Húúú ma nagy balhé volt.Rengetegszer volt már ideges de most felyhangon ordibált torka szakadtából.Nagyon nem bírja.Csak azt nem értem miért megy akkor tanának.Bár az biztos hogy ennek következmányi leszenek mert amit csinált az már borzasztó.Szerintem megyünk az ig.-hoz!
hm... azt hittem hogy többen fognak jöni de biztos ennek a forum-nak is be kell indulni.Ha tudsz 1-2 embert hívd ide.
Nekem is sok mesélnivalóm van.Úgy kezdődött hogy már nagyon meguntam a tanár pofátlanságait és gondoltam felírom a füzetem hátuljába.Hááát már elég jelentős mennyiségben összegyűl és nem piskóta amit mond!nagyon durvák.Majd leírom!
Húú..kb 3 jhete iszonyúan felkészültem törből/ csodák csodája./ Tudtam, ha most nem felelek 5-re akkor sose. El jött a nap. De a tanár úgy tűnt nem engem akar feleltetni, mert a jegyeim egész jók. /4db. 5-ös. 2.db 4-es 1db.3-as/Nézegeti a naplót.Gondolkozik, kit feleltessen. Én kihasználtam, hogy az első padban ülök, és tekergettem a nsakam, csak hogy lássam kit akar feleltetni. Mint ahogy számítottam emiatt a kis művelet miatt, engem feleltetett. Bosszúból.De 5-ös lett. Kac-kac. Megszívta.
Megjegyzés: Látszik mennyire kiszámíthatóak a tanárok, legalábbis olyan értelemben, hogy mit lépnek bizonyos szitukban.
Ezzennel az új évezredben megnyitom ezt a forumot!
Mindenkinek akinek van olyan sztorija a tanárral hogy szivesen betenné,akkor tegye azt!
Nekem ugyanis elég sok van/és lessz!