Keresés

Részletes keresés

predi Creative Commons License 2002.04.22 0 0 95
Felháborító, hogy nincs kiírva a nőkre, hogy le akarnak-e feküdni velem. Szörnyű, hogy egyenként meg kell kérdezni őket.

Felháborító, hogy milyen kevesen akarnak közülük lefeküdni velem, és milyen sokat kell kérdezősködnöm.

De a legfelháborítóbb az, hogy milyen drága egy minőségi műnő. Tudjátok olyan, amelyik tapintásra és gyömöszölésre is hasonlatos a valódihoz.

Iván Gábor Creative Commons License 2001.03.29 0 0 94
Ez például eléggé megszokott dolog, csak ritkán buknak le:

http://www.metro.hu/cikk.phtml?cikk=18866

"Fedezetként egyházi ingatlanok szerepeltek

SZEGED Egy ortodox lekészt és hét társát állították bíróság elé a dél-magyarországi városban. A vád ellenük különösen nagy kárt okozó csalás. Az indoklás szerint az ortodox pap a hazai rendelkezések értelmében nem végezhet gazdasági tevékenységet, ennek ellenére a Hellas Hálózat Kft. tulajdonosaként a lelkész 537 millió forint hűtlen kezelésével vádolható.
(Havaria)"

Iván Gábor Creative Commons License 2001.03.09 0 0 93
Felháborító hogy egyes "rajongóim" újjabb niknevükkel az első beírásukkal már mint jó ismerőst köszöntenek.

Kit is tisztelhetünk benned pomocsi ?

Előzmény: pomocsi (92)
pomocsi Creative Commons License 2001.03.09 0 0 92
Felháborító, hogy IvánGábor mindenkit felháborít.
Én is nagyon útálom!
Hogy engedhetnek meg ilyesmit?
És ezt csak így lehet?
MODERÁTORT!!!!
Iván Gábor Creative Commons License 2001.02.26 0 0 91
Ez az új vallási törvénytervezet felháborít, mert favorizál, másrészt néhány visszaélés gyanuja miatt ártlanokat is hátrányba hoz.
Iván Gábor Creative Commons License 2001.02.11 0 0 90
Mókás emberek vannak nem?

Fején találtad a szöget

Előzmény: originalqszi (88)
Percheron Creative Commons License 2001.02.02 0 0 89
MEntál-burger ( két vállvonogatás között egy kiadós hümmögés):

MILYEN piramis????

Te most csak pusztán szívatsz (jó, tudom, a gép előtt szívatsz :-), vagy tényleg teccet.
Mert már régóta ez az első olyan hozzászólásom, amin én sem tudtam elmosolyodni...Inkább alunnom kéne...nagyon sokat :-(

Sziiiaaa...!

Milyenpiramisz? :-)

Előzmény: originalqszi (88)
originalqszi Creative Commons License 2001.02.02 0 0 88
Hát olvasd el magad:))))) hátha elmosolydsz Te is, mert nekem tetszett:DDDDDDDDD Főleg a piramis:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: Percheron (87)
Percheron Creative Commons License 2001.02.02 0 0 87
? ? ?

Ez most mi?

(mellesleg az időt ütöm el azzal, hogy ide írogatok. erre talán még jó e a topic)

Csá!

Előzmény: originalqszi (86)
originalqszi Creative Commons License 2001.02.02 0 0 86
De jót röhögtem Percheron-on:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: Iván Gábor (3)
originalqszi Creative Commons License 2001.02.02 0 0 85
Az kicsoda???????????????????????? Kellene ismerni???????????????
Iván Gábor Creative Commons License 2001.02.02 0 0 84
Siralmas és felháborító, hogy egyesek olyan topikba is írogatnak, amelyik állítólag nem érdekli őket.

Vagy még is érdekli??? :-))

Előzmény: Percheron (83)
Percheron Creative Commons License 2001.02.02 0 0 83
Siralmas...

Röviden ennyit erről a topicról (is) .

K:Na, vajh miért is?

V: A. Iván Gábor. B. ivancsenzó
C. EmberAzűrből D. Mert az egész csak ivángáborról szól. Ez pedig már lerágott csont és mindenki csak ismétli önmagát (főként... na ki is?! A monogrammja: I. G.)

Siralmas...

|-(

Vad Creative Commons License 2001.02.02 0 0 82
Kövess engem!
Igen nehéz, de nagyszerű!
(és ígérem, ha megszelídítelek, felelősséggel tatozok érted!)
Előzmény: boci101 (78)
Iván Gábor Creative Commons License 2001.02.01 0 0 81
Ha erről akarsz velem irogatni, akkor a Filozófia rész Semmiben sem Hívő... topicba tedd kérlek.

Egyébként ezért abszurd és alternatív vallás.

Előzmény: boci101 (80)
boci101 Creative Commons License 2001.02.01 0 0 80
Miért alapít vallást az - ha valóban vallásnak szántad - aki nem akrja, hogy köverssék? Ez nekem nagyon nyakatekertnek tűnik!

Még egy jótanács: vallást ne értelems, önálló gondolatvilágú embereknek adj. Ez a legrosszabb célcsoport erre.

És végül: biztos ismered a Kishercegből azt, amikor a róka azt mondja: "Te megszelidítettél, és most már felelősséggel tatozol értem!". Na, ezért gondold meg az átadást.

Előzmény: Iván Gábor (79)
Iván Gábor Creative Commons License 2001.02.01 0 0 79
Engem nem kell követni, sőt útálnám ha követnének. Nem elég belőlem egy is?

A P-DOX vallást értelmes, önálló gondolatvilágú embereknek találtam ki. Egyébként, ha elindítom, majd átadom valakinek a továbbvitelt.

Előzmény: boci101 (78)
boci101 Creative Commons License 2001.02.01 0 0 78
Gabócám! Szóval van egy kis gondom ezzel a vallásalapítással. Mitöl érzed magad méltónak erre. Miért követhetnélek téged? Egyébként szeretnék valakit követni, ugyhogy reménykedem, a szívembe markoló válaszodban!
Előzmény: Iván Gábor (75)
Iván Gábor Creative Commons License 2001.02.01 0 0 77
Van valami csekélyke tudata, mert már ismételni tud.
Előzmény: Karakutty (76)
Iván Gábor Creative Commons License 2001.02.01 0 0 75
Régebben aki Istennek, vagy Isten teremtőjének adta ki magát kicsit megpörkölték máglyán. A közelmúltban csak elmegyógyintézetbe zárták. Most pedig szereplési vágyukat élik ki.

Hát akkor kérdezgessük Őket Isteni és Isten feletti mivoltukban.

Karakutty. Hogyan kell Istent teremteni? :)))

Isten13. ezek szerint Te lennél Karakutty 13-ik Istene? :)))

Isten13 Creative Commons License 2001.02.01 0 0 72
Szerintetek, milyen büntetést érdemel az, aki más nevét Karakuttyét bitorolja és használja jogtalanul?

Kénköves menykű?
Moderálás?
Elmebetegség ráküldését?
Egy kis kirándulást az alvilágba főzőhusinak?

ControlDenied Creative Commons License 2001.02.01 0 0 71
de en legalabb kovetkezetes vagyok.
Előzmény: Iván Gábor (70)
Iván Gábor Creative Commons License 2001.02.01 0 0 70
Elütés.

Neked hiányoznak az ékezeteid, mondatok nagy betüvel kezdődnek. Az így hosszú "í".
Magadat csak érted? :)))

Előzmény: ControlDenied (69)
ControlDenied Creative Commons License 2001.02.01 0 0 69
bitorlod rovid 'i'. sosem ertettem, hogy lehet ilyen hibakat veteni, amikor a kiejtes is mast sugall. vagy te igy ejted?
Előzmény: Iván Gábor (68)
Iván Gábor Creative Commons License 2001.02.01 0 0 68
Ez a kérdés még messze nem dőlt el, hogy más nevét bítorlod. Attól tartok, hogy vissza kell majd térned a saját kis nickneved, vagy nicneveidhez.
Előzmény: Karakutty (67)
Iván Gábor Creative Commons License 2001.01.31 0 0 66
Kinek ártott és minek kellet kimoderálni egy kérdésként feltett ironikusan elgondolkodtató topikcímet?

Karakutty Isten teremtője létezik-e?

Hiszen Istent is teremtenie kellett szükségszerüen valakinek. És ezt míért ne hívhatnák Karakuttynak?

Percheron Creative Commons License 2001.01.28 0 0 65
OK ? ? ?

Ilyet sem láttam még a hozzászólásaidban :-))

A jellemző tényleg jobb szó :-))

a franciákat tényleg nem kedelem. És vkinek végre le kellett hordania:-))
Mostantól antifrancia leszek???? Mármint a cimkém?! :-)))

De a franciák jellemző (mondhatni archetípusos) dolgai miatt utálom a francia népet. Gőgösek, lebecsmérlők, és degeneráltak, csökevényes a szociális és keresztényi érzékük. Jellemzően...
:-))
Mert persze, mindig akadnak kivételek :-)))

De HITELES beszámolók szerint a II. VH. alatti/utáni hadifogolytáborok közül a franciáké volt a legszemetebb. Éheztették a foglyokat, rendszeresen kínozták őket, és embertelen (sőt, állattalan) körülmények között tartották őket.

Na, de itt most ne kalandozzunk el a múltba.

Ami nem felháborító:
Ma, röpke 3 perc alatt írásban fölmondtam a MatyávNyet szerződésemet!
FREESTART rulez!!!

Előzmény: Iván Gábor (64)
Iván Gábor Creative Commons License 2001.01.28 0 0 64
OK Perchenon!

Végül is én nem tudom eldönteni, hogy jogosak-e a kifakadásaid a sérelmeid miatt,de azt tudom, hogy az általánosítások nem jók sohasem. Ha csak egy csoportból 10% az aki a kivétel, akkor sem tanácsos általánosítani az egészre.

Akkor használj olyan fogalmakat szerintem, hogy jellenző rájuk.

A Francia népet mint nemzetet úgy lehordani, mint tetted, szerintem már megbántad.

Előzmény: Percheron (62)
python Creative Commons License 2001.01.27 0 0 63

• Felhábórító, hogy mennyi szemét van az Interneten.
  • Felháborító, hogy milyen lassú a net.
  • Felháborító, hogy nálunk nincs broadband net.
  • Felháborító az Index fórumának sebessége.
  • Felháborító ez a téma.
  • Felháborító, hogy az SWI reklámozza a Warez.hu-t.
  • Felháborító, hogy egyáltalán van Warez.hu
  • Felháborító, hogy a Föld nem lapos.
  • Felháborító, hogy nincs 100,000,000,000,000,000,000,000.00 $-om!
  • Felháborító az hogy ez mennyire felháborító! :))
  • Felháborító vagyok.
Percheron Creative Commons License 2001.01.27 0 0 62
Én pedig sokakkal egyetemben rajtad szánakozom, téged sajnállak, kedves Gábor!

Az emberek többek között tényleg attól márok, milyen országban születnek meg,milyen vallást követnek.
a bőrszín hogy jön ide???
Egy négert sem szidtam!A cigányok között pedig sok a fehérbőrű! Szeretem a kínai kultúrát, és a japánokat is.

Abőrszínről tehát szállj le!

A bőr színét különben is a pigmentsejtek típusa,mennyisége, és a fény mennyisége határozza meg.
Az albinóknak például a pigment-festékanyag tartalmuk erősen közelít a nullához.
Van, akinek teljesen hiányzik!

Tehát bőrszín hopp...

Egyébként nem kell senkinek sem zsidózni.Én sem zsidóztam elég sokáig.Csak hát, ha az életemben a rossz dolgok 75%át zsidóknak köszönhetem, akkor előbb-utóbb szakad a cérna!!!

Azon még sosem gondolkodtál el, hogyan lehetséges az, hogy ha a zsidók teljesen ártatlanok, akkor miként jelenik meg az antiszemitizmus minden országban, ahol ezek megjelennek?
És a zsidókat miért nem citálják bíróság elé antiszemita szövegeikkel? Őket miért nem csukják le antiszemitizmus miatt?(hiszen az arabok is sémi népek-azaz szemiták!!!)

Csumely...

Előzmény: Iván Gábor (60)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!