Keresés

Részletes keresés

Chicago Creative Commons License 2006.08.14 0 0 27
Sziasztok 

Mult hetfon az Istenhegyi uton talaltunk egy nemet vizsla jellegu keverek szuka kutyust. Az autok kozott rohangalt, de konnyu volt megfogni, nagyon kedves, baratsagos kolyok. Kb. 8-10 honapos lehet, jelenleg panzioban van, surgosen gazdit keres. Ha tudtok esetleg valami megoldast a szamara, jelentkezzetek!  

Koszi, Pinter Agnes
chicago@dogheart.hu
06703190373
bettymam Creative Commons License 2006.08.14 0 0 26
Sziasztok!

14 hónapos, szelíd, kedves argentin dog szuka, szerető gazdit keres. A kutyus süket, így született. Több helyről kitették már - pedig befogadásakor is tudták róla -, de mindig megtalálták jószándékú emberek. Olyan helyet keresünk neki, ahol jó kerítés, nagy udvar van, s az ő ragaszkodása végre viszonzásra talál! A kutyát a helyébe visszük a leendő gazdának, s fontos a kapcsolat fenntartása!

Érdeklődni lehet: 0670/613-0489 - vagy a gumello@t-online.hu mail címen

"A szeretet az a nyelv, amit a vak láthat, a süket hallhat"

oficu Creative Commons License 2006.03.28 0 0 25

A két kutyus a német dog és a roti otthon vannak!!!!! :-))))

Gazdi!!! Nagyon vigyázz rájuk!!!!!!!

Manócska01 Creative Commons License 2006.03.28 0 0 24

A segítségeteket szeretném kérni!

"Egy hölgy Szigetszentmiklósról kért segítséget. Van 24 db mudikeveréke, mind nála született, s sajna ott is ragadt, de most végrehajtás van folyamatban ellenük. Azt mondja, igen hamar el fogják tőle vinni a kutyákat. 2 db 2 hónapos, 6 db 5 hónapos, 4 db 8 hónapos és 9 db 1,5-2 éves kutyának keresne gazdát vagy valakit, aki átmenetileg vigyáz rájuk, amíg ő el tud költözni egy béketűrőbb helyre. A kutyák szabadon jöhetnek-mehetnek a lakásban és a kertben."

Aki tudna esetleg segíteni akárhogy(!), kérem, hogy irjon nekem PÜ-t.

Előre is köszönöm, és elnézést kérek, amiért ezzel terheltem a topicot.

EÁgi
06705773219
agnes.erdohegyi@gmail.com"

oficu Creative Commons License 2006.03.27 0 0 23

SEGÍTSETEK !!!!!!!!!!!!!!elvesztünk!!!!!!!!!!!

A hétvégén Pesterzsébeten a Török Flóris út és az Alsó határút kereszteződésében találtak egy fajtatiszta középkorú (acélkék) német dogot és egy keverék középkorú roti kutyust. Mindkét kutya barátságos, kezelhető! Sajnos az elhelyzésük nem volt megoldható, így az Illatos úton várják régi vagy új gazdijukat!!!!!  

gacsykata Creative Commons License 2006.03.23 0 0 22
1,5 éves németjuhász-tacskó keverék kan kutyus gazdát keres.Középtermetű, egészséges, oltott.Nagyon barátságos, szobatiszta, de inkább kertbe való, nagy mozgásigényű eb.Illatos útról mentettük, jelenleg ideiglenes befogadónál van, ahol sajnos nem maradhat már sokáig. Szállítását vállaljuk. Tel.:30/853-4631
bettymam Creative Commons License 2006.03.17 0 0 21
2 fajtiszta, argentin dog szuka, 2 hónaposak, gazdit keresnek! A kutyusok süketek! Megfontolt, erős, de szerető kéz kell hozzájuk!!!
érdeklődni: 34/350-422
Gy_Rozi Creative Commons License 2001.12.22 0 0 20
Tudom, hogy elég reménytelen, azért mégis megpróbálom:

Megint gazdit keres egy kóbor kutya. Közepes méretű, zsemleszínű, szálkás szőrű kan. 2 hete a Pólus Center igazolványkép automatájában lakik, nyugodt, nagyon kedvesen reagál az ember közeledésére, a simogatásra. Eddig a non-stop Tesco miatt ott lehetett, most az ünnepek alatt ki fogják tenni a -15 fokba. Ha tudtok valakit...

mokuss Creative Commons License 2001.11.05 0 0 18
menhely híján szegeden egy németjuhász szuka várja (nagyon barátságos, és szeretetre éhes) azt, hogy egy udvarra vagy jó helyre bekerülhessen...

(évente szegeden 1500 állatot öl meg a sintér, ez országosan 150.000.!!! ne engedjuk...)

20/99-59-409
orph@freemail.hu

Előzmény: mokuss (17)
mokuss Creative Commons License 2001.09.11 0 0 17

Állatbarát Kérdőív!

Állatbarátok (védők) oldala

!ÁlLaTbArÁtOK Fóruma!

Előzmény: Cyd (16)
Cyd Creative Commons License 2001.09.10 0 0 16
Egy Dalmata kan keres szerető gazdit. Máskülönben elaltatják szegényt.
Ivartalanított, 3 éves, 35 kg.
Érdeklődni lehet: Bakos Gabinál a 3-711-695 -ös vagy Dr Fóródi Miklósnál a 208-52-39 -es telefonon. (Rendelési időben: H - P : 09-12 és 16-19 -ig.)
Köszönet, ha segíteni tudsz.
Yoo Creative Commons License 2001.01.26 0 0 15
A beagle érdekelne, talán. Megpróbálom itthon a lehetetlent. Csak véredásra voltak?? És ketrecben voltak tartva?:((((((((

Írjál még többet!!!

Előzmény: Odin (14)
Odin Creative Commons License 2001.01.26 0 0 14
Kérek mindenkit, hogy ha tudtok segítsetek!

Az egyetemen február elején lejár 9 véradó kutya ideje, és szeretnénk nekik gazdát talalni. A kutyák 1 es 3 év kozottiek, kozepes termetu keverekek illetve 4 fajtatiszta beagle. Mindegyik beagle, illetve a keverékek közül 4 szuka, mindegyik játékos és vidám, szeretetigényes.
A kutyák oltottak és az ivartalanítás is megoldható, a költségeket mi álljuk.
Ha valaki szeretne kutyát, akkor kérem szóljatok neki, és hívjatok fel a figyelmet erre a lehetoségre. Azért is sürgos a dolog, mert február elején a kutyákat mindenkeppen el kell hozni, az egyetemen nem maradhatnak, menhelyre kerülnek.
Bármilyen kérdés eseten keressetek engem az alábbi telefonokon érdeklodjetek:
napközben: 20 313-2205
este: 1 319-4278
Bánhidy Johanna, Liptovszky Mátyás

Cyd Creative Commons License 2001.01.25 0 0 13
Azért kedves tőled, hogy benézel hozzám.
Köszönet a drukkolásért. :o))))))))
Előzmény: Yoo (12)
Yoo Creative Commons License 2001.01.22 0 0 12
Sajnos, nem egyszeru. Elég sokszor szedek össze kutyákat az utcáról, és elhiheted, nem egyszeru gazdát találni. Vagyis most már tudod. Most is van egy kóbor kutya a környéken, ha nem sikerül valakihez elhelyezni, pár napon belül beviszem egy menhelyre, bármilyen szomorú is. Néha még fajkutyának sem sikerül gazdát találni.

Az egyik szomszédban van egy kutya, akit kint tart, napokig nem jön haza, nem ad neki enni. Neki ez már a sokadik. Tole kökltözött hozzám a kutyám, csontig soványodva. Többet nem tudok magunkhoz venni.

Egy másik szomszédnak megint ellett a kutyája, minden évben a cirkusz van, mert ha megbolondul, agyon akarja verni a már több hetes kölyköket, ilyenkor a jobbérzésu szomszédok kapkodják a kiskutyákat, amiket a felesége dobál ki a kerítésen, hogy a férj ne tudja oket agyonütni.
Pár hét múlva aktuális lesz megint a kutyamentés, már készülünk rá.:((

Szóval, aki rákeres a topicodra a cime alapján, mert érdekli, az már nyakig benne van. És örül, ha a saját környezetében tud valamit tenni. Nekem elfogytak a rokonok és az ismerosök, amelyikre lehetett, már rásóztam kiskutyát.

Csak drukkolni tudok neked,.

Előzmény: Cyd (11)
Cyd Creative Commons License 2001.01.22 0 0 11
Úgy volt, hogy akkor fogadják majd örökbe,ha a kölykök már elkerültek tőle. Nem értettem miért, de kiderült, hogy most még nem kell a kutya. Úgyhogy nózira estünk. Menhely lesz a dolog vége ha nem találunk neki mihamarabb egy kertesházat ahol ellakhatna. Nem eszik sokat, nem válogatós, kedves, szelíd, nem megy neki más kutyáknak inkább meghúzza magát. Ha most hogy megműtötték - és lakásban lábadozhatatt melegben szeretetben etetve és nem rugdosva - bekerül egy menhelyre, biztosan teljesen össze fog törni. A kolléganőm nem tarthatja meg, mivel éppen csak hogy kijönnek a fizujából a másik kutyussal. Nem bír eltartani kettőt.
Szóval muszály helyet találni neki, hogy ne csak egy gonddal legyen kevesebb, hanem béke is költözzön a lelkünkbe. Bocsánat, de tényleg így érzem.
Köszönettel: Cyd
Előzmény: Yoo (10)
Yoo Creative Commons License 2001.01.20 0 0 10
Par hozzaszolassal elobb azt irtad, lenne gazdaja az anyakuzyanak is. Most akkor nem?

Kulonben vegso esetben vidd el a Juhasz testverek menhelyere, allatorvosok, nagyon rendes emberek.

A cimuket nem tudom fejbol, benne van a tel. konyvben, Juhasz kisallatklinika.

Előzmény: Cyd (9)
Cyd Creative Commons License 2001.01.20 0 0 9
Rozi kedves !!!

Sajnos rossz hírem van.A kiskutyát kipakolták, d eígy jobban járt, mert vagy elütötték, vagy megrugdosták, mert minden kölyök halott volt.
Most a mami kutyinak próbálnánk helyet találni ahol nyugodtan eltöltheti a hátralévő idejét. Ha tudsz ilyet akkor bárhová elvisszük csak jó helye legyen.

Előzmény: Gy_Rozi (8)
Gy_Rozi Creative Commons License 2001.01.19 0 0 8
Nem jártam sikerrel, sajnos :(
Azért még próbálkozom, de nincs túl nagy esély...
Előzmény: Cyd (6)
Cyd Creative Commons License 2001.01.19 0 0 7
Vettem Traubi, kedves este elolvasom. Ma csak jó hírekre vagyok kapható.
Előzmény: Traubi (5)
Cyd Creative Commons License 2001.01.19 0 0 6
Kedves Rozi !!
Ahol most van az egy közért hátsó nyitott frontja, tehát az utcán van csak azért figyelnek rá néhányan, de hát azért ez nem megoldás semmilyen szinten.
Most már azzal is megelégednénk, hogyha befogadná valaki addíg amíg nem találunk egy helyet, ahol arra a két hónapra befogadják.
Előzmény: Gy_Rozi (3)
Traubi Creative Commons License 2001.01.18 0 0 5
Szia Cyd, most látom, hogy itt is itt vagy. Szóval küldtem mélt..
Előzmény: Cyd (4)
Cyd Creative Commons License 2001.01.18 0 0 4
Kedves tőled a fáradozás a végső határidőt nem tudom, de holnap 17 órára tűzték ki a műtétet. megpróbálom elhalasztatni a kolléganőmmel, mert nála van a kutyus ő találta csak bevont az elhelyezésbe. Remélem kap még egy esélyt.
Előzmény: Gy_Rozi (3)
Gy_Rozi Creative Commons License 2001.01.18 0 0 3
Igyekszem találni valakit. Meddig maradhat ott, ahol most van?
Előzmény: Cyd (2)
Cyd Creative Commons License 2001.01.18 0 0 2
A kiskutyáknak és a mamának is lenne gazdája.
Én is egy talált kutyát fogadtam örökbe nem vagyok bolond, tudom milyen kidobott kutyának az élet.
Előzmény: Yoo (1)
Yoo Creative Commons License 2001.01.18 0 0 1
A helyedben bevinném a menhelyre, hogy ivartalanítsák. Nem kellene a gazdátlan kutyák számát növellni. Kicsit önzo hozzáállás ez.
Előzmény: Cyd (0)
Cyd Creative Commons License 2001.01.18 0 0 0
Van egy talált kutya aki kb. két hónapra befogadót keres !!!
Kistermetű, kedves, háztól szökött, vagy direktbe tették ki.
Mert VEMHES . Második félidőben jár és a menhelyek mind azt mondják, hogy csak akkor fogadják be ha ivartalanítják is egyben. Ez azzal járna, hogy elveszíti a még meg sem született kölykeit.
Menedéket keresünk neki míg világrajönnek a picik és el nem érik az elválasztható kort. Azután természetesen elvinnénk a mamát a kölykeivel együtt.
Tehát keresünk egy meleg zugot egy kertesház kazánja vagy fűtött garázs képében ahol esélyt adnánk néhány életnek a megmaradásra.
Keresünk Budapesten vagy a város határában egy meleg szívet aki gondoskodna egy kutyacsaládról két hónap időtartamra. Az etetésük költségeibe besegítenénk.

Köszönöm, hogy végigolvastad, ha tudsz segíts kérlek, különben bekövetkezik a legrosszabb: Elveszik tőle a kölyköket, mielőtt megszülettek volna !!!!

Előzmény: Cyd (-)
Cyd Creative Commons License 2001.01.18 0 0 topiknyitó
Segítsen aki tud !!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!