Engem mar nem erdekel, hogy telek hol jaccik, de remelem a Fradiban tobbet nem fog. Hrutka fenyevekkel jobb nala.
Teleknek akkor sem ment a Fradiban, mikor nyilasi visszahozta.
Ne haragudj Szakikám, de van egy olyan érzésem hogy neked vagy fogalmad sincs ki az a Manci, vagy kevered valakivel.
Segítek: Manci=Telek András.
Lehet hogy sok rossz tulajdonsága volt, de hogy valaki leparasztozta volna, azt még nem hallottam. Az Üllői út legszerényebb játékosa volt, a legnagyobb sikerek idején is.
Szerintem a Fradinak abszolút nincs szüksége most Telekre. Egyrészt már ez nem az a Telek, aki volt, másrészt most nagyon összeállt a védelmünk, melyet Rudi kitünően irányít (lásd: kapott gól nélküli bajnoki kezdet).
Ennek ellenére a Fradi-Zete barátság miatt szorítok, mind Teleknek, mind az Egerszegnek.
Kézin nem voltam, de láttam a TV-ben. Leganger arca ( arckifejezése ) most sokkal jobban tetszett, mint a rossz emlékű norvég-magyar meccs alatt. A Serie A-val kapcsolatban meg annyit, hogy jövőre hamarabb beszállok...
Dragóner helye bombabiztos a csapatban, a Csank meg már régen sem szerette a Mancit.
Emlékszel amikor még azon ment a vita hogy Telek vagy Bánfi legyen-e a Csank-válogatott söprögetője? Akkor mondta azt Csank hogy azért nem a Manci a középhátvéd mert alacsony (180 cm).
Erre a Bánfi lett a söprögető aki pontosan 181 cm magas. Erről mi a véleményed?
OK mash, tiszteletben tartom a véleményed, de szerintem a tavasz igazolni fogja hogy tévedsz, és Teleket visszaigazolja a Fradi. Ugyanis csak fél évre írt alá a ZTE-nél.
Hát tudjátok Fradistaként az egyik szemem sír a másik nevet.
Az egyik sír, mert már kezdtem örülni hogy újra lesz valaki a csapatban aki az ellenfelek gólhelyzetben kitörő csatárait faul nélkül szereli.
A másik szemem pedig nevet, mivel a ZTE-be ment a Manci ami talán a legszimpatikusabb csapat a mezőnyben (természetesen a Fradi után).
Sok sikert Manci, sok sikert ZTE, HAJRÁ FRADI!
(na tessék, mégegy Fradi-topic...mondhatná bárki, de szerintem ez a téma megér egy topicot.)