Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2001.01.01 0 0 10
A Delelőben gagyi együttesek tátognak minden délben. Az RTL amúgy is 0.
GarneTT Creative Commons License 2001.01.01 0 0 9
Végre valaki!! :) Nos, elég nevetséges volt, úgy tetszett, hogy yot mulattam rajta, de zeneileg, szövegileg... komolyan mondom, Uhrin trónjára pályáznak, de azt hiszem, azt soha nem fogják ledönteni. általában az első az igazi, az egyetlen :)
Nem emléxel véletlen a nevükre?
Előzmény: KisHercegnő (8)
KisHercegnő Creative Commons License 2001.01.01 0 0 8
a nőci olyan volt, mint akit a koporsóból rángattak elő. szegény. kicsit szétitta az agyát, vagy drogozta. :-))
Előzmény: KisHercegnő (7)
KisHercegnő Creative Commons License 2001.01.01 0 0 7
jaj! én se láttam az interjút. kb. 30 mpig bírtam nézni, hallgatni 10 is elég volt. :-)))) szörnyű volt. neked tetszett?
Előzmény: GarneTT (-)
GarneTT Creative Commons License 2001.01.01 0 0 6
IS... meg az egész tv2-re, a délamerikai sorozatdömpingre. Na tuti nem látta senki?
Előzmény: Löszy (5)
Löszy Creative Commons License 2000.12.30 0 0 5
A Dáridóra gondolsz? :)
"Ha Lajcsi egyszer táncra penderűűl, a színpad is összedűűl..." :))
Előzmény: GarneTT (2)
GarneTT Creative Commons License 2000.12.29 0 0 4
utána Csonka Pici megpróbálta meghatározni, valami Jazz-t emlegetett. Mondjuk ő is csinált már sok szart, de ez azt is túlszárnyalta. De ilyen...semmilyen, mintha a 80asokból ugrottak volna elő.
Előzmény: Siegfried (3)
Siegfried Creative Commons License 2000.12.29 0 0 3
Millen műfajban énekelte az ominózus dalt?
GarneTT Creative Commons License 2000.12.29 0 0 2
hát sajnálhatod! én döbbenettel vegyes szánalommal néztem, még röhögni se bírtam :)) De azért az RTl még mindig yobb mint a tv2...
Előzmény: Löszy (1)
Löszy Creative Commons License 2000.12.29 0 0 1
Ott mindig nagyon színvonalas népek nyomulnak! :)
Fene egye meg, hogy elmulasztottam! :)
ABSENT Creative Commons License 2000.12.29 0 0 0
0-t adok az RTL-klubnak
GarneTT Creative Commons License 2000.12.29 0 0 topiknyitó
Azt hiszem tegnapelőtt volt egy együttes az RTL Klub Delelő c. műsorában. Egy nő énekelt benne egy dalt, valami irtózatosan gagyi cuccban. A refrénje az volt, hogy KOPJÁL LE!!! És miközben ennél a résznél volt, toporzékolva mutogatott... kicsit nehéz lenne szavakba foglalni, a vizuális hatás ennél sokkal nagyobb :) A banda már-már Uhrin Mester trónját veszélyezteti, vigyázat! A kérdésem az az, hogy valaki látta-e ezt, mi a véleménye róla, és tudtok-e bővebb infot, mert az interjút a végén nem láttam, így a nevüket se tudom.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!