Ez például eléggé megszokott dolog, csak ritkán buknak le:
http://www.metro.hu/cikk.phtml?cikk=18866
"Fedezetként egyházi ingatlanok szerepeltek
SZEGED Egy ortodox lekészt és hét társát állították bíróság elé a dél-magyarországi városban. A vád ellenük különösen nagy kárt okozó csalás. Az indoklás szerint az ortodox pap a hazai rendelkezések értelmében nem végezhet gazdasági tevékenységet, ennek ellenére a Hellas Hálózat Kft. tulajdonosaként a lelkész 537 millió forint hűtlen kezelésével vádolható.
(Havaria)"
MEntál-burger ( két vállvonogatás között egy kiadós hümmögés):
MILYEN piramis????
Te most csak pusztán szívatsz (jó, tudom, a gép előtt szívatsz :-), vagy tényleg teccet.
Mert már régóta ez az első olyan hozzászólásom, amin én sem tudtam elmosolyodni...Inkább alunnom kéne...nagyon sokat :-(
V: A. Iván Gábor. B. ivancsenzó
C. EmberAzűrből D. Mert az egész csak ivángáborról szól. Ez pedig már lerágott csont és mindenki csak ismétli önmagát (főként... na ki is?! A monogrammja: I. G.)
Miért alapít vallást az - ha valóban vallásnak szántad - aki nem akrja, hogy köverssék? Ez nekem nagyon nyakatekertnek tűnik!
Még egy jótanács: vallást ne értelems, önálló gondolatvilágú embereknek adj. Ez a legrosszabb célcsoport erre.
És végül: biztos ismered a Kishercegből azt, amikor a róka azt mondja: "Te megszelidítettél, és most már felelősséggel tatozol értem!". Na, ezért gondold meg az átadást.
Gabócám! Szóval van egy kis gondom ezzel a vallásalapítással. Mitöl érzed magad méltónak erre. Miért követhetnélek téged? Egyébként szeretnék valakit követni, ugyhogy reménykedem, a szívembe markoló válaszodban!
Régebben aki Istennek, vagy Isten teremtőjének adta ki magát kicsit megpörkölték máglyán. A közelmúltban csak elmegyógyintézetbe zárták. Most pedig szereplési vágyukat élik ki.
Hát akkor kérdezgessük Őket Isteni és Isten feletti mivoltukban.
Karakutty. Hogyan kell Istent teremteni? :)))
Isten13. ezek szerint Te lennél Karakutty 13-ik Istene? :)))
a franciákat tényleg nem kedelem. És vkinek végre le kellett hordania:-))
Mostantól antifrancia leszek???? Mármint a cimkém?! :-)))
De a franciák jellemző (mondhatni archetípusos) dolgai miatt utálom a francia népet. Gőgösek, lebecsmérlők, és degeneráltak, csökevényes a szociális és keresztényi érzékük. Jellemzően...
:-))
Mert persze, mindig akadnak kivételek :-)))
De HITELES beszámolók szerint a II. VH. alatti/utáni hadifogolytáborok közül a franciáké volt a legszemetebb. Éheztették a foglyokat, rendszeresen kínozták őket, és embertelen (sőt, állattalan) körülmények között tartották őket.
Na, de itt most ne kalandozzunk el a múltba.
Ami nem felháborító:
Ma, röpke 3 perc alatt írásban fölmondtam a MatyávNyet szerződésemet!
FREESTART rulez!!!
Végül is én nem tudom eldönteni, hogy jogosak-e a kifakadásaid a sérelmeid miatt,de azt tudom, hogy az általánosítások nem jók sohasem. Ha csak egy csoportból 10% az aki a kivétel, akkor sem tanácsos általánosítani az egészre.
Akkor használj olyan fogalmakat szerintem, hogy jellenző rájuk.
A Francia népet mint nemzetet úgy lehordani, mint tetted, szerintem már megbántad.
Én pedig sokakkal egyetemben rajtad szánakozom, téged sajnállak, kedves Gábor!
Az emberek többek között tényleg attól márok, milyen országban születnek meg,milyen vallást követnek.
a bőrszín hogy jön ide???
Egy négert sem szidtam!A cigányok között pedig sok a fehérbőrű! Szeretem a kínai kultúrát, és a japánokat is.
Abőrszínről tehát szállj le!
A bőr színét különben is a pigmentsejtek típusa,mennyisége, és a fény mennyisége határozza meg.
Az albinóknak például a pigment-festékanyag tartalmuk erősen közelít a nullához.
Van, akinek teljesen hiányzik!
Tehát bőrszín hopp...
Egyébként nem kell senkinek sem zsidózni.Én sem zsidóztam elég sokáig.Csak hát, ha az életemben a rossz dolgok 75%át zsidóknak köszönhetem, akkor előbb-utóbb szakad a cérna!!!
Azon még sosem gondolkodtál el, hogyan lehetséges az, hogy ha a zsidók teljesen ártatlanok, akkor miként jelenik meg az antiszemitizmus minden országban, ahol ezek megjelennek?
És a zsidókat miért nem citálják bíróság elé antiszemita szövegeikkel? Őket miért nem csukják le antiszemitizmus miatt?(hiszen az arabok is sémi népek-azaz szemiták!!!)