Keresés

Részletes keresés

sat5 Creative Commons License 2004.09.23 0 0 10

Középiskolában az egyik tanárnőnknek ilyen beszólásai voltak (ezek majdnem minden órán és többször is elhangzottak):

- "Kisfiam, kinyomom a szemed és kitömöm piros ronggyal...!"

- "Hogy a boci nyaljon meg a szúrós nyelvével..."

- "Tragikus hirtelenséggel fejezd be...!"

Ha valami nem tetszett neki, és az osztályfőnökkel akart beszélni erről, olyankor meg azt mondta: "Majd jól felizgatom az osztályfőnökötöket!"

dengelegi Creative Commons License 2004.08.27 0 0 9
Történelem óra: " Node fiúk, hát a vármegye volt a melegágy fészke!
praclee Creative Commons License 2004.08.06 0 0 8
nem gondoltam hogy ezt a topicot valaki még látogatni fogja 3 év mulva!:)
Előzmény: *Albatrosz* (7)
*Albatrosz* Creative Commons License 2004.08.06 0 0 7
"Husz János máglyahalála csak olaj volt a tűzre."
KLiNg0n Creative Commons License 2001.07.09 0 0 6
a csengo a tanarnak szol.

KLiNg0n Creative Commons License 2001.06.23 0 0 5
naaaaaaa....azért hármas és hármas között különbség van!

hehhe

kling

Ozon Creative Commons License 2001.06.23 0 0 4
annyira hívtalak, hogy gyere már!
praclee Creative Commons License 2001.06.19 0 0 3
Vége a sulinak megszabadultunk a tanároktól!!!:-DD
praclee Creative Commons License 2001.02.21 0 0 2
Húúú ma nagy balhé volt.Rengetegszer volt már ideges de most felyhangon ordibált torka szakadtából.Nagyon nem bírja.Csak azt nem értem miért megy akkor tanának.Bár az biztos hogy ennek következmányi leszenek mert amit csinált az már borzasztó.Szerintem megyünk az ig.-hoz!
praclee Creative Commons License 2001.01.09 0 0 1
hm... azt hittem hogy többen fognak jöni de biztos ennek a forum-nak is be kell indulni.Ha tudsz 1-2 embert hívd ide.
Nekem is sok mesélnivalóm van.Úgy kezdődött hogy már nagyon meguntam a tanár pofátlanságait és gondoltam felírom a füzetem hátuljába.Hááát már elég jelentős mennyiségben összegyűl és nem piskóta amit mond!nagyon durvák.Majd leírom!

praclí

vááá kezd idegesíteni a rendszer!

:_OOOOOO

Előzmény: Laura witch (0)
Laura witch Creative Commons License 2001.01.05 0 0 0
Húú..kb 3 jhete iszonyúan felkészültem törből/ csodák csodája./ Tudtam, ha most nem felelek 5-re akkor sose. El jött a nap. De a tanár úgy tűnt nem engem akar feleltetni, mert a jegyeim egész jók. /4db. 5-ös. 2.db 4-es 1db.3-as/Nézegeti a naplót.Gondolkozik, kit feleltessen. Én kihasználtam, hogy az első padban ülök, és tekergettem a nsakam, csak hogy lássam kit akar feleltetni. Mint ahogy számítottam emiatt a kis művelet miatt, engem feleltetett. Bosszúból.De 5-ös lett. Kac-kac. Megszívta.
Megjegyzés: Látszik mennyire kiszámíthatóak a tanárok, legalábbis olyan értelemben, hogy mit lépnek bizonyos szitukban.
Előzmény: praclee (-)
praclee Creative Commons License 2001.01.05 0 0 topiknyitó
Ezzennel az új évezredben megnyitom ezt a forumot!
Mindenkinek akinek van olyan sztorija a tanárral hogy szivesen betenné,akkor tegye azt!
Nekem ugyanis elég sok van/és lessz!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!