Keresés

Részletes keresés

whoa Creative Commons License 2003.08.26 0 0 14
miért berreg????
Adj neki sajtot, hátha abbahagyja!!! :))))
Előzmény: endre75 (-)
WebM Creative Commons License 2001.02.11 0 0 13
Nekem Microsoft WheelMouse optical van, tudjatok, ez az intelli point-os dolog...

Irto jo eger, jo a mozgasa, kenyelmes, szep, meg minden, csak neha ossze-vissza mozog, pl. magatol megindul egy iranyba, es akkor akar masodpercekig [max.1-2] nemtom meg sem allitani, csak meg, meg neha "kiter", meg minden fele. Van olyan, hogy allo helyzetben megy ide-oda a mutato a windowsban.

Egyebkent WinME-t hasznalok, a dobozra az van irva, hogy W98, WinNT, es W2K-t tamogat, de szerintem ez nem lehet gond [egyebkent a legujabb drivert letoltottem hozza, de nem valtozik a helyzet].

Mi lehet a gond?
WebM

V. Tom Creative Commons License 2001.02.11 0 0 12
Ha ennyire idegesít ez a probléma mindenkit, akkor miért nem vesztek valami gagyi noname egeret?

Nálam bejött

Tom

Sike Creative Commons License 2001.01.28 0 0 11
Az ionágyú.
Előzmény: sip pista (8)
Gonda Iren Creative Commons License 2001.01.12 0 0 10
Furcsa. En is egeret csereltem. A4tech-rol HP gorgosre. A hang nem szunt meg, csak atalakult. Most inkabb csak zug. Gondolom az eger joval nagyobb mintavetelezesi frekvenciaja miatt.

De mostmar valaki tenyleg mondja meg hogy miert hangoskodik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: sip pista (9)
sip pista Creative Commons License 2001.01.12 0 0 9
17" pontosabban
Előzmény: sip pista (8)
sip pista Creative Commons License 2001.01.12 0 0 8
ha már hangok.. melyik alkatrész lehet egy monitorban (belinea 19"), ami bekapcs vagy álomból ébredés után egy q nagy pukkanó hangot ad? már mexoktam, csak kíváncsi vagyok..
p
endre75 Creative Commons License 2001.01.12 0 0 7
Végül is sikerült megoldanom a problémét úgy, hogy leszedtem a genius-os drivert, így a windows-os driverrel berreges nélkül megy.

Persze ez nem teljes megoldás, mert a genius-os driver adott 1-2 plussz funkciót.

safi Creative Commons License 2001.01.12 0 0 6
Szerintem megiscsak hardware problema, mert en miota egeret es hangkartyat csereltem azota eltunt a berreges.

regi: genius easy mouse + crystal sb komp. hangkartya
uj: a4 tech gorgos eger + sb 128 pci hangkartya

az oprendszer ugyan az az oem win98 magyar

Előzmény: Gonda Iren (5)
Gonda Iren Creative Commons License 2001.01.11 0 0 5
WinNT-t, es WinME-t hasznalok. WinME alatt nekem is "berreg" az egerem. De csak ott. NT alatt meg se nyikkan. Igy azt hiszem az arnyekolasi, es hardware problemakat kizarhatjuk.

Aki megmondja a megoldast, annak fizetek egy sort. :-) 30cm-es hangszorokon meglehetosen idegesito az a mely hang. :-(

Előzmény: netizen (4)
netizen Creative Commons License 2001.01.11 0 0 4
A PC speaker berreg vagy a hangkártya kimenete. Mert ha a PC speaker akkor ott valami gáz van, tipikusan IRQ ütközés. Nálam a winrongy akkor csinál ilyet ha közel már a +fagyás.
matasanyi Creative Commons License 2001.01.11 0 0 3
Nekem akkor volt ilyen problémám, amikor még a mostaninal in gagyibb hangkártyát használtam. Hangkártya cserét javasolnék, de ezt a te esetedben ugye "elég nehéz" megoldani. Passz...

Üdv: matasanyi

safi Creative Commons License 2001.01.10 0 0 2
Biztos hogy fizikai gondok vannak a cuccal, vagy a kábel nem tökéletes, vagy maga az egér mechanikája nem tokeletes.
Előzmény: NevemTeve (1)
NevemTeve Creative Commons License 2001.01.10 0 0 1
Lehet hogy az egér drótja rosszul van árnyékolva és zavarja a hangrendszert... próbáld másfelé terelgetni a drótokat hátha változik a jelenség.
NevemTeve Creative Commons License 2001.01.10 0 0 0
Lehet hogy az egér frótja rosszul van árnyékolva és zavarja a hangrendszert... próbáld másfelé terelgetni a drótokat hátha változik a jelenség.
endre75 Creative Commons License 2001.01.10 0 0 topiknyitó
Vettem egy új egeret (PS/2 Genius NetScroll+), és ha a win felületen (Játékban úgy tűnik, nincs ez a probléma.) húzom az egeret, akkor berregő hang hallatszik a hangszóróból.

Saját meghajtóprogramját használom hozzá.
Alaplapi hangkártyám van (Abit VT6X4)
Op. rendszer: Win98SE

Ha esetleg valakinek van ötlete, akkor légyszíves írjon.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!