benne van ebben a játékba Rodman ill Drexler, mert eddig sehol se találtam őket?
Lehet, hogy Rodman-t inkább egy kupiban kellene keresnem? :)
Regards
Nym
Talán azért, mert a 2000 és a 2001 két különböző játék. :) Apropo, kár is, hogy nincs benne 3pontos dobó verseny. Igaz nekem a legutóbbi ami megvan az a 97 :)) NHL 2001 télleg rullla.
high Heat 2002 baseball fellelési helyéről nem tudtok valamit? (RIP)
egyébként más ötletem nincs az akadozásra.... ne dolgozz alatta egyszerre 4 autocad-del :)
megoldódott!
vagyis csak félig. Az igazat megvallva a leírt probléma nálam az NBA2000-ben volt, most megszereztem a 2001-et és ez nagyon szépen hasít.
Ezt azért végképp nem értem, de hát ez van.
Regards
Nym
Nekem is meg van az NHL 2001 , de én kizárólag csak ezzel a játékkal tudok játszani !
Nagyon yo a mostani játék ! Csak az a baj hogy All-Starban nagyon gyene a gép !
Shit 10*
Nagyon nem komálnám, egy hete csináltam végig vagy 3*.
Egyébként kipróbáltam mindkét HDD-m re felinstalálni a spíl-t és így is ua. a probléma.
Azért gondolkozom rajta. Mellesleg én inkább az NHL2001-el nyomulok és az nagyon szépen megy.
s7178:
köszi, de most már nem is hiányzik annyira, hogy meglegyen a teljes game! :)) Az elmúlt egy hónapban rossz volt a gépem, ezért tudok csak most reagálni. De köszi mégegyszer az önzetlenséged!
Az "akadósoknak": próbáltátok levenni a felbontást, meg a detailt? Mert mint írtam nekem is akadt, ha a közönség be volt kapcsolva, de ha OFF-ra nyomtam, egyből yo lett. Igaz nekem csak egy cel400asom van, de így is rohadt nagy volt a különbség.
Megoldodott !!!
Egy format c-vel :((
Sajna ez az 1 megoldás van csak !
Nekem akkor teljesen belassult , akadozott mindent csinált csak játszani nem lehetett vele .
Szóval szomoruan közlöm veled hogy format c !
nekem ue. a problémám. a gépem nekem is brutál cel733/512mb Asus3800 és úgy lelassult mint a fene. korábban még cel333/128 is megfelelő sebességgel ment. Ki érti ezt?
Regards
Nym
big I: ha megvolt a tavalyi kiadás, akkor az idei csak egy expansion pack, és az is csak jóindulattal...idegesítően nagy hibákkal tarkított játék.
Játszottam vele, sőt cikkezek is róla, de amennyire ott volt a tavalyi rész, ez annyira gyengécske. Idén az EA Sports nagymúltú konyhájából én csak az NHL2001-gyel voltam elégedett (ugye, Roenick???).
JFK barátunk a Supergamez idevágó topicjában írta le az alapvető trükköket! Nézzetek el oda, én nem aratom le előle a babérokat egy egyszerű copy+paste-tel.
Van egy bizonyos gomb amit ha nyomva tartasz és rányomod a dobás gombot , akkor zsák lessz belőle !
Azt hiszem a direkt pass. De nem biztos ............
Ténnleg !!
Senki nem játszik vele ? Pedig eléggé ott van a szeren !