Keresés

Részletes keresés

bonnano Creative Commons License 2003.06.22 0 0 13
meg is halt a topic kar ilyen faszira pazarolni az aramot
Tintás Barnes Creative Commons License 2003.02.11 0 0 12
Hahaha, ezen kurvajót röhögtem

Én is láttam a fickót, meg hallottam Turi Lui Lajossal egy közös számát. Valóban szar, de azon belül semmi különös.

Előzmény: tracy (1)
eMM Creative Commons License 2001.01.12 0 0 11
Mint Néró Sienkiewitz Quo Vadisában:
Ptreonius írja neki búcsuleveleében szabadon idézve:Elnézem hogy nagy zsarnok vagy,hogy felgyújtottad rómát stb,de kérlek ne énekelj!
Előzmény: almanach (10)
almanach Creative Commons License 2001.01.12 0 0 10
K. I. fokapitány volt mindaddig míg ki nem teljesedett karrierjének topon vagyok mert nyáladzom fahangon fejezete, majd amikor nem aluldícsért kvalitásai túlságosan elotérbe kerültek, bohócot a bohóc pozícióba felfelé rúgták pr-akárminek - ott úgysem sok vizet zavar.
Csak ne akarna mindenáron énekelni
bonnano Creative Commons License 2001.01.12 0 0 9
reméljük!
Előzmény: eMM (8)
eMM Creative Commons License 2001.01.12 0 0 8
És neki is van a szomszédjában kakas?
Előzmény: bonnano (2)
bonnano Creative Commons License 2001.01.05 0 0 7
ok. ok. az valoban helyesirasi hiba az hogy komarimi, megbotlott az ujjam, sajtohiba, tévedtem bocsánat. de szándekosan irtam kiskezdöbetükkel a nevét. az nem sajtohiba
tracy Creative Commons License 2001.01.05 0 0 6
Igazad van, de ez azért eléggé formai kifogás... Szóval akkor így: én Komáromi Istvánról gondolom, amit írtam.
Előzmény: kivi (4)
bonnano Creative Commons License 2001.01.05 0 0 5
ugyanmar, kinemszarjale
Előzmény: kivi (4)
kivi Creative Commons License 2001.01.05 0 0 4
Illett volna a topikcímben nagybetűvel és hiba nélkül írni a nevét. Még ha rendőr az illető, akkor is...

bonnano Creative Commons License 2001.01.05 0 0 3
hát ugy látszik akkor ennyi. elmondtam a véleményemet, nem nagyon tiltakozik senki, -amit öszinten szolva furcsalnek is- aminek biztosan megvan az oka. topic meghalt.
bonnano Creative Commons License 2001.01.04 0 0 2
ja. fasi adam-nak is tehetett egypár szivességet. jut eszembe vajon van-e fasinak fegyvertartasi engedélye?:)
Előzmény: tracy (1)
tracy Creative Commons License 2001.01.04 0 0 1
Ugyanakkor igen fürge valaki, Jimmy még ki sem hűlt, de ő máris megkomponálta barátja haláláról szóló dalát, félretéve még a hatalmas gyászt is. Pedig akár vádolhatná is magát, mert valaki csak elintézte Jimmy fegyvertartási engedélyét...
tracy Creative Commons License 2001.01.04 0 0 0
Hát ő tényleg egy nagy 0.
bonnano Creative Commons License 2001.01.04 0 0 topiknyitó
kedves emberek!

ezt a topicok szándékosan nem a kulturában nyitottam, ugy érzem nem lenne helyénvalo. bizonyara sokan ismeritek komáromi istvan amatör énekes bm alkalmazottat, aki szeret énekelgetni, szerepelgetni. a multkor lattam is egy müsört az atv-n, fási ádám müsorát, ahol az emlitett uriember volt a riportalany. lejátszották az egyik videoklipjét is (lehet hogy többet is) egyszoval szomorunak talalom hogy ilyen "tehetséges müvesz" emberek hangot, egyuttal valahol elismerest is kaphatnak a médiában pusztan évtizedek alatt érlelt jo kapcsolataiknak köszönhetöen. sok topik szol zambo jimmy munkasságarol, söt halala ota egy rakat nyilt, nem érzem igazán helyénvalonak zambo jimmy fikázását, tehetségének kérdöre vonását mindaddig amig akadnak komáromi istvánok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!