Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

BkorVette Creative Commons License 2001.01.25 0 0 11
GanXstaZolee !!

Ahha, koszi!!
Remelem nem lesz horror a javitasa!!!
Addig is kimelem!!!!!(Csak a szaja jar! (Tord.)):-)))))

Udv.:B.korVette

Ui.:anyamnak szoltak, hogy tul hangos voltam az ejjel...na nem a szomszed szobabol szoltak, hanem a buszmegallo szomszedsagabol, merthogy porogtem a buszmegallo obolben vagy fel orat...:-))))

Előzmény: GanXstaZolee (9)
MacPhisto Creative Commons License 2001.01.25 0 0 10
Van bizony!
Előzmény: antforce (3)
GanXstaZolee Creative Commons License 2001.01.24 0 0 9
BkorVette ez azt jelenti, hogy a spered már az utolsókat rúgja. Érdemes szétszedni mert javítható, igaz én még nem javítottam :). Többször láttam viszont hogy indulásnál van sper hatás, de aztán már csak az egyik kerék forog.
Előzmény: BkorVette (8)
BkorVette Creative Commons License 2001.01.23 0 0 8
Arra van valami infotok, hogy mitol lehet, hogy neha el a speer az automban, neha pedig halott???

Nem a "Valoszinuleg rossz." es a "Valami baja van." tipusu reagalasokat varok!!

Udv.:B.korVette

tcaoe Creative Commons License 2001.01.23 0 0 7
Ant!

Ha csak kanyarban zug, az konnyen lehet a csapagyhezagok helytelen beallitasa miatt, ha allithato. Vagy a csapagy maga is lehet beteg. Ez esetben sokat fog meg kibirni.

Előzmény: antforce (3)
Alexis Creative Commons License 2001.01.23 0 1 6
Szia Ant !

Először is leszögezem, hogy nem vagyok autószerelő 8))

Elég furcsa a problem, mert ha én difigonddal találkoztam, az egyfolytában búgott(vagy volt hangja), nemcsak gyorsításnál kanyarban és lassan. Talán a kihajtásnál lehet valami probléma vagy nem lett rendesen összepakolva. Én nem zárnám ki a féltengelyt sem.

A másik, hogyha ennyi pénzbe került megcsinálni, nem tudod visszavinni, hogy mi van ?

Üdv,

Alexis

Előzmény: antforce (-)
oldskool Creative Commons License 2001.01.18 0 0 5
én Ladával egy fog-töréses difivel kb 1000km-t mentem gond nélkül, a csúnya hangokon kívül más nem történt, a vége felé néha mintha megszorult volna.. háromcentis darab volt a csigakerék fogából kitörve.
ha nem törött, csak kopott, akkor szinte akármeddig mehetsz vele, szerintem. zajong és kész. persze bosszantó.
kiszerelve semmi sem látszik rajta! olyan kis játékok vannak (illetve valamekkora játék mindig van), hogy nem lehet szemre megmondani, hogy búg vagy nem búg amikor beszereled. ez igaz a saját kiszedett difidre és sajnos arra is, amit mondjuk a bontóban vagy valahol rád akarnak sózni.
z.
nissan300zx Creative Commons License 2001.01.18 0 0 4
Hi Antforce !

Kicsit fura hogy ilyen hamar szétmentek a dolgaid a gépben. (Ha jól tudom Integrád van.) Csak azért mondom mert nekünk van egy Accord Type R-ünk most volt 40k -es szervize és olyan mintha zsír új lenne, pedig igazán nincs megkímélve. Elvileg a Hondák jó autók, úgyhogy nem igazán értem hogy tudták az előző tulajok szétvágni ilyen kevés km alatt. A lényeg ennél sokkal többet kellene kibírnia a váltónak és a difinek is normális körülmények mellett. Persze ha kuplung nélkül váltanak akkor nem......

Nekem a ZX-emben 200k van, de a hajtáslánc még mindig OK, pedig ezeket általában mindig brutális módon kezelik.

Egyébként megértelek tudom milyen szar érzés ha azt kell nézed, hogy mikor mi fog szétmenni valami az autóban. Sokat szoptam annakidején a Z-vel én is.

Bocs hogy ennyire off voltam.

Üdv
Nissan300zx

antforce Creative Commons License 2001.01.16 0 0 3
miert van annak is difije ??
mert a valtohazban van elsokerekes leven...
de csak az a biztos hogy bug es tuti difi, tobbet en se ertek hozza..
antforce Creative Commons License 2001.01.16 0 0 2
fargo.. Nem a gumi mert minden gumival csinalja.. :((( a telivel es a nyarival is.

Ja ez a honda. :(

MacPhisto Creative Commons License 2001.01.16 0 0 1
Namost ez a váltó difije?
Mert ha az beszarik, nem történik semmi.
Úgyhogy szerintem csak használd, hátha kibírja.
fargo Creative Commons License 2001.01.16 0 0 0
Gumi nem lehet? A xar gumi is búghat. Szerintem ha a difi az, akkor nem fogja kibírni a 30k km-t, ez a búgás általában a közeli halál jele :-(

Egyébként ez egy Honda?

antforce Creative Commons License 2001.01.16 0 0 topiknyitó
Tanacstalan vagyok..

A tortenetem a kovetkezo..
adott egy auto, 2.5 eves 57e km, 1 honapja javittatam meg a valtojat meg rakattam rendbe hogy meg sokaig birja, ez 300e ft-omba kerult. Egy ideje halk bugast hallok kanyarban de csak ha gyorsitok, es akkrois csak akkor ha lassan haladok, 20-30km/h-ig..
A hiba tutira a difi,de hogy mi azt csak szetszedes utan lehetne megmondani. Amikor valto javitasom volt a difi meg lett nezve, (szetszedve nem de a valtojavhoz ki kellett szedni es ott nem volt semmi feltuno)szoval semmi eros gyanus dolog nem latszik..
Az uj difire gondolni se merek, biztos 3-4-500e ft lenne. Az autot szeretnem (okee nem szeretnem de kenytelen vagyok) meg 30e km-t hasznalni..
Micsinaljak.. Inkabb szabaduljak meg tole most, es vegyek valami egyszerubb uj autot,
vagy van esely hogy igy a difi meg kibirhat 30e km-t es utana meg el tudom adni hogy nem bug veszesen azt szivjon vele az uj tulaj..

Mit tennetek ?

Otletek ??

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!