Keresés

Részletes keresés

rebetli Creative Commons License 2003.11.27 0 0 1
sajnos későn találtam meg ezt a topikot így én is megszívtam.
A szerdára beigért cuccot még csütörtök délben sem kaptam meg. Telefonhívásomra azt mondták, hogy holnap.
Menjenek a ..csába.
Ja persze, ez a cégnek, EAST computer teljesen normális ügymenet volt. A DEPO honlapján pőersye semmi elérthetőség. A szállítási árakról szó sem esik.
velkám tu juróp!
Előzmény: Teve99 (0)
Teve99 Creative Commons License 2001.01.16 0 0 0
a dep0tol mindig depis leszek;)))))
jts Creative Commons License 2001.01.16 0 0 topiknyitó
Videokartyat akartam venni. Valaki ajanlotta a depo oldalait, megneztem hat itt. Megtalaltam a megfelelot, es orommel lattam, hogy raktaron is van, es meg is rendelhetem. Gyors regisztracio utan elkuldtem a megrendelest, amirol hamar megjott email-ben a visszaigazolas. Eddig minden gyonyoru volt, igy hat felkerekedtem es elzotyogtem a boltig ahol a kartyam vart mar engem (hittem en). Ott azonban megtudhattam, hogy ugyan kellene meg lenni 10 darabnak, de megsincs, nem tudjak hogy miert, es jojjek vissza egy het mulva. Szerencsere kinyomtattam a visszaigazolo levelet igy azt lobogtatva kertem hogy keritsek csak elo az arut, nekem mindegy hogyan. Nemsokara telefonon beszelhettem a holggyel, akinek a cimerol a visszaigazolo level szarmazott, bar o tagadta hogy ilyet kuldott volna 'biztos a kolegam kuldte el, nem tudom miert'. En ugy gondoltam, hogy az o feladatuk lenne egy visszaigazolt megrendeles teljesitesenek megoldasa, de hat ez persze remenytelen allaspont volt. Hiaba ajanlottam, hogy nem ragaszkodom az adott tipushoz, pusztan ugyanolyan tudasu eszkozhoz szeretnek jutni a visszaigazolt aron. Persze volt mas hasonlo kartya de kb. masfelszeres aron ami mar nem erte meg nekem.

Lehet hogy esetem egyedi, es ez nem altalanos allapot, de engem meggyozott arrol hogy ne is probaljak tobbet a depon keresztul rendelni, hiszen ezek alapjan elofordulhat hogy az ott feltuntetett adatoknak semmi valosagtartalmuk nincs.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!