Nemcsak lattam, de gyorsan csinaltam egy
capture-t is rola...
Egyebkent epp akkor jart arra ket eleg jo hangulatu atomfizikus is, ill. akadt aki VIP belepovel mehetett be. Egy erdeklodo matematikatanar is megszolalt.
Ha valaki szétlövi a fejét, akkor azt általában nemhogy üvegkoporsóba nem, de csakis zárt koporsóba helyezik. Nem lenne túl épületes látvány, de a többit a fantáziádra bízom.
Egyébként ha meghallgatsz egy-két gangsta rap számot, azok tele vannak ilyesmivel: I don't fear death, Bury me in a closed casket, stb. Nem mintha ezeknek bármi köze lenne ZJ halálához, csak hogy miért temetnek valakit zárt koporsóban.
Egyebkent valaki tudja komolyan hogy miert nem uvegkoporsoba volt?
Vajon tenyleg benne volt 1 napon keresztul a ravatalon,en nem hiszem,szerintem 11-02 kozott tettek be amikor bezartak 1 orara a Templomot?
Az irjon aki tudta?
Egyebkent latatok azt a sutyerak not aki azt mondta hogy:Sok hozzatartozoja meghalt de eggyik sem fajt ennyire neki mint a Jimmy halala!
címlapkép a mai nap-ban: hatalmas fotó szöveggel: már épül a krípta.
---------------------------
A média még a háborúnál is rosszabb. Azt legalább túl lehet élni. Már jöhetne valaki aki elsöpörné ezt az egész hazug, aljas, bunüslelku világmegrontó söpredéket. Megkönnyebbülne a civilizáció.
"az üzlet eladójának elmondása szerint a bolt már Jimmy halálának másnapján teljes kollekciót kapott az eddig megjelent lemezekből, és „viszik is, mint a cukrot."
Itt a bizonyíték, meg se halt. Ez biznisz. Előre tudták, máskép hogy szállítottak volna azonnal. Ilyen logisztika nincs a világon! (vagy a felesége nyirta ki és előre rendelt :-)
Mesélje már el nekem valaki, hogy miben áll(t) a megboldogult királysága? Csak azért, mert a hiperprimitív sajtó ráakasztotta ezt a címkét, még nem kellene gyagyások módjára utánuk szajkózni.