Keresés

Részletes keresés

szervező Creative Commons License 2001.05.18 0 0 119
talán...
aztán jönne a Fővárosi Bíróság és a Tiszai Horgászegyesület alapszabályára hivatkozva kötelezné a moderátorokat a topikok szétválasztására és a torgyánlétszám megduplázására. :))
Előzmény: folder (117)
folder Creative Commons License 2001.02.19 0 0 117
Érdekes lenne, az összes elmerült torgyános lomot egymás után felhozni. Az első 25 helyen nem lenne más csak torgyán.
Akkor talán összevonnák.
Előzmény: Bumburnyák (116)
Bumburnyák Creative Commons License 2001.02.19 0 0 116
A mai hírek hallatára számtalan újabb Torgyán topik indult. Nem kellene ezeket már felvilágosítani valakinek, hogy elő lehetne szedni a régieket is?
De a modik is dolgozhatnának, összevonással és egy egyszerű Torgyán címmel beleönthetnék az összes szemetet.
Van remény?
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.13 0 0 115
A mai napból nagyon kiestem, megnéztem mit turmixoltak össze a kisgazdák és elszédültem.
folder Creative Commons License 2001.02.13 0 0 114
A mai napon myitott néhány topicot olvasva felhoztam ezt az újra aktuálissá vált lomot.
PuPu Creative Commons License 2001.02.08 0 0 113
Jogos!
És nevetséges is, valóban.
:O)))
Előzmény: Kolompár Winetu (112)
Kolompár Winetu Creative Commons License 2001.02.08 0 0 112
Lám, lám. 1001 topik indult nem egész két óra alatt. jellemző reakció, senkinek nem felel meg a mások által indított beszélgetés. Torgyán úr lemondása kapcsán már csak azt lehetne még vizsgálni ki nem indított még topikot ebben a témában. Ez is jellemző a szinvponalra.
Bumburnyák Creative Commons License 2001.01.29 0 0 111
Ennyit a szinvonalról:
lásd "mit keres orbánc koko árnyékában" topik, jegyezte Didiktátor.
Ehhez nem kell kommentár.
GanxtaL Creative Commons License 2001.01.23 0 0 109
Akkor ezt szellemesen meg is beszéltük. (A Mea Culpa topicot ismered? :O)) )

Orális vágyaid kielégítésére javasolom a harapós krokodilt...
:O)))))))))))))))))

Előzmény: PuPu (104)
Joszip Creative Commons License 2001.01.23 0 0 108
Nekem nincs cimzes :) Csak ul a mailboxban a virus. Se datum, se felado. De hulye en sem vagyok ;)
wizes Creative Commons License 2001.01.23 0 0 107
Nagyon kezdek irígykedni!
Senki-sehol?
Hát még hun?
PuPu Creative Commons License 2001.01.22 0 0 104
Hát bevallom, - bizony, eccer kitiltottak, mert ordenáré voltam, és az itten divatozó stílust messze meghaladva, az emberiségemből kivetkőzve, megírtam az egyik félhülyének (vagy tán egészen az...), hogy bekap6od.
Így, - szó szerint.Erre modera be, - én ki. Három napot adott a modera, - én is adtam három napot a fórumnak, - túléltük mindketten. Azóta természetesen nem írok ilyen csúnyát neked se. Maximum azt, hogy detto...
:O)))))))))
Előzmény: GanxtaL (99)
fanyűvő Creative Commons License 2001.01.22 0 0 103
szervező a béka segge alatt
Előzmény: szervező (102)
szervező Creative Commons License 2001.01.22 0 0 102
brekeke ... brekk ... brekkk ... trotty!
Előzmény: frett (101)
frett Creative Commons License 2001.01.22 0 0 101
Olyan kevés, hogy nem is mutogatja ;-)
Előzmény: Törölt nick (100)
GanxtaL Creative Commons License 2001.01.22 0 0 99
Sok a duma. És mégis kevés?

Az alábbi szellemes és lényegbevágó válaszod:
"Tudod, kedves GanxtaL, Te a politikához is pont annyira értesz, mint a nőkhöz.
Sivár életed lehet, ha jól meggondoljuk... "

A következő kérdésemre született:
"Akkor talán térjünk vissza az ordenáréságra?
Vagy már válaszoltál? "

Ebből a vak is láthatja, hogy te milyen frappáns és humoros csávó vagy, aki érti a kérdést és válaszol is arra.
Mégis, ha kifejtenéd, hogy milyen alapon írsz te ordenáréságról, mikor téged tiltottak ki amiatt :o) ?

Azt, hogy ki hogy ért a nőkhöz, szvsz hagyjuk, mert az általad preferált szájhősködésbe nem kívánok beszállni. A politikára pedig térjünk vissza akkor, ha ezt az ordenáréság kérdést ledumáltuk.
Jó lesz így? :O)))

Előzmény: PuPu (95)
PuPu Creative Commons License 2001.01.20 0 0 98
Hááát, ha jobban megvizsgálod a kérdést, láthatod, hogy zömében este szórakozgatok itten.
Köszönöm egyébként az aggódásod, - többé- kevésbbé a szexuális életem is rendezett, - jóllehet a hátralévő kis időmben még szeretnék szert tenni egy japánra, valamint egy sikítósra...
Sajnálni meg elsősorban magadat sajnáld, ha javasolhatom, - tudod nő nélkül még csak-csak le lehet élni egy életet, - de ész nélkül...
:O)))))
Előzmény: Valacchi (96)
folder Creative Commons License 2001.01.20 0 0 97
Valóman mélyen van a fórum, és ez nem a politikai vita miatt van, hiszen ebben a müfajban csak a politikusokról vehetünk példát.
Ettől függetlenül gusztustalan dolog, hogy az elmúlt időszakban elhuny két jelentős művész halálát is felhasználják egyes olvtársak arra hogy dögkeselyű módjára a még ki sem hűlt holttestek felett veszekedjenek azon, hogy az kit illet.
Valacchi Creative Commons License 2001.01.20 0 0 96
Neked is sivár az életed, hiszen egész nap itt vagy. Nincs n?d? Az ide írás okoz számodra kielégülést? Sajnállak.
Előzmény: PuPu (95)
PuPu Creative Commons License 2001.01.20 0 0 95
Tudod, kedves GanxtaL, Te a politikához is pont annyira értesz, mint a nőkhöz.
Sivár életed lehet, ha jól meggondoljuk...
:O)))))
Előzmény: GanxtaL (92)
badcard Creative Commons License 2001.01.20 0 0 94
még most sem érted, hogy mirol iirtam. Azt hiszem, hogy te nem csak félszavakból, de egész mondatokból sem értesz semmit.
hüjje :((
Előzmény: Kolompár Winetu (86)
skorpio-m Creative Commons License 2001.01.19 0 0 93
Kedves GanxtaL!
"Akkor ertheted meg valakinek a cselekedet, ha erted miert teszi,
mi motivalja!"
s.m.
Előzmény: GanxtaL (67)
GanxtaL Creative Commons License 2001.01.19 0 0 92
Akkor talán térjünk vissza az ordenáréságra?
Vagy már válaszoltál? :O)))

(A "szellemes sziporkákat" megtarthatod a skorpiós énednek).

Pá.

Előzmény: PuPu (89)
Bumburnyák Creative Commons License 2001.01.19 0 0 91
Egy kicsit eltértünk az utóbbi időben az eredeti felvetéstől, ez is jellemzi a fórumot.
Felmerül egy téma, aztán rögtön nullázás, majd kialakulnak a párok, akik egymással ugyan, de nem a témáról vitatkoznak. A fő szempontnak annak kellene lennie, hogy maradjunk a témánál. Tiszteljük egymás nézeteit, ha nem is értünk vele egyet, és azokat ütköztessük, lehetőleg kerülve az anyázást, és mindig a témához kapcsolódva.
Dr.Gordon Shamway Creative Commons License 2001.01.18 0 0 90
ÉÉÉn a legjobban a politika fórumban azt szeretem, hogy ,még Zámbó Jimmy halálából is politikai harcot képesek csinálni egyesek. Az már más kérdés, mit keres Z.J. halála a politika fórumon.
De a legjobban azt szeretem, hogy innen megtudtam, hogy csak a mocskossovinisztadiktatórikusjobboldaliak képviselik a mélypontot, ha ugyan lehet azt képviselni,he!!
PuPu Creative Commons License 2001.01.18 0 0 89
Hát, - ami igaz, - igaz. A te hullámod oly távol van az enyémtől...
Haggyuk is egymást, - jó?
:O))))
Előzmény: Kolompár Winetu (88)
Kolompár Winetu Creative Commons License 2001.01.18 0 0 88
Tisztelt PuPu !

Ön a kedvencének nevez, holott egyáltalán nem vagyunk egy hullámhosszon, különösen, ha Ön továbbra is úgy nyilatkozik, ahogy jól nevelt és kultúrált embereknek nem illik.

Önt, nem anya szülte ? Vállalt kockázatot,
vagy esetleg úgy volt vele, ha nincs ló jó lesz a szamár is ?

Több tiszteletet kérek, nem szolgáltam rá egyetlen sértő szóval sem arra, hogy bármilyen mivoltomban mélyen sértegessen.

Nagyon sajnálom, hogy az Ön elméjét oly egyszerű eszközökkel, mint az enyémet (Maitou által) nem lehet megvilágosítani, csak esetleg roncsolással, és közvetlen bevilágítással. Sajnálom, hogy ez még nem történt meg.

Tisztelettel: Kolompár Winetou

Előzmény: PuPu (87)
PuPu Creative Commons License 2001.01.18 0 0 87
Kedvenc törzsfőnököm, Szárnyaló Vakond!
Kár lenne tovább ideologiát gyártani mélyen tisztelt felmenője, Ms Canalas botlásához, - nem ez volt ugyanis az ő legnagyobb tévedése.
Ma, az elérhető árú fogalmazásgátlók korában Önt a világra hozni, - nos, ez túllépi az ésszerű kockázatvállalás általánosan elfogadott mértékét.
Kár.
Világosítsa meg az Ön elméjét a nagy Manitou!
Uff!
:O))))
Előzmény: Kolompár Winetu (86)
Kolompár Winetu Creative Commons License 2001.01.18 0 0 86
Tisztelt badcard !

Ön olyan dolgokat feltételez, aminek nincsen valóság alapja. Szellemi ősöm, megboldogult Mrs. Canalas tökéletesen tudta, hogy mit tesz, és miért.
Mivel Ön nem tartozik azon szellemi szinvonalú hozzászólók közé, akik fél szavakból is megértik egymást, így el fogom magyarázni Önnek, hogy mi és miért történt valójában.
Mrs. Canalas, elolvasva a kérdéses topik címét, és tartalmát, arra a következtetésre jutott, hogy valamilyen oknál fogva nem működik, vagy legalábbis némileg késlekedik a moderátori intézkedés, hiszen a topik sem címében, sem tartalmában nem felelt meg a fórum szabályainak. Utólag még Önnek is be kell látnia, hogy a legjobb döntést hozta azzal, hogy a valamikor egyiptomi szafarin lévő nép nevét helyettesítette be a magyar helyett, és ugyanazon formában nyitott topikot, mint az Ön által "sokmássalhangzós jobbközepes kartács"-nak titulált asztaltársunk. Egyetelen mondatot írt topikindítójába: na lássuk most mi lesz.
Tisztelt badcard, Ön most ténylegesen rossz kártyát húzott azzal, hogy közzétette mindenki előtt az Ön rosszhiszeműségét, logikátlanságát, és primitívségét.
Az Ön által kritizált személyek, minimálisan abban különböznek Öntől, hogy ha írnak, akkor legalább tudják, hogy mit, és miért.

Tisztelettel: Kolompár Winetu

Előzmény: badcard (84)
joy Creative Commons License 2001.01.18 0 0 85
:o)))
Hehehe!
:o)))
Előzmény: badcard (84)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!