Keresés

Részletes keresés

Fec Creative Commons License 2000.12.24 0 0 1
Lehet hogy az volt - nem tudom - de most mar valoszinu atpartolt, mert nem hiszem hogy a kiralyi tevenel meghagytak volna egy szoci foszerkesztot. Raadasul ennek ellentmond az osszejatszasa a fideszes KEJ-al... vagy szemtanui lehetunk ahogy a gazdasagi erdekek felulemelkednek a politikai elkotelezettsegen?

btw. engem kurvara nem erdekel kinek mi a partallasa ha jol vegzi a dolgat, csak az bassza a csoromet - de kegyetlenul - hogy nem lehet veget vetni ennek a kibaszott fosztogatasnak ami ebben az orszagban folyik...

-- Creative Commons License 2000.12.24 0 0 0
Ne is zavartasd magad azzal, hogy B. úr a szocik embere volt. És maradt.
Előzmény: Fec (-)
Fec Creative Commons License 2000.12.24 0 0 topiknyitó
Idezet az Index hir-rovatabol:

"Még meg sem kezdte a működtetést, máris túladott pécsi körzeti és komlói helyi rádióján Belénessy Csaba MTV-főszerkesztő 26 éves lánya. A két rádió többségi tulajdonát a fővárosi Rádió 1 vásárolta meg, amely korábban is versengett a pécsi körzeti rádiós lehetőségért. A tavaszi pályázat eredményhirdetésekor nagy visszhangot váltott ki a médiahatóság döntése, miszerint Baranyában három rádiót is juttatott a pécsi illetőségű tévés főszerkesztő lányának, illetve feleségének. A lemaradt konkurensek már akkor azt feltételezték, hogy Belénessyék továbbadják a sugárzási lehetőséget. A most eladott két rádiónak november 27-én kellett volna megkezdenie az adását, ám erre egészen jövő február végéig halasztást kaptak az ORTT-től. Időközben a médiahatóság hárommillió forint támogatást is megszavazott a még csak nem is formálódó rádióknak."

...es a szabadrablas folytatodik :( Persze nem meglepo hogy Koremendi Ekes Judit az ORTT elnoke ezek utan is a helyen marad es folytatja a haracsolasat... az mar csak hab a tortan hogy idokozben (par honapja) a fel csaladjat bortonbuntetesre iteltek csalas es okirathamisitas miatt. Jo kis hatter egy ilyen magas pozicioban levo kozhivatalnoknak.
De persze ugy sem fog tortenni semmi amig a mostani kormany hatalmon van. Sajnos Fideszesek is lopnak ugyan ugy mint a szocik anno, es meg csodalkoznak a kedves politikusaink ha az emberek nagy reszenek a toke tele van a mai magyar kozelettel...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!