Keresés

Részletes keresés

mmimr Creative Commons License 2001.12.22 0 0 3
Hello

Keresd a scanpst.exe-t a gépeden, az megoldja néhány gondodat.Jó gyorsaan rájötem mi? :-)))

Előzmény: nosferato (2)
nosferato Creative Commons License 2000.12.28 0 0 2
Köszi köszi. Unixos mailbe már csak akkor lehetne áttenni ha egyáltalán olvasható, szóval muszáj hogy előbb ki legyen javítva. Helpet mindig megnéztem, jóformán azokból tudok mindent.

Kicsit bukhat a dolog azon, hogy azt írta "Lépjen ki minden levelezésre képes alkalmazásból, és használja az Üzenetfájl-javítót." ha a HELP-ben van hogy indítom el ha ki vagyok lépve? :) No nem baj, lefuttatom hátha nyom valami opciót, meg talán még Microsoft is tévedhet az ok-okozati sorrendben. (Menj be az ajtón aztán nyisd ki az ajtót, vagy formázd meg a vinyódat, aztán mentsd le róla az adataidat, hehe.)

mmimr Creative Commons License 2000.12.24 0 0 1
Üdv!

A Súgó menü ,hibakeresés és javítás... menüpontot próbáltad?
Márha beindul az Outlook.
Modjuk ez a menüpont ott van az Excel,Wordben is.
(Nálam)

Üdv:mmimr

Előzmény: nosferato (-)
netizen Creative Commons License 2000.12.24 0 0 0
Hüje ötlet tom.. helpet +nézted? Nekem van olyan proggim ami átteszi a pst-det unix-os mbox-szá de félek ezzel sokat nem segítek rajtad..
Előzmény: nosferato (-)
nosferato Creative Commons License 2000.12.24 0 0 topiknyitó
Hi,

faterom Outlook.pst-je elszállt azzal hogy ha megnyitnám, kiírja "Az információszolgáltatástulajdonságait a használatbavétel előtt meg kell határozni". Másfél éve használta ezt, de nem nagy, 22 mega, és az én gépemen volt, az Outlook meg az övén, hálózaton keresztül eddig jól ment.

Most már helyi gépen sem bírom benyitni, OK után ezt írja: "A program hibát észlelt a(z) C:\.......pst fájlban. Lépjen ki minden levelezésre képes alkalmazásból, és használja az Üzenetfájl-javítót.

Itt van nálam a 2CD-s Office 2000 SR-1, annak a telepítőjében ilyet nem láttam, HOL LEHET MEGTALÁLNI?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!