Keresés

Részletes keresés

palika95 Creative Commons License 2008.09.10 0 0 86
nem hozzánk igazolt sajnos!
palika95 Creative Commons License 2008.09.05 0 0 85

az Encsiektől lehet leigazoljuk a lajtait!!!hétfőig kell válaszolnia!!!

Előzmény: elefantkillah (84)
elefantkillah Creative Commons License 2006.05.31 0 0 84

kibaszott jó ez a topik

 

elcondor Creative Commons License 2004.07.12 0 0 83
Bazzeg, ezer éve nem jártam ebben a topikban, pedig zseniális, végigröhögtem az egészet. Most aztán igazán aktuális, amikor Kispesten összeállhat a Mano, Mano Mano tengely, vagy a legendás Dragóner épp a Molenbeek és Guimaraes között vívódik. Ha valaki hall valami szenzációt, azonnal ossza meg!
Campi Creative Commons License 2001.11.03 0 0 82
persze én meg a Gallianival tárgyalok... :))
Előzmény: Degec007 (81)
Degec007 Creative Commons License 2001.11.02 0 0 81
nem vagyt normálisak
:)))

amugy Tököli -> Valencia?

Montoya6 Creative Commons License 2001.11.02 0 0 80
Bocs az előző hozzászólás hasonlóságáért, csak a tiédet használtam vázlatnak :)
Előzmény: elcondor (77)
Montoya6 Creative Commons License 2001.11.02 0 0 79
Gera Zoltán Manchesterben!

A hír igaz! A magyar klasszis aláírt a Manchester Unitedhez, melynek megoldódni látszanak csatárgondjai. Gera a The Sun című újságnak nyilatkozott:
- ,,Úgy gondolom, ez a csapat jó ugródeszka lehet Európa felé. Szívesen igazoltam a Premier Ligába, hiszen az angol stílus nagyon közel áll hozzám. Sir Alex Ferguson biztosított arról, hogy ne aggódjak, számít rám a kezdőcsapatban. Nem szívesen hagytam ott a Ferencvárost, hiszen rengeteg emlék fűz ahhoz a csapathoz. Viszont a pályafutásom érdekében kénytelen voltam távozni onnan, hiszen a magyar bajnokság iszonyúan gyenge.”
Andy Cole, a csapat másik sztárja a magyar játékos érkezését követően azonnal felbontotta szerződését, mert úgy gondolja, Gera Zoltán jelenléte miatt esélye sincs bekerülni a csapatba.
Fabian Barthez ekképp vélekedett új csapattársáról: -,, Gera az Isten! Régóta álmodtam arról, hogy valaha egy csapatban játsszak vele! Elmondani sem tudom, mennyire örültem akkor, amikor megtudtam ezt a szenzációs hírt! Mondanom sem kell, Eric Cantona óta nem volt a csapatnak ilyen nagyszerű játékosa! Minden csapattársammal azon leszünk, hogy feljussunk ismét a csúcsra, és ebben kulcsszerep vár a magyar sztárra.”
David Beckham, a csapat legnagyobb játékosa szerint Gera Zoltán lehet az ő megmentőjük.
A magyar játékost az angol szurkolók már a repülőtéren óriási ovációval fogadták. Még aznap este bemutatták a sajtónak a játékost. A legelső edzésén pedig nem kevesebb, mint 30000 szurkoló tekintette meg a magyar válogatott játékost. Cselei élményszámba mentek, és amikor Giggsnek kötényt adott, óriási tapsvihartól volt hangos az Old Trafford. A szurkolók, valamint a média egybehangzó véleménye szerint ez volt az év legjobb igazolása.
Később még arra is kitért a játékos, hogy szeretne együtt játszani régi jó barátjával, Kardos Ernővel. A klub vezetői természetesen megkezdték a tárgyalásokat a pécsi labdazsonglőrrel, tehát nemsokára ő is csatlakozhat a csapathoz.

_Zoltán_ Creative Commons License 2001.10.19 0 0 78
:-)))))))))
Előzmény: elcondor (77)
elcondor Creative Commons License 2001.10.19 0 0 77
És az átigazolási láz tovább tart Madridban!
Azok után,hogy mindenki tényként kezelte,hogy Illés Béla a királyi gárdához szerződik,óriási fordulatnak számít,hogy Torghelle Sándor lett a Real új játékosa.Sanyit már be is mutatták,sőt a 10-es mezt is megkapta Figotól,aki így nyilatkozott a fiatal tehetségről:"Nagyon régen álmodom róla,hogy Sandro hozzánk kerüljön.Minden mozdulatán látszik,hogy született zseni.Megtiszteltetésnek veszem,hogy abban a mezben játszhattam,amiben mostantól ő fog."
Torghelle első edzésén 15 ezer drukker jelent meg és a lányok sikoltozva fogadták Madrid új csillagát.Di Stefano a klub új legendája,ezt mondta az új sztárról:"Az új Puskás?Sokkal több annál,egy tökéletes játékos,aki számtalan nagy sikerre vezetheti a gárdát.Öcsi csak ballal volt félelmetes,de Sandro mindkét lábbal frenetikus,egyszerűen mindent megadnék,ha újra pályán lehetnék és Sandro lenne az ékpárom".
Florentino Perez,a Real elnöke:"Torghelle már akkor azóba került,mikor jelöltként indultam az elnökválasztáskor.Mikor Zidane-t beígértem,csak fintorgás volt,de Torghelle neve hallatán az elnökség egyöntetűen megszavazott.Akkor figyeltem fel rá,mikor a Kispest tarcsiban a Haladás ellen egy percen belül kétszer is mellbe rúgta egy méterről a partjelzőt.Azt mondtam magamnak,Florentino,ha ezt a zsenit nem viszed Madridba csődbe jut a klub.És tessék itt van Sandro,és virágzik a klub."
És végül Raul,akivel Sanyi valószínűleg együtt fogja rohamozni az ellenfél kapuját:"Sandroban minden megvan,ahhoz,hogy a Real történetének legeredményesebb játékosa legyen.Mikor az első edzésen felbőrözte Hierrot és utána esernyőt adott Roby Carlosnak,egyszerűen nem hittem a szememnek.Ilyen lehetőség csak egyszer adódik az életben,úgyhogy alig várom,hogy egymás mellett fussunk ki egy bajnokin és közösen vezessük győzelemre a Madridot.(World Soccer)
Mi mást kívánhatnánk,mint sok sikert Sanyi!!!
Montoya6 Creative Commons License 2001.10.18 0 0 76
Diego Tristán Magyarországon szeretne játszani! Régi barátja, Bajzát Péter segítheti őt abban, hogy valóra váljon a spanyol klasszis álma, ugyanis régóta a magyar bajnokság vonzza őt.
-,,Régóta figyelemmel követem a Borsodi Ligát, és úgy gondolom, ez a stílus az ami igazán fekszik nekem. Hétről-hétre kemény csatákat láthatnak a nézők a világszínvonalú pályákon. Bízok benne, hogy a közeljövőben valamelyik magyar csapat megkeres." - nyilatkozta a Marca című spanyol sportújságnak a spanyol játékos.
nattata Creative Commons License 2001.10.17 0 0 75
A botrányos VB-selejtezőbeli szereplés miatt, a román szövetség vezérkarának menesztését követeli a felháborodott román szurkolók tömege.
Nadiot Mondju, a szövetség képviselője elmondta, a liberalizált román törvények miatt elképzelhető, hogy honosított tisztségviselőket fognak alkalmazni. A legvalószínűbb összeállítás:
RLSZ (gyengébbek kedvéért Román Labdarúgó Szövetség) elnök: Kovács Attila
Szövetségi kapitány: Mészöly Géza (Állítólag Kálmán volt az elsődleges jelölt, de a "Qrva anyád" kezdetű román népdal kiejtése Gézának jobban sikerült)(Azóta gondolkoznak Lányi úron is)
Társadalmi elnök: Georghe Funar (Szó volt még Orbán Viktorról is, de etnikai hovatartozása tisztázatlan)
A tömegek egy emberként követelték továbbá Vasile Miriuta honosítását....
(MFI-Press)
Előzmény: Montoya6 (74)
Montoya6 Creative Commons License 2001.10.16 0 0 74
Induljon be a fantáziánk!
kharon Creative Commons License 2001.06.02 0 0 73
Az Euronews értesülései szerint, Bicskei Bertalan, az utolsó meccsét tölti -Románia ellen- magyar szövetségi kapitányként. A svájci csatorna tényként közli, hogy Bicskei úr az Amerikai Szamoa kispadjára cseréli a magyar kispadot. A hírek szerint gyarapodhat az óceániai térség futballközössége játékosokkal, mégpedig magyar játékosokkal is. Értesülések szerint ugyanis, Illés Béla, Hamar István és Dombi Tibor, letelepedési engedélyhezt folyamodott Amerikai-Szamoában. Nyilatkozataikban elmondják, hogy mindannyian szeretnék elérni a 100. válogatottságukat, és ez csak Bicskei Bertalannál realizálódhat.
Oresztész Creative Commons License 2001.06.02 0 0 72
SZTÁROKKAL ERŐSÍT A ZÁMOLY FC!

Az ETA baszk terrorszervezet nyilatkozatban ítélt el három baszk nemzetiségű játékost, Lizarazut, Guerrerot és Etxeberriát, amiért azok etnikai kisebbségeket elnyomó országok bajnokságaiban játszanak. A terroszervezet megfenyegette az említett három játékost, amennyiben a következő szezonban nem a Zámoly FC-t erősítik, nem érezhetik családtagjaikat biztonságban.
(MTI)

Montoya6 Creative Commons License 2001.06.02 0 0 71
Lizarazu nem érzi jól magát Münchenben, ezért távozni akar. A játékos elmondta, hogy klubjával már mindent elért, és nincs, ami motiválná. Menedzsere elmondása szerint megkezdődtek a tárgyalások a BKV Előre és a Dabas vezetőivel.
Montoya6 Creative Commons License 2001.06.02 0 0 69
Változások Milánóban

-MTI- Milánó Ahogy az várható volt, az Internazionale a nyáron jelentős erősítést hajt végre. Tardelli helyére megszerezték Verebes Józsefet, a mágust. A nagymúltu tréner egy sajtótájékozatató keretében arról is beszélt, hogy magyar játékosokat vinne a csapatba. Verebes Gyepes Gábort, Korsós Attilát, Bajzát Pétert és Zombori Zalánt látná szívesen leendő csapatában.

kharon Creative Commons License 2001.04.27 0 0 68
A Blikk c. hiteles napilap értesülései szerint eldőlni látszik Nagy Zsolt sorsa.A korábban a Ferencvárosban, utána istentudjahól játszó rendkivűl gólérzékeny csatár szerződést köt az olasz AC Milan csapatával.A milánóiak régóta keresnek egy kitűnő csatárt és most - S.Berlusconi szavaival élve "megfogtuk az új Weah-t" -úgy tűnik évekre megoldóthat a problémájuk.Nagy Zsolt a Blikk kérdésére elmondta, hogy rangján alulinak érzi az olasz bajnokságot, de hát a pénz nagy úr.A fejleményekre reagálva Bicskei Bertalan kijelentette, hogy egy jó formában lévő N.Zs.-re számit a válogatáskor.
További milánói hir, hogy az Internazionale ringbe száll a Bayern Münchennel Maczó Miklós Megszerzéséért.Várjuk a fejleményeket.
Montoya6 Creative Commons License 2001.04.27 0 0 67
Még a DK2-ben is volt egy hasonló topic, ott találtam ezt. Egy mina nicknevű emberke írta akkor ezt, és szerintem k*rva jó. Ha most is itt van, csak más nickkel, jelentkezzen!

Siófok is erosit, Foldes, Claudio Lopez
A Dunakeszinek meg ki akadt a horgara? Christian Vieri
Ugy hallottam a Vidi Waltner helyere Overmars-al targyal, bar Csank elegge csovalja a fejet, mondvan nem biztos hogy ez eleg lesz a PNB-be...
Figyelj, a Vidi van annyira profi, hogy a kispadra is igazolhatja Overmars-ot. Egyebkent a Matav Sopron meg Rui Costat akarja a kozeppalyara
Gyorbe meg Garami keze ala Crespo utan ujabb argentin tart. Ezek szerint a kozeppalyan Csiszar, Zanetti, Baumgartner
Meg nem erositett hirek szerint a tiszaujvarosi Kotula Kluivert csere keszulodik Barcelona-ba, bar Van-Gaal cafolja...
Zanetti tegnap este a Eurosporton nyilatkozta: Garami az Isten. Meg gyerek voltam, amikor a PMSC edzojekent meggyozott, hogy O az az ember, aki a legtobbet ki tudja hozni belolem. Amikor 6 eve Massaro neve felroppent mint pecsi igazolas, mar tudtam, hogy nekem is van eselyem a PNB-ben jatszani
Maldinit meg Dr Brezniczky, Czerna es Palaczky salangmentes vedojateka ihlette meg. O is a mecsekaljara tart
Kulonben, most hogy Edmundonak problemai vannak a brazil hatosagokkal, felroppent a hir, hogy menedekjogot ker Magyarorszagon, hogy erositse a Vasast: Kabat-Edmundo-Tiber(Sowunmi)
Emlekeztek mikor 87-ben a Glazer fele Veszprembe jott egy csillag: Gersics,Csomai, Caniggia, Csik, Rugovics. Claudio azt mondta hogy megtiszteltetes szamara Bimbo Tamassal egy csapatban focizni,
Azt sem felejtem el mikor Branco azert igazolt a DVTK-ba hogy Szlifkaval jatszhasson valamint az sem volt semmi amikor a Dunaujvarosi Kohasznal osszeallt a legendas Lehota, Van Basten csatarduo
Disztl megkerte Lesko-t a palyaedzot, hogy nezzen szet Del-amerikaban, mert eleg nehez Kocsardi jatekintelligenciajahoz megfelelo kozeppalyast talalni itt Europaban, kivancsian varom a fejlemenyeket..
Meg amikor 87-ben Gullit a Kaposvari Rakocziba igazolt, mert azt mondta, hogy csak Meksz Gyula tudja ot profi modon kiszolgalni pontos atadasaival
Bombameglepetes ! Ujabb osszetuzes Rivaldo es Van-Gaal kozott, ezert Rivaldo megkereste regi baratjat, es egykori mesteret Szapor Gabort, hogy esetleg beferne-e a nagy multu munkas csapatba...informaciok:www.cnn.com
egyebkent Kluivert neve is felmerult Pecsett, mert a DFC csak a kispadra akarta leigazolni, arra az esetre, ha Konyha megserul
Kahn azt nyilatkozta, hogy a golflabdas balhe utan nem akar tobbet sok ember elott jatszani, ezert Csepelre igazol, hogy a legendas Dr. Szieben tanitsa ot tovabb
A legfrisebb: a Barcelona felvetette, hogy mivel rossz a viszony Van Gaal es a jatekosok kozott esetleg leigazoljak Kiprichet jatekosedzonek
Anelka bemondta az unalmast Madridban mert o a Vacot akarja erositeni. Mint mondta gyerekkori almom hogy Mozner mezet magamra huzhassam
Jovore a Nyirseg is meresz terveket szovoget, ezt igazolando targyalasokat kezdett Jimmy Floyd Hasselbaink-kel: Csernijenko-Hasselbaink-Novak
mAR jIMMY fLOYD TUL VAN A zAKANYI LASZLO ELNOKKEL MEGTORTENT PUHATOLOZO TARGYALASOKON,.
Sot ugy nez ki hogy Jimmy Floyd lesz a Turo Rudi reklamembere is, evvel a mateszalkai tejuzem is beszall a Nyirsegbe, mint szponzor
Sol Campbell viszont letett a Dunaferrbe valo szerzodesrol az indok: Nem birom Eger Laci tempojat
a dunaferr - infoim szerint - most Veronnal targyal, hatha Koczian megserul...

Hallottatok hogy Jardel a BVSC Zuglohoz igazol. A motivaciot Potemkin es Pomper kozelsege jelenti szamara.
meg persze Simon Tibi szakmai multja
Davids Vasas ! Bar ez csak a laiku zamara lehet meglepo, az ok pedig egyertelmu at szeretne venni Toth andras harcossagat, profi szemleletet, es nagyfoku alazatat a futball irant.

Owen meg Czvitkovics es Buzsaky tarsasaga miatt valasztotta a kek-feher csapatot
Most, hogy a Bcsaba 3-ik az NBI-ben, mar a jovore gondolva leigazoltak Kanut
A Tapioszentmarton megkornyekezte Stam-ot a Manchesterbol, celjuk ezzel, hogy jovore ha osszekerulnek a Vasassal Kabat Petit valaki semlegesiteni tudja, Stam lelkendezve fogadta a hirt, es allitolag mar kikoltozott Manchesteri lakasabol...
Tore Andre Flo osztol a Kispest jatekosa. Mint nyilatkozta: " meglepett a felkeres, hiszen nem erzem magam meltonak arra, hogy Dubeczcel, Faragoval vagy Piroskaval jatszak egy csapatban. Nehez dolgom lesz kiszoritani Horvath Gyulat a kezdobol..."
A Koteles-konzorcium targyalasokat kezdett Zidane-nal, hogy Ujpestre csabitsa. Igy Dveri, a muvesz mellet vegre egy zongoracipeloje is lenne az UTE-nak
A fenti hirt egyebkent Zidane felesege is megerositette, akirol koztudott, hogy utalja Torinot es gyerekkori alma hogy Magyarorszagon eljen
Ugy latszik a Chelsea-re rajar a rud, ugyanis az mar majdnem biztos, hogy Zola osztol a Debrecene. Zola aki vegignezte a Debrecen-FTC vilagkupa dontonek is beillo rangadot azt mondta, hogy meg egy ilyen tengelyt mint a Goian-Vadicska-Kerekes Zsombor meg nem latott a Vilagon, ezert mar alig varja hogy bekuzdhesse magat a kezdobe, ehhez Garamvolgyi mester csak annit tett hozza, hogy nagyon orul Zolanak, de ha jatszani akar ebben a bajnoksagban akkor az edzeseken vert kell izzadnia.
Emberek, Yorke-Nagykanizsa.
Forras: Reuters
Valsagban a Chelsea: Flo es Zola utan Celestine Babayaro is tavozik a brit gardabol: Dabasra igazol: Panczel, Gazdag,Babayaro, Funk a kozeppalya osszeallitasa
Uraim ! Egyszeruen erthetetlenul allok az eset elott ! Stadler beszallt a DFC futball "biznisz"-be, ukrajnai kapcsolata reven Frunzat Rebrovra cserelne 1 az 1 be!!!!!! Termeszetesen Frunza felhaborodott az eseten, es ha jol tudom mar felvbette a kapcsolatot a Bayern Munchen vezetoivel..
Cole a Haladasba igazol. Vincze Geza egyelore se megerositeni se megcafolni nem tudta a hirt, annyi biztos hogy Cole reszt vett a rendszeres hetfoi taktikai szalonnazason, majd a keddi horgaszasbol is kivette a reszet. A jelek mindenesetre biztatoak..
Cserti felepult az emlekezets konyhaban tortent serulesebol( assszonyt kerdezte meg hogy kesz e a krumplis teszta a huzat a labara vagta az ajtot az eredmeny: labtores. Nos mindenkio Aurelja felepult es a Papai Hus FC-ben ontja a golokat. Akkora formaba lendult hogy ezt a France Football is megirta mikent azt is hogy a Papa vezetoi Shearerrel eloszerzodest kotottek hogy vegre Csertoinek melto parja legyen.
a Demecser ujabb nagyagyut igazolt a csatarsorba: Marcsek es Madudin mellett Oliver Bierhoff rohamozza az ellenfelek kapuit
meg akartam nezni honnan indult a Frankfurtban sokat csodalt Pisont Istvan, az sem utolso szempont hogy a csapatban 8 (!!!) Pisonttal jatszhatok egyutt.
Most kaptuk a hirt az MTI-tol: Dunga levezeteskent a BLASZ II.-es Kozteruletbe igazol. Indoklas: a kobanyai csapatnal olyan, mintha Braziliaban jatszana
Gyerekek!!!!! Ronaldinho-Kazincbarcika
Ezt a hirt en is meg tudom erositeni, ugyanis Ronaldinho peldakepe Lipcsei Peter es szeretne aterezni azt a legkort ahol Lipcseibol vilaghiru futballista valt...
Mar a Copa American is mindig azt kiabalta a szakemberek megrokonyodesere hogy: HAJRA VEGYESZ!
Roberto Carlos az Ulloi utra tart, mert egyutt akar jatszani Nagy Norbival
Tovabb-gyengul a Valencia. A siofokra igazolt Claudio Lopez utan: Kily Gonzalez-Hajduszoboszlo, Mendieta-Videoton es Ilie-Vasas igazolasokrol tudok beszamoni.
Legfrisebb... Lesko Zoli visszatert Del-Amerikabol a Zete megis Europabol erosit, bar Disztl szerint nem biztos hogy megeri a Szocze-Nagy Lajos-Bago Pisti es a Maldini-Costacurta-Bierhoff csere. Az elnok valasza erre az volt, hogy mindenfelekeppen az
olasz stilust reszesiti elonyben, igy a Laci padja is inogni kezdett, ugyanis a nagy "oreg" Marcello Lippi is a Nyugat-Dunantul fele kacsingat...
Gal Laszlo hallani sem akar a Kriston-Veron csererol. Asszem ertheto.
Alex Ferguson meg attol retteg hogy Bozai Gyula Demecserrol az Old Traffordra tesz at a szinhelyet. A puszta pletyka hallatan miszerint a kivalo magyar szakember az ordongos Aubel Zsoltit vinne magaval, Sheringham azonnal szogre akasztotta a csukajat.
Most kaptuk...Az egesz focivilag felkapta a fejet az alabbi hirre: Raul Hajduszoboszlora tart. Magyar Balazs edzo egyetlen szava eleg volt, hogy az isteni tehetseg csomagolni kezdjen es elfoglalja helyet Balogh es Csehi Z. kozott a tamadosor tengelyeben
Gellei Imret megkornyekezte az Atletico Madirid. A pletyka hirerteket noveli a teny miszerint a regota valogatott szinten jatszo Juhar Tamas eloszerzodeset a mult heten alairta. A Gellei Jesus Gil Y Gil talalkozot kovetoen Jesus elmondta hogy Gellei a Vasasnal alkalmazott szemletet kivanja meghonositani uj csapatanal. Tovabbra is tartja magat a hir hogy Aranyos Imre as Arsenalba igazol. Az agyusok szurkoloi mar dorzsolik a tenyeruket.
A kovetkezo hirt kaptam az elobb. az alabbi egyezseg jott letre´a Bayern Munchen es a Haladas Vfc kozott: Kahn-Kurucsai csere. Uli Hoeness habozas nelkul aldasat adta az uzletre.
Morientes-Nagykanizsa
A Nyirseg Televiziobol ertesultem az alabbi esemenyekrol: Oze mester nem szeretne ilyen sokkal a bajnoki nyitany elott kiteriteni a kartyait, viszont az mar biztos, hogy Reiziger es Figo a Nyirsegbe koltozik allitolag most meg csak kolcsonbe a Gerliczki-Kondora paros helyett, de a mester szerint az sem elkepzelhetetlen,hogy Louis Enrique is koveti csapattarsait, ezert a mester szerint osztol nyugodtan nevezhetjuk a "KELET BARCELONA"-janak Nyiregyhazat.
Tenyleg? En csak a Turoczi-Figo csererol ertesultem
A kanizsai TV egyenes adasban kozvetitette amikor Beinlich sajtotajekoztaton jelentette be, hogy nyaron nem a Herthaba, hanem Kanizsara igazol
A dabasi csapat masik nagy fogasa: Frank De Boer. Igy a vedelem felallasa:De Boer - Iszak - Ocsai Danyis
Uraim ! A BUX index emelkedik a siofoki reszvenyek miatt, ugyanis az osztol a Kulcsar-Kluivert kettosnek szavaznak bizalmat a Balaton partjan..

centerhalf Creative Commons License 2001.04.27 0 0 66
Kevin Philips elhagyja Sunderlendet.

A Daily Mirror és a Daily Sun egybehangzóan állítja, a játékos távozási szándékát jelezte csapatánál. Az angol élvonal egyik leggólerősebb játékosa a hírek szerint a magyar élvonal felé kacsintgat. Kiszivárgott információk szerint elsősorban a MATÁV SC Sopron csapata lehet a befutó, ők ugyanis minden további nélkül kifizetnék a játékos vételárát (mintegy 20 millió font), a kontraktus részeként pedig elengednék Angliába Takács Lajost.

centerhalf Creative Commons License 2001.04.27 0 0 65
Fordulat Illés átiazolása ügyében!

Mint az MTI-től megtudtuk a klasszis nyári (esetleges) átigazolási ügyében tegnap este fordulat állt be. Az eddig a tárgyalásokon menedzserei révén csak inkognitóban jelenlevő AS Roma olyan ajánlattal állt elő, melyet már aligha fog visszautasítani az MTK vezetése. Az olasz listavezető hajlandó 85 millió angol fontot kifizetni a játékosért, ráadásul a csapat öt játékosával előszerződést köthet a kék-fehér egyesület. A hírek szerint Illés hajlandó aláírni a Roma szerződéstervezetét, egyetlen kikötése csupán az volt, hogy a középpályássorba régi barátját és csapattársát, Pisont Istvánt is szerződtessék. Bár Pisont iránt a Chelsea és a Valencia is érdeklődik, a Roma elszántságából ítélve valószínűsíthető, hogy mégis Olaszországban folytatja pályafutását a két magyar klasszis.

Előzmény: Törölt nick (58)
Campi Creative Commons License 2001.04.26 0 0 64
Sorry, csoppet rossz helyre irtam. Majd szolok a moderatoroknak hogy szedjek ki.
Meg 1× bocs.
A.Sch. Creative Commons License 2001.04.26 0 0 63
Maróti Bélára szemet vetett a MU!Erről fog tárgyalni menedzsere ,Dr. Mezey György Sir Alex-szel,aki egyébként Florian Makszimovszki iránt is érdeklődik.
Előzmény: kharon (52)
A.Sch. Creative Commons License 2001.04.26 0 0 61
Pető csak árukapcsolással megy.Vinni (és venni) kell tóthnorbit is;sőt igazán csak zalán barátjával érezné jól magát külföldön !Ezt a Parmánál tudják?
Előzmény: Montoya6 (59)
Kola Creative Commons License 2001.04.26 0 0 60
Mozinet.hu - legfrisebb hír!

Kriston Attila, a Ferencváros csillaga szakmát váltott!
Kristont Andy Vajna szerződtette a Terminátor c. film statisztájának. Attila Arnold Schwarzeneggert helyettesíti néha a filmben, mondandója pedig csupán ennyi lesz:Astalavista, Fradi.
A szerződést tegnap kötötték meg, magyar részről Karasz János, a Siófok technikai vezetője segédkezett.

Montoya6 Creative Commons License 2001.04.26 0 0 59
A Parma, mivel reménytelen Illés leigazolása, így is magyar játékossal erősítené középpályáját. Pető Tamás és Schultz Levente neve merült fel, mint esetleges igazolás.

Magyar idő szerint délután négy óra tájban eldőlt Tokody Tibor sorsa. Ahogy azt várni lehetett, az Ajaxhoz ment a tehetséges játékos.

Campi Creative Commons License 2001.04.26 0 0 57
Oriasi atigazolasi csata Eszak-Kelet Magyarorszagban.

A legfrissebb hirek szerint egymast licitalja felul a Balassagyarmat es Hevesaranyos csapata, hogy magukhoz kossek a jelen futball talan ket legnagyobb nevet: Figot es Rivaldot. Jelen allas szerint a Hevesaranyos lesz a befuto 56 illetve 67 millio fonttal, de a heten akar valtozas is tortenhet, hiszen a balassagyarmatiak elutaznak Spanyolorszagban. Ha megis befuccsolna az uzlet, a gyarmatiaknak akkor sem kell uj jatekos nelkul kezdeni az uj szezont, hiszen Roberto Carlos es Cannavaro mar biztos hogy naluk folytatjak. Az edzo kiemelte, hogy az elso par merkozesen csak 25-30 percet szan a 2 klasszisnak, hiszen utol kell erniuk magukat eronletileg, de ha ez megtortenik akkor minden bizonnyal nagy harc lesz a kezdocsapatba kerulesert. Az NB2-es csapatnal megsincsenek megelegedve teljesen hiszen a Manchester Utd es a skot Rangers bejelentkezett 2 eroteljes robusztus felepitesu kozeppalyasukert. Varjuk a fejlemenyeket.

Campi Creative Commons License 2001.04.26 0 0 56
Komolyan mondom annyira hulyek vagytok :)) Keves ilyen remek topic van!! Csak folytassatok!
Majd en is gondolkozok egyen. Ketton...
geroo Creative Commons License 2001.04.26 0 0 55
Ez nagyon király!

G

Előzmény: Montoya6 (42)
ciÁN Creative Commons License 2001.04.25 0 0 54
Az MTK a nyáron saját forrásból fogja megoldani az erősítést. Kék-fehérben lép pályára Éles, Csoknyai, Szathmári, Mezei, Saracevic, Perez, Diaz.
A Videoton játékoskerete Gémessel, Dáviddal és Csirkével bővül.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!