Keresés

Részletes keresés

LoLkA Creative Commons License 2003.12.17 0 0 20

Itt a link!

Törölt nick Creative Commons License 2001.02.11 0 0 19
Tizenhárom arany pityke fityeg a mellényen
a legelső hajdú vagyok Hajdú-Vármegyében.
Harcsabajszom úgy áll,mint az öreg bika szarva,
nincsen nálam különb legény Hajdú-Nagy-Biharban.

Tizenkettő ezüst pityke fityeg a mellényen,
a második hajdú agyok Hajdú-Vármegyében.
Harcsabajszom úgy áll,mintha oda lenne szarva,
van nálam egy különb legény,de az le van szarva!

mamagáj Creative Commons License 2001.01.30 0 0 18
Állitólag az önkori 9 millája bánja...
Meg én.
Előzmény: atus69 (17)
atus69 Creative Commons License 2001.01.29 0 0 17
Szerintem az egeszben az a legcikibb, hogy maga a debreceni onkormanyzat is tamogatta a rendezvenyt...Ez az ami nagyon ego.. (Nyilvan ok engedelyeztek a Nagytemplom elotti helyszint is.)
Pác Tivald Creative Commons License 2001.01.29 0 0 16
Akárhogyan is nézzük: egymás mellett a városunk neve, EZ a rendezvény, és a nézőre vonatkozó számadat: SZÉGYEN, még akkor is, ha csak a fele igaz.
Én 29-én voltam a belvárosban estefelé, mert az Apollóban a legutóbbi Woody Allent játszották, és határozottan jobban szórakoztam. Nem vagyok hajlandó sz*rrá ázni néhány pénzéhes kókler miatt, akiknek közük nincs a zenéléshez!!!
Állítólag a közeli falvakból több buszt is indítottak.

A topic nagyon jó.

wamzer Creative Commons License 2001.01.29 0 0 15
"mégis kiment, hogy röhögjön egy jót a sztárocskákon ( állítólag volt min, pl. Nika ).
"

jaja, en delelott maszkaltam, a varosban, mar akkor probalt a Romantic "zenekar", az egesz elo jellegereool anyyit, hogy szam kozbe hirtelen bsezolt az adasrendezo, hogy "na, idefigyeljetek csak, mikor halljatok, hogy halkul a zene, akkor kezdjetek el integetni"

en is ezert szantam ra magam, hogy kinezzek, ekora balfaszsagot "eloben" ingyert, kutyanak is megeri...

Előzmény: Törölt nick (13)
wamzer Creative Commons License 2001.01.29 0 0 14
Hehe, en kint voltam, jo szar volt:-)
Kimentunk rohogni a baratnommel, vegul is az utolso ket "musorszamot" lattuk. Ez volt az elso Darido, amit neztem (meg az utolso is)a teveben. u.i. meg sosem lattam. Jo kis giccsparade, german bajor liszensz alapjan mukodo magyar "mulatschag".

Az biztos, hogy elegge tomve volt a placc, a nyolcvanezret en is tulzasnak tartom, de Lakodalom Lajos mondta, hallottuk, mar akkor is furcsallottuk. A tomeg foleg akkor tunt soknak, amikor vege volt, es egyszerre mindenki elindult haza. Nem tudom megsacclni, hogy hanyan voltak, de hogy egy Szolnoknyi embertomeg sasolta ott Balazs palit, meg a tobbieket, az azert tulzas.

amugy eleg nagy baj, hogy az ilyen szarokra jon a jonep. na mindegy.

Laslow Creative Commons License 2001.01.29 0 0 12
80ezer?! Na ezt én nem hiszem el. Az egész országban összesen ha van ennyi ember, aki elmegy a Dáridóra. Lehet, hogy igaz, de nem hiszem el ezt a 80ezret.
A Virágkarneválon viszont ott voltam :)

Laslow,
aki most már télleg megy aludni

mamagáj Creative Commons License 2001.01.28 0 0 11
Nem midenki debreceni volt.
De ha az lett volna, akkor sem lenne baj, mert legalább bizonyságtétele annak, hogy -esetleg- szar focira is ki fog menni vagy 30.000 ember!
Úgyhogy lehet az új stancit épiteni a NAGYERDEI HELYÉN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-King Creative Commons License 2001.01.19 0 0 10
Aki jart mar nagyobb kozonseget vonzo focimeccsen, az tudja, hogy mennyi 20 ezer ember, meg mekkora helyen fer el.. a 40 ezer ennek a duplaja, a 80 ezer meg a negyszerese lenne. hazugsag mindaketto.
Előzmény: BreZol (6)
BreZol Creative Commons License 2001.01.18 0 0 9
Sajnos tényleg baromi sokan lehettek az előzetes alapján.
mamagáj Creative Commons License 2001.01.07 0 0 8
Gyerekek!
Irjon már valaki aki ott "tombolt" a 80.000 között!
Vagy csak véletlen, hogy eddig senki nem volt ott?
Bulbasaur Creative Commons License 2001.01.07 0 0 7
Én debreceni vagyok,de nem voltam ott.Most hagyjam ki a Szilveszteri TV műsorokat?:))
BreZol Creative Commons License 2001.01.07 0 0 6
Én azt a 80000-es számot iszonyatos túlzásnak tartom, bár -szerencsére- nem láttam az említett adást.
80000 ember ma maximum az Omega-nak jön össze a Népstadionban, az is csak 5 évenete, méghozzá nyáron. Ja, és megelőzi minimum fél év reklámhadjárat. És persze ott élő a téma, nem pedig tátika.

Ha jól emlékszem, pár hónapja a győri Dáridóból láttam véletlenül úgy 5 percet, akkor azt mondta a Lajcsi, hogy 40000 ember van a helyszínen. Elég gyakran mutatták a közönséget, és állítom, hogy annyi ember a PeCsa szabadtéri színpadánál is elfért volna, peig oda max. 5 ezren zsúfolódhatnak be, ha nagyon összehúzzák magukat. Győrben pedig elég hézagosan ültek az emberek, hiszen asztalok és székek is foglalták a helyet.

Szóval szerintem azt a 80 ezret nyugodtan oszthatjuk 10-zel... Bár még az is 8 ezer, és az is hihetetlenül magas. De hát ez kell a dolgozó népnek... :))

Előzmény: mamagáj (5)
mamagáj Creative Commons License 2001.01.07 0 0 5
Az úgy van, hogy egy kamerára helyezett négyzetrácson át bemérik a tömeget, és egy négyzetrácsban megszámolt koponyák összegét szorozzák az adott területet lefedő négyzetrácsok számával.
Állitólag innen a 80.000-es szám.
Debrecen lakóinak a számát 240.000-re becsülik, pár hónap múlva pontosabb lesz az adat.
Erre az ingyen bulira nem csak Debreceniek mehettek, hanem bárhonnan jöhettek az országból.
Én sem voltam, nem is érdekelt és egy ismerőssel sem találkoztam aki ott volt... Viszont láttam fotókat, és igen sokan voltak.
Az augusztusi virágkarneválon kb. 250.000 látogató volt, tehát azért ez a 80.000 nem is olyan nagy durranás.

Legnagyobb zenei csalódásom Pataky Attila, aki egy falusi zenebohóc szintjére süllyedt, zenei ribanc. Semmilyen rendezvényre nem megyek el, ahol fellép, a lemezeit kidobáltam!
Seggfej ripacs!

Éjjeli Bagoly Creative Commons License 2000.12.31 0 0 4
Helló! Valóban ezt mondta Lajosunk a műsor végén, hallottam, kint voltam (sosem mulasztom el a Mester műsorát :)))), az adat hitelességét nem tudtam ellenőrizni.
pőcsike Creative Commons License 2000.12.31 0 0 3
Jah bocs, elnéztem a számot. Nyolcvanezer. Na ezt én nem hiszem el. Ez kamu. Ennyi épkézláb ember nem lakik ebben a városban, nemhogy el is menjenek!
pőcsike Creative Commons License 2000.12.31 0 0 2
Jaj gyerekek, ne hülyüljetek komolyan ennyien voltak kint?? Én kb. 200 méterre lakom attól a helytől ahol a debreceni Dáridó volt. Szerencsére nem hallottam belőle semmit, pedig úgy volt hogy ezt a poén látnunk kell, de nem találtam rá jelentkezőt aki elkísérne. (nem csodálom)
(8000????) Nem volt nagy jövés menés itt, pedig akkor a tömeg felének erre kellett volna elhaladnia. Éjjeli bagoly, honnan ez az adat?? Te is debreceni vagy?? (netán kinn voltál??)
trancsiloz Creative Commons License 2000.12.30 0 0 1
Egyébként a legfrisebb, 51-52-es számú dupla Narancsban a Dáridóról is volt egy riportocska. Jól leírták, hogy ez a Lajcsi milyen yófej, az egyetlen tévés arc, akit hitelesnek tekintenek a nézők, hogy nagyon szerény és jó főnök, hogy támogatja a fiatal tehetségeket, meg érintőlegesen értesülhettünk arról is, hogy micsoda akadályokat kellett leküzdenie a lakodalmas rock hőskorában. Lassan megszeretem..
trancsiloz Creative Commons License 2000.12.30 0 0 0
Ha feltételezzük, hogy 0 ember volt Debrecenen kívülről, akkor valóban áll a 40%.
Előzmény: Éjjeli Bagoly (-)
Éjjeli Bagoly Creative Commons License 2000.12.30 0 0 topiknyitó
Nem tévedés! Ezt maga a Mester, vagyis Lagzi Lajos mondta volt, mikor megköszönte Debrecen város vezetésének a csodálatos estét a csodálatosan felújított főtéren. Ezzel rekordot döntöttünk - mondta büszkén. Hát igen...
Ha tényleg ennyien képesek átfagyni három órán keresztül (ma, dec. 30-án 18.15 és 21.15 között tartott a műsor a szokásos szereplőkkel), akkor jól nézünk ki...
Egyébként Debrecen teljes lakossága 200 ezer fő, tehát a nép 40 százaléka ott tolongott...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!