Jónak tűnik első blikkre. Kissé Aqua stílus meg hangulat némi 90-es underground Animával keverve. Remélem mihamarább kijön CD-n, mert egyelőre csak YT-n van fenn. Ez a Teresa pl. tiszta 97-es Anima-album hangulat.
nemrég ismertem meg omar bashirt és hihetetlenül jó zenét tol,de komolyan.nagy kedvencem az anima is,szóval szerintem,ha bejön az anima érdemes belehallgatni omar bashirba is ;)
nagyon igényes és jó zenét játszik,igazi chill outolós-lazulós....csak ajánlani tudom tényleg!
hááát... minden tiszteletem az Anima-é , remek , fiatalos , energikus az új album... ...csak első benyomásra tiszta Neo... (nem negatívumként , mert nekem tetszik) szép volt fiúk,lányok , köszönet a zenéért ;)
Jeremy (és, ha többieket is hiányolnád...) Ákos, Csonti és Tibi tavaly óta már nincsenek a zenekarban, mert Zsolt a továbbiakban nem tartott igényt a közreműködésükre.
ebbol a cikbol tudtam meg, hogy ingyer letoltheto a ket "uj" lemez nosza gondoltam lehuzom, lassuk mi van de hat jomagyar lett ez is, ki az az agyatlan aki wma ban rakja fel??? man bocs a plane, hogy mac en, nem is nyilik meg minden file, a letoltes tulbonyolitasa meg tipikusan t-pink , miert nem lehet normalisan az oldalukrol letolteni mp3 ban??? ha valakinek sikerul leszedni es mondjuk felrakna valahova hasznalhato mp3 ban azt megkoszonom
udv
t
ui: miert is remenykedtem hogy nem lesz elqrva ez is, mint ez az egesz orszag
Az a nem semmi, hogy az "előző felállás" majdnem összes tagjától egy e-mailt elküldve vált meg PZs. Tegnap partiztam pár sráccal, ők mesélték. Szánalmas az ürge.:D
Megjelent állítólag VÉGRE az új maxi, a Revolution, erre valószínű, hogy csak Németo-ban lesz kapható... Remélem sikerül beszereznem, mert évek óta vártam már új Anima-maxira.
A tracklist a következő, ha jól vettem ki a scan-ről:
Én voltam a Szigetes koncerten, de sztem nem volt jó. Nagyon torz volt az egész, az énekesnő (aki egyébként utólag derült ki számomra, Judy Jay volt) meg úgy vinnyogott mint a fába szorult féreg.
Lehet hogy a hely "szokatlansága", a közönség (közelemben álló részének) pezsdítő aktivitása, vagy az elfogyasztott (nem kevés) alkohol miatt érzem így, de iszonyat jól éreztem magam a Budapest Parádés Anima-koncerten... nem vagyok túl insider, ki volt ez a kedélyes énekeslány?
(Amúgy előttük a Belga is k*rva jó volt, csak halk, utánuk meg az ADF-ről, bár szeretem őket, a felénél eljöttem, mert lagymatag új dalokat toltak, szal az Anima mindenképp az est fénypontja volt...)