Keresés

Részletes keresés

tyutyus Creative Commons License 2006.10.19 0 0 4681
Előzmény: bambi (4680)
bambi Creative Commons License 2006.10.19 0 0 4680

Azt nyáron mondja a legkicsibb lányom bambina, amikor kiment a házból a nagy melegre, hogy " Hú de nagyon nyár van"

hát én meg azt mondom:

hú de nagyon én vagyok csak itten

dalia Creative Commons License 2006.07.17 0 0 4679
csókolom,

2006-os napló is van ám! :)

d. aki blogol:)
Előzmény: bambi (4678)
bambi Creative Commons License 2006.07.17 0 0 4678

Kedves Naplóm,

...vagy 5 éve nem írtalak, azóta sok minden történt,

manapság téged blognak neveznek, divatos lettél ám, nagyon...

csak úgy írnak a népek, szinte mindenki blogol, na most szólj hozzá,

pedig ha tudnák, hogy Mi már akkoriban...

na mindegy - ez van,

Légy Üdvözölve, Kedves Öreg Naplóm!

bambi

kaviat Creative Commons License 2004.03.11 0 0 4677
ide is beteszem, hogy előre hátra meg lehessen talál a többi topicot is:

Public Napló'1998
Public Napló'1999
Public Napló'2000
Public Napló'2001
Public Napló'2002
Public Napló'2003
Public Napló'2004

.kav]4t neofittnesspop

vikiviki Creative Commons License 2002.01.21 0 0 4676
Lukacsfurdo. Delelotti program Lukacsfurdzes volt, soksok nyugdijassal, sok medencevel, gozzel, szaunaval, furcsa kovekkel a labunk alatt es erdekes oszlopokkal a sok ember es medence es goz kozott:)
GoldenEye Creative Commons License 2002.01.01 0 0 4675
Szia napló, én is elköszön, boldogság van és minden szép (kivéve, hogy holnap dolgozni kell meni...:))
hóember Creative Commons License 2001.12.31 0 0 4674
Most kavarodtunk haza, elindultunk a Hősök terére, de a nagy hidegen kívül semmi más:-(((

Itthon finom fűszerillat-illóolaj-, saláta, pattog a kukorica, zene andalít. Mi kell más???

Minden kedves PN-lakónak egy sikeres, depimentes és ......., a pontok helyére gondoljon ki-ki egy jelzőt Új Esztendőt kívánok: hóMbR

Galadír: CD a fiókban!!!!! Remélem 2002-ben taláxunk.

zizi Creative Commons License 2001.12.31 0 0 4673
idezz belole, mesterem :-)
Előzmény: kaviat (4672)
kaviat Creative Commons License 2001.12.31 0 0 4672
rádiókabarét hallgatunk !! :)) [1000 éve nem hallgattunk ilyet szilveszterkor]

.kav]4t r.e.b.

Szulamit Creative Commons License 2001.12.31 0 0 4671
Kedves Topiclakók!

B.U.É.K! :-)

Kovács Marcsi Creative Commons License 2001.12.31 0 0 4670
Kedves topiclakók, mindnyájótoknak kellemes Szilveszter éjszakát és Boldog Új Évet (lencsefőzelékkel és virslivel) kívánok.

Kedves Napló,

erre az évre búcsúzom tőled.
Mozgalmas volt az elmúlt év; volt benne szerelem (szerelmek), csalódás, játék, bukás, előrejutás, amikor minden csupa köd és csak reménykedtem, hogy jó irányba megyek, voltak nagy feltisztulások, apró és nagy örömök, baráti társaságban eltöltött kellemes órák, Vilmos körte, fogadalmak, hitszegések, ébredések és nyugodt csendes esőben jó nagy alvások; volt benne egy pár jó könyv, jó és rossz film egyaránt, új ismerődök esetleg barátok, nagy fellángolások, szex, kétségbeesés és megnyugvás.

Mindent összevetve: tartalmas volt, talán tanultam belőle, talán nem. Élni nagy kaland. Írni öröm. Szeretni pedig úgy kell, ahogy jól esik.

Sziasztok

Marcsi

tyutyus Creative Commons License 2001.12.31 0 0 4669
Minden kedves naplólakónak
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
zizi Creative Commons License 2001.12.31 0 0 4668
Kedves Naplóm !

Békés új esztendőt minden lakódnak, kulcsod kezelőjének és kedvesemnek külön :-)

banya Creative Commons License 2001.12.31 0 0 4666
Szia Napló!

Boldog új esztendőt kívánok mindannyiunknak! Jövőre Veletek a PN2002-ben! :)))

kaviat Creative Commons License 2001.12.31 0 0 4665
tkata kedves, nagybujékot neked is :)) [meg mindenkinek aki errejár]

Mamobó kedves, nem tudom honnan lehetne megszerezni a számát, de nekem valami azt sugja, hogy talán nics akkora baj mint amennyire gondolod.. az új év új kihívások új erőt fognak majd mindnyájunknak adni

én most tele vagyok tűlevelekkel [pizsin keresztűl is szúr :))], szegény kis fánkkat ilyen korán még soha se szedtük le, [volt, hogy január végéig kihúzta] de ez most egy gyökeres és mivel látni már, hogy hulladoznak lefelé róla a tűlevelek, inkább nem hagyjuk a meleg lakásban, kiraktuk a körfolyosóra, hogy itt várja meg a tavaszi kiültetést

.kav]4t r.e.b.

TündérKata Creative Commons License 2001.12.31 0 0 4664
Uccsó nap az évben :)

Kedves Naplóm és mindnyájan!

Gyors jelentés csak, bár jó lenne bő lére ereszteni, ahogy szoktam... Karácsony igazán jó volt, izgultam, örül-e mindenki, úgy nézett ki, hogy igen, kisunokaöcsi kiöntötte a kanapéra az anyukájának szánt finom fürdőolajat, aztán jó sokáig vígasztalni kellett a kisskacot :) de sikerült. Éjjel párnacsata a kölkökkel, imádom a gyerekeket, nekem mikor lesz? (és lesz?), testvéremmel nagy beszélgetés, amiből sosem elég, szar az embernek a bátyját háromhavonta látni csak, nagyon szar.

Hazafelé a vonaton zötykölődve alig bírtam a könnyeimet visszatartani, annyira hiányoznak, pedig nincsenek is messze olyan nagyon, háromórás buszút, de akkor is. Fiúnál a konyhában aztán eltört a mécses kegyetlenül, szegény anyukája azt hitte, hogy veszekedtünk, pedig "csak" a szivem szakadt megint bele egy elválásba.

Kábeltévét is bekötötték, apu és anyu nézik most a szép természetfilmeket, jó látni, ahogy merednek a tévére :)))

És még mindig nem tudom a mai programot. Mindegy, Vele leszek.

Az év pedig: múlt szilveszter egy Másik Fiúval, a január egyet veszekedéssel kezdtük, februárban végleg vége, aztán hetekig regenerálódtam. Sok jó embert megismertem idén (itt is van belőlük jó pár:)))) ), jól megy a suli, anyuék megvannak, testvéremék is, jó pár kilóméterre, de megvannak, nyár: nyaralás, ígéretek, megint egy csalódás, oszt most van Valaki, aki még alszik otthon :)

Nagyon Boldog Újévet Mindenkinek! lila liba, ment egy mél, fel a fejjel!

Kata

Törölt nick Creative Commons License 2001.12.31 0 0 4663
És ha nem? Nem lehet megszerezni valahonnan legalább a telcsiszámát? Felhívnám, beszélgetnék vele egy kicsit... Aggódom miatta.
Előzmény: Saturnus (4659)
Siraly Creative Commons License 2001.12.31 0 0 4662
Amikor először megölelt, majd megszakadt a szívem örömömben. Arra gondoltam, én már meghalhatok, mert teljes az életem, tudom már mi a boldogság.

Így kezdődött az év.

A legtöbbet kaptam tőle, amit ember kaphat. Mindent.

Aztán széjjelsodródtunk, sokat sírtam, nagyon sokat. Még ma is hiányzik az a nap, az az éjjel.

Azt gondoltam, engem már soha nem ölelhet meg senki. Mert nem fog, mert nem akarom, meg különben is. És mégis megtörtént júniusban: s amikor valaki váratlanul átölelt ismét teljes lett az életem. Nem úgy, nem olyan felhőtlenül, őrülten, először boldog, de teljes.

Egy kék szempár és egy barna. Két első ölelés. Ez volt nekem 2001. Köszönöm :-)

kaviat Creative Commons License 2001.12.31 0 0 4661
az 1000 darabos se rossz [nekem már az is halálos kihívás], pláne külön nehezitett pálya sötétben kirakni egy foszforeszkáló puzlit :))

nekem olyan kéne, ami füttyszóra kirakja magát, akkor talán én is belevágnék, max elötte tolnék pár répát

.kav]4t r.e.b.

Saturnus Creative Commons License 2001.12.30 0 0 4660
Én meg kaptam karácsonyra még egyet. :-)
Hiába a célzott kívánságok... :-)))
Klassz éggömbök az állatövi jegyekkel.
Sötétben foszforeszkál...
Nyami.

Sat

Előzmény: GoldenEye (4649)
Saturnus Creative Commons License 2001.12.30 0 0 4659
Végignéztem az utolsó üzeneteit, elég depisek.
Reméljük az ünnepek után azért magára talál.
És ír is valamit...
Sat
Előzmény: Törölt nick (4648)
hóember Creative Commons License 2001.12.30 0 0 4658
Gratula!!! Drukkoltam ám csendben... Mi most egy ezeressel szívunk, de annyi benne a tenger, a fa meg a felhő, hogy 2003-ra se lesz kész....

Itt is, majd holnap még másutt is, minden kedves törzstasztalosnak BÉK!!!!!

daliadrága, kitartás!!!

tyutyus Creative Commons License 2001.12.30 0 0 4657
Wooow! És tsók a nagyonkedves barátunknak! :-) (IS) :-*)
Előzmény: banya (4634)
kaviat Creative Commons License 2001.12.30 0 0 4656
én meg kitaláltam, hogy hogyan lehet megcsinálni az összeillesztést új lemezek vásárlása nélkül, néhány hosszabb léc [a két falemez egymáshoz rögzitéséhez, persze pontosan le kell mérni], spárga [vagy damil a puzli biztonságos szétesés nélküli megforditáshoz, damil az történetesen nekünk is van, ha kell hozok:))], valahány A3-as papír [ez lehet, hogy sok kell, de helyette ragaszthatunk a hátuljára valami erős vásznat is], egy lepedő [az ide oda rakosgatáshoz] és persze ragasztó segitségével... a ragasztó az kritikus, ugyanis valami olyat kell keríteni, ami egyrészt a puzli hátuljához, másrészt a farostlemez fényes felületéhez tartósan tud ragadni, de úgy, hogy a ragasztás nem engedi el monjuk fél év mulva az amúgy nem könnyü puzlit, ami így nem esik a nyakatokba hajnali 3kor.. ha vásznat ragasztunk a puzlik hátuljára, akkor persze annak megfelelő ragasztót kell választani [a vászon talán azért jobb, mert sokkal erősebb az egyszerü papírnál, de valamennyi rugalmassága megmarad a 2 fél puzlinak ha majd le akarjuk ragasztani a végső helyükre a falemezek összeillesztése után].. talán valami erősebb tapétaragyasztó ? [meg persze valami nagyobb ecsetféle, amivel a ragaszkencét fel lehet mázolni a puzli hátuljára].. ja és kell persze egy pontos centi, mert ha már a végső helyére kerül minden, akkor mindent pontosan a helyére kell tenni, korrigálni egy félig megkötött cuccon nem nagyon lehet.. mindent részletesen kidolgoztam fejben [ahogy bredpitt is megvolt :)], de azt majd holnap élőszóban elmondom .))

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: GoldenEye (4655)
GoldenEye Creative Commons License 2001.12.30 0 0 4655
Hmmmm...talán holnap?:))

Előzmény: dalia (4653)
kaviat Creative Commons License 2001.12.30 0 0 4654
nem baj :))) [lehet, hogy tud valamit az a madár]

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: BÉLA ill. béla (4652)
dalia Creative Commons License 2001.12.30 0 0 4653
wow, de ugye a legelegutolsónak partit rendeztek, ahogy megbeszéltük? :-))))
BÉLA ill. béla Creative Commons License 2001.12.30 0 0 4652
Mondtam már, hogy beszél, ha hagyják. Csak állandóan négerezik. Múltkor az öcsémet négerezte le. Azért nem is szóltam,de amikor nekem mondta, hogy néger, akkor megmondtam neki, hogy többet egy szót se szólhat. Azóta kussol.

Bélkok és Levin

Előzmény: kaviat (4647)
kaviat Creative Commons License 2001.12.30 0 0 4651
bizony, és az a világméretü megtiszteltetés ért minket az évivel, hogy épp jelen lehettünk abban az ominózus pillanatban, amikor a hiányzó darab bekerült a helyére !!!

.kav]4t r.e.b.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!