogy egyaltalan nem rokonszenvezem szanyi tibor szemelyisegevel es foleg populizmusaval.

 

mindenesetre hozzamszolasod szerintem meglehetosen szemelyeskedo.

 

az altalam felhozott valasztasi csalasokra miert nem reagaltal? hogyan van hogy az idegenekre kijelolt korzetekben mindenhol nagyobb a fideszesek aranya mint a kornyezo korzetekben? ez ugye teljesen veletlenszeru?

 

azt is allitottam hogy eleg sokan jelentkeztek at a xiii keruletbe a budapesti meglehetosen fideszes hegyvidekrol. miert volt ez az atjelentkezesi hullam? termeszetesen spontan volt. ugye?

Előzmény: Törölt nick (24431)
alfredoo Creative Commons License 2010.05.04 0 0 24430

tusarku

 

abszolut jogos a felhaborodas, tenyleg nem tudom miert irtam. biztos az elozo hozzaszolasoktol kerultem felfokozott hangulatba.

 

amelyekre persze semmilyen erdemi valasz nem jott. de ez nem baj, mert miert varna az ember tisztesseges vitat.

 

ha ezert a 'baromert' kirak a moderatura elfogadom! abszolut erthetetlen szamomra hogy miert irtam!

Előzmény: Törölt nick (24427)
alfredoo Creative Commons License 2010.05.04 0 0 24429

armadillo

 

elnezest kell kernem. nem tudom miert irtam ezt a nagy barom vagy-ot, amikor megmondtak hogy en vagyok a legnagyobb barom.

 

azonkivul semmit nem tesz hozza a hozzaszolashoz, igy tenyleg ha elfogadod, bocsanatot kerek.

 

ettol fuggetlenul allaspontomhoz tartom magamat!

Előzmény: armadillo (24425)
Contempt Creative Commons License 2010.05.04 0 0 24428

"Amikor láttam a részvételi adatokat a 2. fordulóban biztos voltam abban, hogy Szanyi fog égni"

 

Én nem így látta. Előtte érzékelhető volt, hogy Szanyi erősen kampányol és nem láttam ezt az ellenfelétől. Persze kampányolt ő is, de nem eléggé. Kicsin múlott, meg lehetett volna csinálni.

 

Előzmény: piperköcke (24426)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.04 0 0 24427

"nagy barom vagy." nyertél a topic legnagyobb barma vagy.
change the code page!
Előzmény: alfredoo (24422)
piperköcke Creative Commons License 2010.05.04 0 0 24426

Amikor láttam a részvételi adatokat a 2. fordulóban biztos voltam abban, hogy Szanyi fog égni.... hát nem.

Ellenzékben az ürge fog ám nyomulni ezerrel. Csak a körzet összevonások fogják kirakni a parlamentből.

Előzmény: Contempt (24418)
armadillo Creative Commons License 2010.05.04 0 0 24425
na, haggyá' mán a hülyeségeddel.
Előzmény: alfredoo (24422)
piperköcke Creative Commons License 2010.05.04 0 0 24424

Biztos csak csúnyát mondott.... engem is már vagy 3x szor likvidáltak.

Előzmény: Contempt (24416)
alfredoo Creative Commons License 2010.05.04 0 0 24422

armadillo

 

nagy barom vagy. mashol akkor miert nem erzekelheto az ilyesm akcio hatasa? talan ennyi megrogzott mszp szavazo nem lenne osztogatas nelkul? vagy a masik feltol tavol all az osztogatas igergetes? ugyan mar!

Előzmény: armadillo (24419)
alfredoo Creative Commons License 2010.05.04 0 0 24421

contempt

 

szamaid es velemenyed szamomra azt igazolja hogy a fidesz valasztasi csalasos atjelentkeztetesekkel probalta a xiii kerulet kijelolt korzetet a sajat oldalara allitani. ugyanez volt merheto a xi keruletben is.

 

erdekes modon a kijelolt valasztokorzetben a legkevesbbe ismert, legkevesbbe nepszeru  fideszes jelolt szerezte a korzet legtobb szavazatat.

 

persze a fideszes valasztasi dolog az jo dolog az mszp valasztas dolog az csalas.

 

meglehetosen hanyingeres ez a politika. az lmp nem tud felszolalni a markans es bizonyithato fideszes valasztasi csalas ellen?

 

ilyen szempontbol mindegy hogy a szervezes a budapesti kollegiumokban vagy a ii. keruleti fideszes fellegvarakban tortent e. a lenyeges hogy kekcedulas valasztasi csalasos szervezes volt.

 

ja es az egyenesseg es igazsag bajnokanak vitriolos tollu kepviseloje is szarik magasrol bele a valasztasi csalasba ha azt a fideszesek kovetik el. a sajto is hallgat felelmeben, a tenyfelderito ujsagiras kussol, melyen kussol, ahelyett hogy tenyeket deritene fel.!

 

tehat kerdesem hogy miert szervezett a fidesz valasztasi csalast ebben a ket keruletben es meeg fontosabb hogy az objektiv indexes megfigyelok miert kussolnak vagy miert helyeslik ezt? lassan az az erzesem ha a fidesz meggyilkoltatna bergyilkososkkal szanyi tibort, az itteniek mar annak is orulnenek legfeljebb ennek kevesbbe adnanak hangot.

 

hanyingeres! sunyi es aljas!

 

de a legboldogabb lennek ha meg tudnad racionalisan cafolni erzeseimet es erveimet.

Előzmény: Contempt (24418)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!