Keresés

Részletes keresés

netizen Creative Commons License 2001.04.08 0 0 18
Cimborám sajnos vizuális analfabéta vagy, de erről valszeg nem csak te tehecc. Forgasd el képzeletben az inkriminált betűt úgy 45 foknyit az óramutató (figyelem nem kvarcóra mutató! ;> ) járásával +egyező irányban. Na mi jött ki? ;>
Ha elég ügyes voltál akkor most benne vagyon a fejedben 1 archetipikus metafóra ha ráaszociálod a felismert szimbólumot a fogalom (aminek első betűjét számodra ilyen furcsán írták) mélyebb, átvitteb jelentésével. Próbáld ezt kötni ahhoz, amit (17) alatti hozzászólásomban fejtegettem.

Számomra az a furi, hogy ez nekem kb 2 mp alatt lejött amikor először +láttam az új logót pedig nincs is 150-es IQm :>

Előzmény: joy (-)
netizen Creative Commons License 2001.04.08 0 0 17
Te DebilGéza aszontad az odaáti magyarokkal ez inkább kiszúrás Who the fuck you are? Are you walking in their shoes??
Tod komám egy civilizáció/kultúra attól (is) életképes hogy nem belterjes, hanem képes a hangját hallatni kifelé is. Ha ezt nem teszi akkor +döglik éspedig azért mert az ember 1 olyan debil lény hogy rövídtávon a sajnos benne rejlő sztereotíp gondolkodás okán képes azt hinni, hogyha valamiről nem hallot, akkor az nincs is. A földön nálunknál kedvezőbb status quo-t kivivott kultúrák ezt nagyonis tudják, és nekik is van pl VOA-juk meg pl BBC world service-ük vagy TV5-ük, Deutsche Welle-jük. Satöbbi.
Benszülötek számára ezek az adók tök érdektelenek, de juss el 1x oda hogy külhonban élsz +szakítás nélkül legalább fél évet. Kb 3 hónap után érezni fogod, hogy identitástudatod abban a pillanatban állt meg amikor átlépted az országhatárt (kb 3 hónap kell ehhez, mert kb ennyi kell ahhoz hogy az új helyen berendezkedj, beilleszkedj.) És amikor az új miliőben már elég otthonosan mozogx akkor fox ilyesmin lgondolkodni. Tapasztaltabb kijárók hívják ezt az érzést úgy hogy honvágy.
Nos DG a Duna ilyenkor arra jó, hogy visszakössön abba a kultúrális körbe ahova tartozol. A www.nepszabadsag.hu meg a többi azért nem jó mert qrvára belterjes dolgokkal foglalkozik amik számodra (külföldön levö számára) totál irrevelánsak, neked most inkább a feeling kell (hogy te magyar vagy) és ez amit +is kapsz a Dunától. Most gondolj azokra akik már vagy 83 éve nem önhibájuk miatt nem Magyarországon élnek...
A Duna komoly missziót tölt be a számukra.
Kicsit furin nézek az utánam jövő generáció(k)ra, mivel úgy gondolkoznak egyre inkább, hogy Nem értem - tehát szar, fos, értelmetlen ergó szünjön meg mert ráadásul az én adomból csinálják (Pedig nem is vagyok még öreg ember, asszem ;])
Ha a világ civilizációi +rekedtek volna az öntörvényű egocentrikus egyedekből összegyúrt csupán lét/faj/hatalom fentartásra törekedő csoportocskák szintjén akkor ma is ősközösségi barbár hordák rohangálnának e földön mindenfelé. A Duna nem más mint 1 kinyújtott kéz azon magukat magyarnak valló nem Magyarországon élő emberek felé akik különben identitásukkal magukra maradnának mint az ujjuk igy az előbb-utóbb el is halna bennük és a hontalanság/jött-mentség igen keserves érzése kerítené hatalmukba őket. Az az USA-ba kimenő "hazafi" aki 3-6 év után magyargyűlöletéről válik híressé ottani környezetében pontosan ezzel a lelki traumával küszködik...
Előzmény: DebilGeza (6)
KingaLany Creative Commons License 2001.04.08 0 0 16
milyen okoska vagy! egyet felejtettel csak el: a nacionalista nem pejorativ jelzo. pejorativ a fasiszta. de ez nem.

Moldova Gyorgy meg milyen vicces ember! ekkora humort!

Előzmény: DebilGeza (6)
KingaLany Creative Commons License 2001.04.08 0 0 15
ritka egy majom vagy. "csereld az u-t i-re". jo, akkor mar letezo szo. de egyebkent nem az. pina van, puna nincs. ennyi.

faj a hulyeseged.

te meg, bazze, tutira nem vetted eszre, hogy igy fejjel lefele is ugyanolyan a logo. magyarul: fejreforgathatod, megis el tudod olvasni.

Előzmény: joy (4)
joy Creative Commons License 2001.01.12 0 0 14
Ha olvasol is, akkor nem írsz ilyet!
Én nem a müsorról, a lógóról! nyitottam a topicot! Arra írtam, ha valamit nálunk elbaltáznak, amíg az elfogadó hatalmon van, nem változtatják meg, hiába derül ki róla, hogy ROSSZ!
Kishonunkban a vezetök soha nem látják be tévedésüket.

Márpedig ez a lógó lóg...

A müsorról, ha írok, azt a kultúrában teszem...

Előzmény: ló2 (13)
ló2 Creative Commons License 2001.01.12 0 0 13
Kíváncsi lennék Te milyen csatornát szoktál nézni! Ezt a szót sok más adó műsorára használnám, de nem a Dunáéra.
Előzmény: joy (9)
sz Creative Commons License 2001.01.02 0 0 12
kivancsi vagyok, hogy a dunatv.hu arculata mikor igazodik a csatorna megjelenesehez...
angyalhentes Creative Commons License 2001.01.02 0 0 11
Bár ha az lenne mindenki, akkor feltűnt volna a "Futura" betűkészlet nevének pikáns csengése.

Mellesleg ez az egész határon túli magyarozás egy nagy lóf*sz. Propaganda. Pénzosztogatás, lobbizás, igényeket figyelembe nem vevés. De pár embernek (nem csak a környező országokban, hanem teszem azt Kanadában, meg egyéb egzotikus helyeken) örömöt okoz az, hogy magyar dumát hallhat. Erre jó ez.

Előzmény: angyalhentes (10)
angyalhentes Creative Commons License 2001.01.02 0 0 10
Ej, úgy látszik, errefele mindenki perfekt román :)
Előzmény: Robin Food (1)
joy Creative Commons License 2001.01.02 0 0 9
:o)

Igen, ez az üzenete!
Akár fejre is állhatsz a sz.r akkor is sz.r marad!

:o)

Előzmény: cyber.greg (7)
kölyök19 Creative Commons License 2000.12.30 0 0 8
Engem igazából nem zavar, hogy kinek szánják és milyen célból a műsort. Hogyha már néhány olyan film vagy műsor akad rajta amit érdemes megnézni, akkor már nincs hiába. Sokkal több pénzt sokkal értelmetlenebb célokra is elszórtak már a "fentiek".
A végén pedig alig marad magyar nyelvű csatorna(mert ugye itt is a megszűnés réme fenyeget), ill. azokon is csak vad anygyalokat meg Rozalindákat mutogatnak. Itt legalább ilyenekkel nem lehet találkozni.
Előzmény: cyber.greg (7)
cyber.greg Creative Commons License 2000.12.30 0 0 7
VAZZE, azt hittem, ez csak nekem tűnt fel!!!
De topikot azért mégsem akartam nyitni erről...

VISZONT azt észrevettem, hogy ha fejre állsz, UGYANAZT olvashatod! :-)))

DebilGeza Creative Commons License 2000.12.30 0 0 6
Véleményem szerint a Buna TV (ahogy Moldova Gy. írta: Duma TV, nem véletlenül írta így szvsz) egy nacionalista beállítottságú TV, elsősorban a határon kívüli magyarokat megcélozva próbálja bennük a nemzeti érzéseket fenntartani, (persze nemcsak őnekik, nekünk is szól)ez még elmenne, de: csakhogy az odaáti magyarokkal ez inkább kiszúrás, mert annál inkább tiporni akarják őket a többi, ottani többségi nemzet. Ahogy egyik Erdélyben élő ismerős mondta, nem a Duma TV-ről, hanem általában: Nagyon szép, hogy az anyaország ennyit gondol ránk, DE HAGYJANAK MÁR BÉKÉN minket! Szóval Duma TV szvsz Debil -ség. Még akkor is, ha ezt így többen nem szeretitek hallani.
joy Creative Commons License 2000.12.30 0 0 5
Egyébként:

BÚÉK!

joy Creative Commons License 2000.12.30 0 0 4
Nos sajna csak írsz, de nem tudud, hogy mit!

Ha nem tudnád létezik, ismert a kifejezés, cseréld az u-t i-re, és rájössz, már te is hallottad!

Egyébként elöször föl sem tünt, újvidéki rokon hívta föl a figyelmemet rá!

Egyébként, sokkal szebb, félreérthetetlenebb lett volna egy fordított enyenes száru írott "a", ami ugyebár tökolyan mint a D!

Vagy ha úgy yobban teccik:
Futura Bk BT (a)

Előzmény: KingaLany (0)
K. K. Creative Commons License 2000.12.30 0 0 3
Szerintem is jobb volt a régi. A Dunát eddig szerencsére elkerülte a minden harmadik hónapban új arczuat, új logók, műsorképekl idegbaja, felesleges volt a váltás, ami jó az maradjon úgy, punktum.

Reméljük csak az ünnepekre szól ez az egész.

zsosz Creative Commons License 2000.12.30 0 0 2
szerintem is jobb volt a regi logo. ez a tok feher nekem is nagyon nem teccik. es nem latni a hullamokat :)
Robin Food Creative Commons License 2000.12.30 0 0 1
Buna Tv. Románul azt jelenti: jó tv. Mi a baj ezzel? Nincs jobb dolgod, mint hajnali fél ötkor ilyen baromságokról topikokat nyitogatni? Süsd meg inkább a malacot szilveszterre. Tegyél citromot is a szájába.
Előzmény: joy (-)
KingaLany Creative Commons License 2000.12.30 0 0 0
miert, ha puna lenne, akkor mi tortenne? olyan szo nincs a magyarban, hogy puna. ilyen alapon nem szerencses a Duna sem, mert az a dudahoz hasonlit.

amugy meg szentem igen jo ez az uj logo.

birom az ilyen szorszalhasogato topikokat. de ha mar te kezdted, folytatom: a harom hullamot meg a vegen viz- es hajozasugyi adonak neznek a romanok. UGYE???? ;]

Előzmény: joy (-)
joy Creative Commons License 2000.12.30 0 0 topiknyitó
Az új "lógója nem igazán szerencsés! A kezdöbetü nem D-re, hanem b-re hasonlít de nagyon!
Még yóóó, hogy nem alul van a szöglet, mert akkor punatv lenne!
Szakembert is megkérdezhettek volna az új logoról, mert ez rettenetes!
Jobb lenne, ha csak a 3~ maradna, tökéletesen fölismerné már mindenki!

Nem gratula!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!