Keresés

Részletes keresés

IZOKRÁS28k Creative Commons License 2001.01.13 0 0 166
*SPAWN*

Nevem SPAWN,.Most mint ivadék élek NEW YORK-ban mint szuperhős repülök, s csörgetem láncaim házról házra. Sulyom 180 kiló és szuperhősőkkel küzdök nap mint nap, akik a pokol valamely bugyrából, vagy menny követeként mutatkoznak be.
Torgyánnak egészen közeli ügyész ismerősével beszéltem minap aki azt mondta: pitiáner ügyvéd volt, a jogszabályokkal sem volt tökéletesen tisztában, azonban azt is elárulta, hogy annak a pokolbéli fajzatnak az elmeálapotta is megbomlott(tudja kedves Katalin a hatalomvágy az ő korában a szaxuális vágynál is erősebb lehet pozicióban ez pedig duplán érvényes).
Ne aggodjon, jövőhónapban elküldöm követem, ( nem szennyezem be kezem ilyen aljas gazemberrel), és egy jól irányzott távcsöves alkalmatossággal néhány jól irányzott olom darabot juttatok a diszó agyvelejébe. Ekkor jövök én aki a pokol kapujában feltartóztatom és különböző kérdéseket teszek fel Tj-nek annak érdekébe , hugy melyik politikus bugyorba dobbatassék. -Nem fogok bedőlni, semmifajta ködösítésnek, ügyvédi mellébeszélésnek.
Azután dolgavégezetten felszálok , és felkeresem magát, letérdelek ön elé és könyörögni fogok önnek hagyon fel a politikusi karrierrel és legyen a feleségem.(Katalin maga egy vonzó nő, a politika HAZUGSÁG és MANÍR, ne tegye tönkre magát)
Az ön romantikus rajongója SPAWN

Előzmény: Liebmann Katalin (141)
undoc Creative Commons License 2001.01.09 0 0 165
Koszonom a valaszat.
U.
kabala Creative Commons License 2001.01.09 0 0 164
Tisztelt Liebmann Katalain!

Remélem leszürte a helyes következtetést és rájött ,hogy maga egyáltalán nem népszerű a (nagyképűség nélkül) a haladobb ,nyitottabb gondolkodású embereknél!Mint ahogy a (volt?) pártja az FKGP sem!
Maga besározodott amikor (nyilvánvalóan) karriervágyból Torgyánhoz csatlakozott!Bár az is hamar kiderülhetett (az MDF-ben) ,hogy ön még titkárnői szerepre is alkalmatlan lenne egy Dávid Ibolya mellett!

De a legnagyobb vesztese a Kisgazda botránynak (az amúgy is bukásra utalt ,de történelmileg jobbsorsra érdemes, antidemokratikus ,diktatorikus vezetésű FKGP-n kívül)a FIDESZ lesz ,akikre ugyancsak jócskán jutott az anyaföld lucskos állapotából.

Intő jel mindenki számára:
Mire számíthat mindaz aki lepaktál (a hatalom érdekében) Torgyánnal és vazallusaival.Lásd Katalin esete!!!

http Creative Commons License 2001.01.08 0 0 162
Pardon! Utolsó előtti bekezdés: Nem 'hú rebellisekkel', hanem hű vazallusokkal....
Előzmény: http (161)
http Creative Commons License 2001.01.08 0 0 161
Érdeklődve olvastam így utólag Liebemann Katalinnak föltett kérdéseket, és a válaszokat.

Csodálkozom, hogy senki nem vette észre - még Liebmann Katalin sem -, hogy Torgyán József a palotaforradalmak csiholásának és leverésének professzionális rekordere Magyarországon, de nemzetközi mércével mérve is.

Még senki nem vette észre, hogy ezeket a rebelliókat maga Torgyán dr. készíti elő időről időre, hogy kiugrassza a nyulakat a bokorból? Ki emlékszik már O Molnár Miklósra? Hú, de sokan vannak, akik bedőltek!

Korosodik már Torgyán. A világ másik sarkára kell elsomfordáljon, hogy elő merjenek bújni inkognitójukból a pancserpuccsisták. Mert azért ők is tanultak egy évtized tapasztalataiból. Gödön elhelyezte a csapdát, és most leselkedik a függöny mögül. (hihihi)

Visszatér, aztán a hű rebellisekkel, a potenciális ‘árulók’ nélkül mehet a szekér tovább. Ehhez még Shakespeare-t sem kell olvasni.

Nagy mókamester. Ezt senki nem vitathatja. Még ha az utolsó csínytevése volt is.

csinovnyik Creative Commons License 2001.01.08 0 0 160
nekem nem voltak elvárásaim Liebmann Katalinnal szemben, ezért nem is tudtam benne csalódni. kicsit azért sajnálom azokat, akik a mostani kisgazda palotaforradalomhoz vérmes reményeket fűznek, de meglátásom szerint a mostani kisgazda élcsapat ismert nevei a '90 utáni harmadik generációhoz tartoznak, Torgyánpárthoz csatlakoztak, Torgyán emelte őket pozícióba, Torgyán rágta szájukba az igét, miből táplálkozhatna hát Torgyán elleni harcuk hitele?

kicsit szánalmas látni, hogy valóban azt gondolják, áldozatukat valami magasabb cél érdekében hozzák, illetve, hogy ehhez a népnek, a választópolgároknak, a nemzetnek bármi köze is van.

attól, hogy a házörző megöli a tyúkokat és megharapja a gazdáját, még nem lesz farkas.

Manu Chao Creative Commons License 2001.01.08 0 0 159
Úgy hallottam hogy gégerákja van, és többek között a kezelelés miatt utazott Dél-Afrikába.
De ettől függetlenül - már ha szabad ilyet mondani egy valóban haldokló emberről - politikailag már halott.
agresszívmalac Creative Commons License 2001.01.08 0 0 158
Na végre valami szaftos! Mi baja van a méltóságos Úrnak ? Részleteket, részleteket!!!
Előzmény: Manu Chao (157)
Manu Chao Creative Commons License 2001.01.08 0 0 157
Szegény Kati!

Pedig ha tudná, hogy a főmalacnak max. 3-4 hónapja van hátra (súlyos beteg) és a Torgyán-kérdés magától is megoldódik... Ezért sem értem, miért most volt szükség a biliborításra.
Üdv: Manu

prod Creative Commons License 2001.01.08 0 0 156
Hát igen. Úgy látszik, csak azokra a kérdésekre érkezett válasz, amelyik nem volt nagyon kellemetlen.
Deep on Creative Commons License 2001.01.08 0 0 155
Csak úgy mint én.
Előzmény: borzimorzi (154)
borzimorzi Creative Commons License 2001.01.08 0 0 154
Kérdésem több is volt, választ egyet sem kaptam. Attól tartok, L. K. úrasszony túl sok időt töltött ToJó barátunk kebelén és túl sokat tanult tőle...
b
susuico Creative Commons License 2001.01.08 0 0 153
Kedves Kisgazdikám!

Hát illik a Disznófejű Nagyúrral szembeszállni?!

Üdv.:

Egy hódolója...

Celtic woman Creative Commons License 2001.01.08 0 0 152
"En FKGP/Miep szavazo vagzok, de ha a kovetkezo valasztasokon nem lesz mas MAGYAR jelolt, csak a Torgyane, akkor inkabb nem megyek el szavazni. Nem fogom tamogatni ennek az olah gazembernek a lumpolasat. Most mar johet akarmilyen szoveggel."

Ha On csak "MAGYARra" kivan voksolni, akkor eddig miert szavazott az "olah" Torgyan Jozsira?

Előzmény: antibolsevik (142)
csihuhu Creative Commons License 2001.01.08 0 0 151
A helyzet az, hogy a sajtó csak hírt ad arról, ha büdös van. De a sz@r NEM TÖLÜK SZÁRMAZIK!
Más: "Arról az újságírokkal szemben megnyert perekről miért nem számol be a média főcímként akik kormanypárti politikusokat rágalmaztak? "
Ugyanezt meg lehet kérdezni ott is, ahol kormánypárti politikusok vádolnak alaptalanul ellenzékieket, majd - amikor bebizonyosodik, hogy hazudtak - élve er?fölényükkel megszavazzák, hogy nekik volt igazuk...
Előzmény: goldeye (150)
goldeye Creative Commons License 2001.01.08 0 0 150
kedves Katalin, és kérdezőtársak!

Olvasgatom a feltett kérdéseket, és igazán egy gondolat kerülget.
Miért van az hogy a MAGYAR ember mindent szó szerint elhisz abból amit a sajtó mond? Az FKGP és a sajtó közötti háború nem újkeletű. Miert kell hinni nekik? Arról az újságírokkal szemben megnyert perekről miért nem számol be a média főcímként akik kormanypárti politikusokat
rágalmaztak?
Nem igazán értem a helyzetet. Ha a FIDESZ-t is hasonló támadások érnék, megértenem. De őket a sajtó jelenleg nem támadja ennyire nyiltan.

Katalin: Ön szerint mi az oka a sajtó és a FKGP (T.J.) közti ellentétnek?

Mennyire érzi úgy hogy az FKGP csak Torgyán doktor személyével képes talponmaradni? (mint anno a 33-ak szakadása, ők eltüntek, az FKGP ma kormanypárt...)

Goldeye

agresszívmalac Creative Commons License 2001.01.08 0 0 149
Tisztelt L.K.!

Ha ez volt a beszélgetés vége, akkor ez elég sovánka interjuh volt. Legközelebb lehet majd korrekt vagy legalább oszinte választ is hallani?

Üdv: agresszívmalac

Narancstalan Creative Commons License 2001.01.08 0 0 148
Má bocs keziccsokolom, de a
"Köszönöm szépen a kérdéseket, nagyon élveztem ezt az interjút " arra utal, mintha nem vette volna eszre, hogy 2 oraja mindenki a kisgazdapartot, es magacskat anyazza. Tovabbra sincs semmi onkritika?

Ps: Egyebkent a '94 es produkciojahoz en is gratulalok, az nem volt semmi.

Deligyumolcstelen

nazarene Creative Commons License 2001.01.08 0 0 147
Tisztelt Liebmann Katalin,

"A koalíció nem kényelmetlen, hanem kényszer szülte"

ezt ertem ugy, hogy Onok csupan a kormanyzas mindent szentesito celja erdekeben kotottek szovetseget a fideszszel?
Elkepzelheto az is, hogy ezt felmondjak? Vagy felvallaljak ujra, csakhogy bennmaradhassanak a parlamentben?
1

csihuhu Creative Commons License 2001.01.08 0 0 146
talán most összejön.

"Ha rákényszerítenek, hogy el kell hagynunk a pártot, eszméinkhez hűek maradunk, maradunk a nemzeti oldalon."

Elárulná, melyik a "nem nemzeti" oldal, és miért? Ui. kicsit az az érzésem, hogy ha hamarabb mondjuk magunkra, hogy mi vagyunk a "nép", akkor nekünk mindent szabad... Milyen nemzetiségüek ülnek Ön szerint a túloldalon, és miben nyilvánul meg az ö "nemzetietlenségük"?

Előzmény: Liebmann Katalin (127)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2001.01.08 0 0 145
Liebmann Asszony

Kedvenc példaregényemben a 22 -es cspdájában szerepelt egy bizonyos ezredes, aki polgári életében hivatásszerüen tette tönkre azt a szervezetet, ahol dolgozott.
Ön soha el nem évülö érdemeket szerzett az MSZP 1994 -es válsztási sikerében, valamint sikerrel müködött közre a FKGP teljes szétzüllesztésében is, habár itt Maczó Agnes személyében már járt ön elött tehetséges elöd.
Kiváncsian kérdem, hogy áldásos pályafutását melyik párt kebelében kivánja folytatni?

Előzmény: Törölt nick (130)
A hely szelleme Creative Commons License 2001.01.08 0 0 144
Tisztelt Liebmann Katalin!

Elég szórakoztató olvasmány volt a Tallózóban a Hócipőnek és a Magyar Narancsnak a Torgyán dr. kumráni tekercses előadásáról szóló - humort sem nélkülöző - kritikáit olvasni.
Ön olvasta-e ezen kritikákat és mi a véleménye róluk, különösen arról, hogy Mónus Áron fajvédelemről szóló és egyéb kiadványait is lehetett kapni a rendezvény után?

bobans Creative Commons License 2001.01.08 0 0 143
Kedves Katalin!

Remelem nem csak rosz elmenye marad a "beszelgetes" utan a Magyar Net-ezokrol!

Tudna-e parhuzamot vonni az SZDSZ melyrepulese (mondjuk 4 eve) es a FKGP melyrepulese
kozott?

antibolsevik Creative Commons License 2001.01.08 0 0 142
Es most hova megy? Csak nem vissza TV-be?
En FKGP/Miep szavazo vagzok, de ha a kovetkezo valasztasokon nem lesz mas MAGYAR jelolt, csak a Torgyane, akkor inkabb nem megyek el szavazni. Nem fogom tamogatni ennek az olah gazembernek a lumpolasat. Most mar johet akarmilyen szoveggel. A legjobb az lenne, ha a tovabbiakban az MSZP-ben folytatna a mokat. Ugyis pertuk a Gyulaval es eddig is csak az o szavazotaborukat erositette aldatlan tevekenysegevel.
TORGYAN JOZSEF MONYGYON LE ! Bocs ezt pont tole plagizaltam ;-)
Liebmann Katalin Creative Commons License 2001.01.08 0 0 141
forest (66)

Tudomásunk szerint nem ő gyűjti, az ívet még nem láttuk, s annak hitelességét sem ismerjük.

Csak hiteles, valós elképzelésre tudunk reagálni.

Pali Bá (70)

Ahhoz képest, hogy mekkora a tagság, jóval kevesebb a fizetett alkalmazott, mint amennyire szükség lenne. Megyénként mindössze két-három fizetett alkalmazott dolgozik.

qkukorica (71)

És akkor mit mondjanak a pécsiek? Ugyanis Pécsett születtem, Szegeden jártam egyetemre.

Orsi00

A koalíció nem kényelmetlen, hanem kényszer szülte. A politika és a koalíciók létrejötte nem elsősorban arról szól, hogy kinek szimpatikus - hanem a voksok számáról és a programok összeegyeztethetőségéről. Válsághelyzetben sokszor olyannal is koalícióra lépünk, akivel nem mindenben értünk egyet.

Laslie

Véleményem szerint a legkevesebb okot kell adni, hogy bennünket támadhassanak. Nem mindig a sajtóban kell a hibát keresni.

Mint volt újságíró, tudom, hogy ma már elsősorban a piac vezéreli a sajtót, ez pedig a híréhség. Nem kell mindenáron mögöttest keresni egy újságcikkben.

Szeged legszebb hely

Majd beszéljünk róla! Molnár Róbert is szereti Szegedet, csinálunk együtt egy stúdiót.

Köszönöm szépen a kérdéseket, nagyon élveztem ezt az interjút. Először vettem ilyenben részt. Elnézést kérek azoktól, akiktől nem tudtam válaszolni az idő rövidsége miatt, de nagy volt az érdeklődés. Ez is jelzi, hogy darázsfészekbe nyultunk. Darázsfészek.hu :-)

Mike McCready Creative Commons License 2001.01.08 0 0 140
Sracok, nem kene enyire nyomulni, mert a vegen aszongyak, hogy a liberalbolsevik-idegenszivu-nemzetietlen-pfszfrszrf oldal kuldott ide provokalni, aztan utanunk lesz nezve:))
metabolic man Creative Commons License 2001.01.08 0 0 139
Számomra emblematikus, hogy az utóbbi napokban a 90-es évek elejének két, talán legnagyobb MDF-es média-gengsztere, Csúcs L és Liebmann K került a középpontba - Torgyán ellenében. Azt hiszem, innentől ez nem a jóérzésű emberek problémája. Kb. olyan, mint amikor az ukrán maffiózók gyilkolják az arab pénzváltókat. Neknk csak jobb lehet, mert legalább egyik, de talán mind elsüllyed a (politikai) süllyesztőben. Üdv. mm
agresszívmalac Creative Commons License 2001.01.08 0 0 138
Pali Bá!

:)

Drága Asszonyom Kedves L.K.!

"...Ugyanakkor valóban korom, habitusom, lelki alkatom és munkastílusom alkalmassá tehetett volna arra, hogy a Fideszben politizáljak..."

Vót á fráncijá forradalom alatt egy rendorfonök (a neve fú-zsé volt) aki 7(!!!!!!!!) rencer váltást élt meg a zseniális köpönyegforgató teknikájával. Hö! Tessen abbó tanúnyi. Ha már olyan szinten lesz mint O, akkor tessen politizálni. Legközelebb.

Annyit még hozzátennék, hogy nagyapám elég aktív kisgazda politikus volt a nyírségben. Ezelott 70 évvel. Apám szintén agrármérnök volt, de amikor az Önök pártja megalakult, folyamatosan dührohamot kapott, ha a nemzet elso gazdája (T.J.) nyilatkozni kezdett. A pártjukról alkotott véleményét pedig helyszuke hiányában és hölgyek jelenlétében nem idézném.

Még búcsúzóul engedjen meg egy viccet. T.J. és neje frissen vásárolt tanyájuk udvarán állnak, és kitekintenek a közelben lévo földjükre. A földet vastag hó borítja (lévén tél). T.J. odafordul nejéhez és megkérdi: - Mondd Jóska, télen mivel szántanak ?
Mire a férj magabiztosan: - Mivel, mivel ?! Hát természetesen hóekével.

Üdv: agresszívmalac

Üdv: agresszívmalac

Előzmény: Liebmann Katalin (127)
Mike McCready Creative Commons License 2001.01.08 0 0 137
Hopp, egy ropke 20 perc kiugrott. Megy a moderalas?
:)
Don W Creative Commons License 2001.01.08 0 0 136
Kedves Katalin !

Nem szeretném megbántani, de számomra kissé szokatlan, hogy egy kisgazda politikus éppen a szoclib. kereskedelmi csigatv-ben tárja ország-világ elé igazát Sváby András ellőtt.

Mi a véleménye erről ?

Az, hogy nyilvánossághoz fordul, meg tudom érteni.
Üdvözlöm az Index Fórumon.

Válaszát előre is köszönöm: Don W

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!