Számos kísérlet és mérés bizonyította, hogy az íriszdiagnosztika minimum 85 %-os találati pontosságú, ami azt gondolom, kimagaslóan jó. (persze itt sem mindegy, ki végzi a vizsgálatot!) Megfelelő szakember kezében gyors és pontos vizsgálati módszer. Ami nagy előnye, hogy általa összefüggések láthatók. Nem elkülönülten csak a gyomor, a belek vagy éppen a szív állapotát nézzük, hanem ezek kölcsönhatását, holisztikus szemléletben. Szervezetünk működése összehangolt, egységes, ezért a problémák megjelenésekor vagy éppen az egészség megőrzésekor is összefüggésekben kell gondolkodni és erre mind az íriszdiagnosztika, mind a talprefelexológia mind a biorezonancia alkalmas. Van olyan komplex felmérés, ahol mindhármat együtt lehet igénybe venni, az kiszűri a legkisebb tévedéseket is! http://www.adjegeszseget.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=73&Itemid=27
Én is voltam íriszdiagnosztikán, szinte minden eltaláltak. Ajánlom, nekem bejött. Azt olvastam akik az adjegeszseget természetgyógyászoknál voltak, hasonlóan jó visszajelzéseket írtak. Más szolgáltatókat nem ismerek.
Tizenéve voltam és felháborított, hogy semmi papírt nem adtak... Nem értem ezt miért nem tudják betiltani ha valóban hasztalan. Egyébként azt olvastam, hogy az irisz nem változik az élet során és ezért használható azonosításra.
nos, úgy látom eléggé elhalt ez a topik (sajnos), pedig lehet, hogy érdemes lenne megosztani a tapasztalatokat.
én ma voltam az ormos intézetben íriszdiagnosztikán. hát, a véleményem röviden: porhintés és pénzlenyúlás. a "vizsgálat" 6000 forint volt, és kb 5 percig tartott (ebből kevesebb mint 1 perc (!!) a 2 szem vizsgálata, majd a fennmaradó időben "konzultáció").
csak olyan dolgokat mondtak, ami totál általános, és 100 emberből 85-nél biztos bejön, valamint azért ránézésre lehet sejteni mondjuk a testalkatból. aztán persze van amit mondott, de totál nem jött be...
persze buzgón felírtak gyógyteákat (hogy még azért is elkérjenek egy ezrest), majd a doki mondta, hogy persze menjek hozzá csontkovácsolásra meg akupunktúrára. persze...
nem is értem, tényleg, hogy még ha nem is nézik a szemet meg annyira, és csak falból mondják a tipikus lehetséges betegségeket, akkor is legalább csináljanak úgy, mintha, és ne tudják le a vizsgálatot 5 perc alatt. (komolyan, a pénztárnál a fizetés tovább tartott, mint az egész vizsgálat, pedig senki sem volt rajtam kívül a rendelőben)
"természetesen" semmilyen leletet, diagnózist, vagy bármilyen papírt nem adtak.
szerintem mindenki kerülje el őket nagy ívben, aki nem akarja feleslegesen kiadni a pénzét!
Az Ormos intezeten kivul van masik hely is? A heten voltam ott es mondott egy ket dolgot, amit kontrollalni szeretnek. Akupunturat javasolt. Egy vizsgalat 3500 Ft volt 1 kezeles pedig 1800 Ft lesz. Tanacsolt meg nehany gyogyteat, amit iszok.
Ormos Intézet, telefonkönyvben talán van frissebb szám két éve még a 295 5963 volt.
kb. három éve olyanokat mondott a 60-as kódszámú doki, hogy majd leestem a székről, ugyanis ezekről nekem EKG-m és röntgenem is van...
Két éve a feleségem is hozzá ment és az eredmény hasonló, igaz neki most mutatta ki a CT, MRI kb. azt amit előre jeleztek.
Egyébként én úgy éreztem magam mint aki gyanútlanul sétál az erdőn, majd jön egy teherautó tele trágyával és ráborítja, utána a sofőr kedvesen megkérdi kezében egy kecses bilivel, hogy van még egy kicsi, kéred-e még.
No ami után a doki elmondta a dolgokat megkérdezte, hogy vagyok-e még valamire külön kíváncsi, éppen nem volt lelkierőm. De mindemellett nem keserített el, mert aztat mondta ezekkel együtt lehet, kell élni és adott néhány jó tanácsot étkezés tea stb. de egyik sem volt költséges és nem kellett értük körbeutazni a Földet.
Alighanem illene majd visszamennem, mivel ezt a vizsgálatot illik néha megismételni, hisz a szervezet is változik.
Sok sikert, és várom az élménybeszámolót ...
voltam egy ilyenen a Falk Miksa utcában, háromezer forintot fizettem, egy olajoshal-lehelletű orosz "orvos" volt az elkövető, és megérte a pénzt a szórakoztatás, ami nyújtott.
Mondott egy csomó hülyeséget (a felét egy nem orvos is látja rajtam, ha rámnéz, a másik fele meg kitaláció, ilyenek:
- magának gyakran fáj a gyomra
- esküszöm, hogy nem.
- akkor majd fog!)
aztán felírt egy csomó holisztikus (vagy homeopátiás, a fene tuggya) gyógyszert amit bécsből lehet meghozatni, groschenre pontosan tudta az árát és rábélyegezte a megrendelésre a nevét (nyilván a jutalék miatt)
Megnézettem a "receptet" egy igazi orvossal, aki azt mondta, váltsam ki nyugodtan, ezek gyógyfüvek, nem ártanak, de nem is nagyon használnak, különösen ha nem vagyok beteg.
Ha valaki tud olyan helyet, ahol csinálnak írisz diagnosztikát, az legyen szíves írja meg a címet, telefonszámot. Tapasztalatokat is szívesen veszek.
Előre is köszi.