Nekem Microsoft WheelMouse optical van, tudjatok, ez az intelli point-os dolog...
Irto jo eger, jo a mozgasa, kenyelmes, szep, meg minden, csak neha ossze-vissza mozog, pl. magatol megindul egy iranyba, es akkor akar masodpercekig [max.1-2] nemtom meg sem allitani, csak meg, meg neha "kiter", meg minden fele. Van olyan, hogy allo helyzetben megy ide-oda a mutato a windowsban.
Egyebkent WinME-t hasznalok, a dobozra az van irva, hogy W98, WinNT, es W2K-t tamogat, de szerintem ez nem lehet gond [egyebkent a legujabb drivert letoltottem hozza, de nem valtozik a helyzet].
Furcsa. En is egeret csereltem. A4tech-rol HP gorgosre. A hang nem szunt meg, csak atalakult. Most inkabb csak zug. Gondolom az eger joval nagyobb mintavetelezesi frekvenciaja miatt.
De mostmar valaki tenyleg mondja meg hogy miert hangoskodik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ha már hangok.. melyik alkatrész lehet egy monitorban (belinea 19"), ami bekapcs vagy álomból ébredés után egy q nagy pukkanó hangot ad? már mexoktam, csak kíváncsi vagyok..
p
WinNT-t, es WinME-t hasznalok. WinME alatt nekem is "berreg" az egerem. De csak ott. NT alatt meg se nyikkan. Igy azt hiszem az arnyekolasi, es hardware problemakat kizarhatjuk.
Aki megmondja a megoldast, annak fizetek egy sort. :-) 30cm-es hangszorokon meglehetosen idegesito az a mely hang. :-(
A PC speaker berreg vagy a hangkártya kimenete. Mert ha a PC speaker akkor ott valami gáz van, tipikusan IRQ ütközés. Nálam a winrongy akkor csinál ilyet ha közel már a +fagyás.
Nekem akkor volt ilyen problémám, amikor még a mostaninal in gagyibb hangkártyát használtam. Hangkártya cserét javasolnék, de ezt a te esetedben ugye "elég nehéz" megoldani. Passz...
Vettem egy új egeret (PS/2 Genius NetScroll+), és ha a win felületen (Játékban úgy tűnik, nincs ez a probléma.) húzom az egeret, akkor berregő hang hallatszik a hangszóróból.
Saját meghajtóprogramját használom hozzá.
Alaplapi hangkártyám van (Abit VT6X4)
Op. rendszer: Win98SE
Ha esetleg valakinek van ötlete, akkor légyszíves írjon.