elinditod a Direct Cable Connection-t,
(Start > Programs > Accessories > Communication)
márha telepitve van, kiválasztod hogy Guest vagy
Host gép lesz (a 2 gépen eltérö legyen pl ne Host - Host)
kiválasztod a párhuzamos portot, innentöl a 2 gép
láttya egymást IP alapján.
de csinálhatod soros kábellel is. a többi
a szokásos: pl telepitesz egy proxy szervert
A csatlakozás adatátviteli sebessége nem kritikus a kapcsolatfelvétel lehetőségének szempontjából. Magyarul half duplex 0.5 bps-en is lehet internetes csatlakozást létesíteni. E szerint akár a MIDI port is jó ilyen célra, csak szoftver kérdése a dolog.
Elolvasni egy korrekt választ akkor is egyszerűbb, mint lapozgatni.
> Szerintem nem lehet.
A franc tudja, nézem a párhuzamos portra köthetö kártyaleolvasokat, és azt olvasom a leírásban: adatátviteli sebesség: 350-1500KB/sec (a párhuzamos port beállításától függően).
Ennek elvileg othoni használatra simán elegendönek kell lenni.
Mivel nem tudom a választ a kérdésére, ami ha megfigyelted volna, akkor biztosan észreveszed, hogy ks válasz erre | adatok | e-mail 2001-01-18 23:15:49 (0), khm, qrva régi.
Ezért megnéztem, hogy hol lehet esetleg a válasz.
Elnézésedet kérem, amiért voltam olyan pofátlan, hogy megprobáltam gondolkodni, remélem nem haragszol rám.
Szerintem nem lehet.
Ha mégis, akkor én sem tudom hogyan kell.
Viszont egyszerűbb azt mondani, hogy: tessék, így kell, vagy ilyet nem lehet, mint hozzászólásonként elküldeni a polgárt mindenfelé, keresésre biztatva. Nem?!
A tett halála oz okoskodás... miért nem segít inkább neki aki tudja?!
Egyébként engem is érdekel a téma, bár nem akarom felhasználni ezt a fajta összeköttetést netezésre (sem).
sajnos nem sikerült megtalálnom az eddigi témába vágó topikokat, kérdésem:
adott két gép paralell kábellel összekötve
hogyan lehetséges internet hozzáférés megosztása win98-on keresztül (második kiadás)
az egyik gépen van egy analóg modem
köszönöm a válaszokat