Vajon lesz megint egymást letaposó tülekedés? Megjelenik megint egy csomó sírighűbarát? Lesz majd emlékkoncert, emlékcédé, hüppögő emléknyilatkozatok? Vagy Cserhátinak azért kisebb volt a nyilvánosság-értéke?
Most következik a pont az i-n, vagy a korona a nemkirályokon:
néztem a temetést, és valahol nem találtam a súdióban gyászolók közül, csak Delhusa Gjont és Kozsót. Hol volt a többi?????
A kukactévé tegnap esti összefoglalójában a család egyik tagja mondta, hogy a gázsiért berohantak egy csomóan a tévéstúdióba gyászolni, de a temetésért nem fizetett senki, ezért már oda nem mentek ki a "barátok".
Ja, ő maga jelentette ki az alább említett csigatévés adásban, hogy amit ő csinál, az egy igénytelen szar. Ehhez képest jól elvan vele...
Akiket meg Szervező kollega felsorolt, azok közül az utolsó kettő már kissé durva, a többi nem számít...
A cím alapján valóban kozsó, meg erikaC/robiD a címben szereplő valaki...
Amúgy meg olvastam, hogy valami Viszockij nevezetű ruszki előadóművész temetésén (1980) volt 10 km-nél hosszabb sor... most vajon mekkora lesz...
Az is igaz, hogy zámbójimit a halála óta többen szeretik... köztük anyám is :-((((( De nem-e csak azért szeretik, mert megszabadított minket magától? Amilyen halála volt, nem azt érdemelné, amit...
Ja, ő maga jelentette ki az alább említett csigatévés adásban, hogy amit ő csinál, az egy igénytelen szar. Ehhez képest jól elvan vele...
Amúgy meg olvastam, hogy valami Viszockij nevezetű ruszki előadóművész temetésén (1980) volt 10 km-nél hosszabb sor... most vajon mekkora lesz...
Az is igaz, hogy zámbójimit a halála óta többen szeretik... köztük anyám is :-((((( De nem-e csak azért szeretik, mert megszabadított minket magától? Amilyen halála volt, nem azt érdemelné, amit...
A Lajcsi egyébként nem való közibük, ő teljesen normálisan nyiltkozott, valahol, valamikor, félfüllel hallottam, idézni nem tudom, mert közben Fórumoztam...
Olvasni tudok.
Megismétlem, de kissé világosabban:
Kik ezek, akik kapva kaptak a potyaszereplés alkalmán és azonnal rohantak a stúdióba "gyászolni"?
Én ilyen nevű "művészeket" nem hallgatok, nem nézek...
Ezek valakik, vagy csak azok szeretnének lenni?
Nem szeretem a Lajcsit,de neki ezzel kapcsolatban volt egy értelmes mondata,vhogy így hangzott:
"Szomorúsággal tölt el Jimmy halála,de azt legalább olyan szomorúnak tartom,hogy halála után jóval több barátja lett,mint életében volt."
Ezek kozul ket emberen csodalkozom:
Takacs Tomibol es Delhusa Gjon(?)bol nem neztem volna ki ekkora gusztustalansagot :(((((((
A tobbi csak hozta a szokott formajat...
Ugye egy embernek a VIP sorban legalább 1.2m kell.
Ha ezt beszorzod legalább 60-nal (mert ugye legalább 3 VIP-sor lesz; Maxi-VIP, Nagyon-VIP, Pór-VIP) akkor az 72m/sor.
Ez a netto.
Átlag 3-man visznek majd egy koszorút. A VIP-esek.
A többiek szerény virágcsokrot, vagy szálvirágot.
Tehát 60 koszorú (bruttó) + kb. 15.000-20.000 virágcsokor+virág.
Egy koszorú ára kb. 5.000 Ft.
Egy normál csokor ára kb. 2.500 Ft.
Egy szál virág: 200 Ft.
Summa: 60*5.000 + kb: 5.000*2.500 + 15.000*200.
Az: kb. 16.000.000 Ft virágbizniszben.
Volt szerencsém Klárika új anyagához. Meg ahogy elmondta valahol, hogy a "Gyurinak annyira tetszik a hangom, különösen a magasabb fekvésben"
Mit mondjak, majd' odapiszkoltam.
Valószínüleg nem figyeltél eléggé. Megtudhattuk, hogy Korda Gyuri bácsi nélkül Jimmy soha nem szerezte volna meg az OSZK vizsgát. Képzeld a királyt OSZK vizsga nélkül. Semmire sem vitte volna.
Megtudtuk, hogy Klárika új anyagot készít. Már alig várom, hogy megvehessem.
Biztos, hogy sok érdekes dolgot megtudtam volna még, de sajnos gyomorbántalmaim voltak.
Szerintem becsüljük meg, hogy a temetésen hány méter széles lesz az első sor. Szerintem min. 200.
Szerintem Takáts Tamás volt a leggusztustalanabb. Ő pont az a fajta zenész, aki a legjobban utálhatta Jimmyt, ennek ellenére pszeudobánatos képpel szentimentálisan ömlengett róla. Gyomorforgató volt.
Sosem bírtam szegény Jimmyt, de azért ez már sok.