Én írtam ezt a verset egy összevont órán a DISZI-ben! (Hammerné Duka Szilvi, de akkor még csak Duka Szilvia voltam!) Érdekes, hogy kikerült! Egy osztálytársam kérte el! Legalább ez a versem nem veszett el! A nevem valahogy mindig lemarad! Tessék odabiggyeszteni!
Szánalmas??? ez inkább undorító, ez a köcsög eddig is énekelhetett volna, de gondolom olyan rosszul csinálja hogy a saját testvére (jimmy) is undorodott töle...
Már csak a Kakast várom mikor fog kiadni egy albumot, mondjuk Best of PIRKADAT cimmel! )))
Szegény Z. 'Bullet' J. most asztán foroghat rendesen a sirjában...
Kedden délelött mentem be a melóba, és az utcán nézelödök jobbra-balra séta közben(nem rohanok, annyit nem fizet a cég). Egyszer csak az egyik ujságosnál meglátom a Sikeres Nök nevü ujság cimlapján amint Zámbó 'Bullet' Jimmy mosolyog rám.
Na mondom magamban
- ne bazz Jimmy, mikor voltál te sikeres NÖ???
vagy csak én emléxem rosszul?
Na szóval a lényeg, hogy a foto megpillantása után szörnyü nevetési kényszer fogott el, ugy hogy onnan már inkább siettem dolgozni.
(Utcán egyedül hangosan kacagni asszem nyügös)
Viszont mostanában annyiszor jelenik meg a tv képernyőjén, hogy rosszul van az ember a fel-feltörő hányingertől. Azonnal csatornát váltok, de az az egy-két másodperc is komoly szellemi károsodást okoz. :)
Azóta már nyilatkozott Zámbó Jimmy első felesége is, hogy az az ominózus jogászbál tulajdonképpen titokban az ő lakásuk ágyában volt és sehol máshol... Újabban a Háfra Mari nyomja a nagy love storyját a néhai Jimmy úrral. A múlt heti Storyban képet is közöltek, amint a Jimmy a szerelmi fészek óriási ágyában húzza a lóbőrt és közban a takaró alól kikandikál a fasza... Ámen.
Na, én is pont ezen gondolkozom... Hogy most kerültek a kezembe a Story mostani számai, ahol is szó esett a Jimmy fiának a füvezéséről. Meg arról, hogy van egy sejtésük is, hogy ki köphette be... Há nem mondom, csúnya egy história... A Krisztiánnak már különben is el kellett jönnie a testvérei és a Zámbó Edit otthonából, Edit asszony a világért sem árulja el, miért is... Krisztián szerint a rendőrség forró nyomon kereste, ezek szerint valaki beköpte nekik. Story régebbi számaiban olvastam Zámbó Jimmy és Edit asszony romantikus megismerkedéséről, hogy Jimmy úr a lépcsőházban vágyakozva sóhajtozott e rejtélyes szépasszony után, és csak negy nehezen merte megszólítani és jogászbálba elhíni. Mostani lapszámokból kiderül, hogy Jimmynek ekkor még javában megvolt Veronika nevű első felesége és Krisztián nevű gyereke. A rejtélyes-szépséges Edit pedig az asszony barátnője volt. Krisztián kapta rajta őket, amint nagyban csőröztek a szépséges-rejtélyes Edittel. Jimmy közben fel is csinázta... Edit asszony mostanság nagyon gondterhelt, sokat sír, de ezt gyermekei a világért se lássák. Szétkenődött sminkjével a Story egyik mostani címlapján is látható.
Na a fiacskarol hallani sem akarok tobbet.. a weboldalamat nezo szerelmetes tinilanyok levelekkel spamelnek, hogy "add meg kerlek sebastian cimet" stb..
erdemes korulnezni a vendegkonyvben is.. vicces
Passz, én is csak innen hallottam az infót.
Különben is rendeskörnyéken a trónörököst nem bezárják, hanem ....., bár itt asszem eltartana 1 ideig mire mindet letudnák;)))