Keresés

Részletes keresés

Ottó Baranyi Creative Commons License 2018.07.09 0 0 21

Sziasztok

nem rég vettem egy chippelt ps2 - t, probléma az hogy az írott játékot betölti, de az eredeti lemezt már nem iditja el....
Modbo chip kikapcsolva sem indul el az eredeti játék.

ki mit tud tanácsolni?

Asztarte2005 Creative Commons License 2017.08.26 0 0 20

Sziasztok! NTSC-s játékot hogyan tudok futtatni nem csippelt PS2-n? Van rá lehetőség?

matykuszka Creative Commons License 2014.06.16 0 0 19

sziasztok
neharagudjatok kiirtam 2 féle képpen is egy dvdre iso fájlba egy játékot.videokon láttam mind 2 irás tipust!
Annyit tudni kell hogy régebb ps2 indito cd van hozzá még hozzá ar2 v2.
tudna valaki abba segiteni hogy hogy kellene, mert berakom az inditot utánna a dvdt és az indito cd utána csak sötét else  indul.
köszi

zeban Creative Commons License 2012.05.22 0 0 18

Huhh bakker,ez ciki.Most néztem,hogy tök rosz helyre írtam.Csak az előző kommentet olvastam el és így nagyon benéztem.

zeban Creative Commons License 2012.05.22 0 0 17

Üdv.

Néhány napja újra elővettem a Ps-t úgy 1,5 évnyi szundikálás után.Akkoriban már nem igazán olvasta be a lemezeket,így mivel most sem ment neki,így vettem egy új olvasófejet.

A problémám ezzel az lenne,hogy ami eredetileg benne volt(mondjuk azt is én tettem bele.szóvsal nem gyári fej) annak a típusa GPU 3170 J volt,amit pedíg rendeltem az GPU 3170 G. A helyzet az,hogy elméletileg nincs különbség a két típus között,vagyis hogy ahonnan rendeltem ugyan annak a szériának a tagjaiként tüntették föl.

Viszont:

beletettem az úl olvasófejet,és pozícionálja is meg minden,viszont a lemezt nem kezdi el felpörgetni.Gomdoltam,hogy esetleg a motor is feladhatta,viszont miután a régi fejet visszatettem csodák csodájára felpörgette a lemezt,viszont mivel a fej nehezen olvassa már a lemezeket így nem az igazi.

Nem tudom,hogy tud e valaki valamit tanácsolni,mit nézhetnék még meg.

(Kratos) Creative Commons License 2011.09.16 0 0 16

Üdvözletem..

Lenne egy olyan problémám, hogy Megvettem GOD OF WAR 2 PLATINUM kiadást ps2-re.

Kibontottam beraktam a ps2-be és nem ismerte a játékot párszor ujra kellet inditani a ps-t, ha be ismerte akkor a videók-nál akkad a játék.

van más eredeti játékom is de azokat előre be is meri és nem akkadnak.

Előre is kösszönöm a VÁLASZOKAT!!!

tomika9988 Creative Commons License 2011.06.13 0 0 15

eladó ps2 sürgősen 30 000Ft

expresszen van fent itt a link:http://www.expressz.hu/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=26631709&cid=2034

mr_ricsi Creative Commons License 2011.02.06 0 0 14

Ez a PS2 nem az a PS2, amire a kérdésed vonatkozik.

Egyébként pedig vagy a PS2-esed DVD meghajtója makkant meg. Ha más lemezeket sem olvas, akkor ez okozza a problémát.

Vagy a lemezek gyenge minőségűek, és időközben olvashatatlanná váltak. Ezt egy másik chipelt PS2-vel tudod kipróbálni.

Vagy az író kezd bedögleni, amivel a lemezeket írták.

Előzmény: Babymaci (13)
Babymaci Creative Commons License 2011.02.05 0 0 13

Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy mi okozhatja azt,hogy a chipelt PS2-öm több hét szünet után nem játssza le az addig lejátszott írt dvd-imet.

szaborob Creative Commons License 2001.10.08 0 0 12
alaphelyzet: alaplaprol kabellel kivezetheto PS2-s port, hozza legeccerubb PS2-s 3 gombos eger, w98 (ujratelepitve)
kikapcsolas utani inditasnal hiba uzenet jelenik meg, h az egeret nem talalja, blabla,
resetelve semmi gond, illetve ujabb resetek utan sincs, csak ha ki lesz kapcsolva

vki tapasztalt mar ilyet? otletek?

koszi
szr

NevemTeve Creative Commons License 2001.04.23 0 0 11
"van egy csatlakozó, akiről azt képzelem, hogy egy PS/2 billentyűzet-aljzat... oda lehetne a PS/2-es egeret bedugni ?"
Igen... a fejlesztés következő eszköze a vasfűrész/fúró, amivel lyukat ütünk a házon... előtte mindent szereljünk ki belőle...
"Másrészt van egy 8-1 tüskéből álló "csatlakozó" az alaplapon PS2 felirattal, talán oda lehetne valamiféle kivezetést tenni..."
A mérések ezt nem támasztják alá :-(
Előzmény: NevemTeve (10)
NevemTeve Creative Commons License 2001.04.20 0 0 10
Ugyanez az én nyomorom is (AT doboz, AT/ATX-es régi alaplap): a billentyűzet dugasza mellett (kívülről hozzáférhetetlenül :) van egy csatlakozó, akiről azt képzelem, hogy egy PS/2 billentyűzet-aljzat... oda lehetne a PS/2-es egeret bedugni ?
Másrészt van egy 8-1 tüskéből álló "csatlakozó" az alaplapon PS2 felirattal, talán oda lehetne valamiféle kivezetést tenni... csak nem tudom hogy hol lehet ilyet kapni
(A soros/PS2-es átalakító nekem sem működött, igaz a boltban előre figyelmeztettek...)
Előzmény: Gonda Iren (6)
McJames Creative Commons License 2001.01.12 0 0 9
A PS2-es csati az USB csatlakozóval együtt egy kártya"tartóra" van szerelve és elvileg az alaplappal együtt szokták csomagolni.
Az alaplapi csatlakozója közvetlenül a régi típusú csatlakozó mögött van, F-betűvel jelölve(User's Manual 4. oldal).
Előzmény: McJames (8)
McJames Creative Commons License 2001.01.12 0 0 8
Nekem lehet, hogy van egy régebbi alaplapból (Amptron 9900A). Megnézem, hogy megvan-e még.
Ha kell, írjál mélt.
Előzmény: doodoo (5)
Gonda Iren Creative Commons License 2001.01.11 0 0 7
Persze ez nem minden alaplapon talalhato meg. Altalaban az oszver AT/ATX-es alaplapokra jellemzo hogy ps2-t is tartalmaznak.
Előzmény: Gonda Iren (6)
Gonda Iren Creative Commons License 2001.01.11 0 0 6
Barataim! Probaljatok a billentyuzet csatlakozoja mellett keresgelni. Lehetoleg belulrol, mert a NEM ATX-es hazakon nincs kivagva a helye. Valoszinuleg egy kis femhazas csatlakozot fogtok talalni a billentyuzet aljzata mellett. Ha megtalaltatok, akkor ne keseredjetek el, mert en 3 evig nem talaltam meg...... :o)

Sok sikert!

Előzmény: doodoo (5)
doodoo Creative Commons License 2001.01.11 0 0 5
Sziasztok!

Nekem egy másfajta, de PS/2-s problémám lenne.

Szóval adott egy AMPTRON PM-9800-as alaplap, amihez nincs meg a PS/2-es portkivezetés (mármint a fizikai csatlakozó a kábellel). Nos, az alaplapon van egy szép csatlakozó, leírásban benne a kivezetések jelentésével együtt - BIOS is tudja kapcsolgatni, szóval elvileg megy.

Hívtam az Amptron kirendeltséget, akik átirányítottak egy másik helyre, akik azt mondták, hogy _egyáltalán_ nem tudnak segíteni - nekik nincs ilyen portjuk (akkor kinek van???) :(

Az alaplap mellesleg AT/ATX-es.

Mit lehet ilyenkor csinálni? Szerezzek egy másik alaplaphoz való kivezetést és forrasztgassam át? Egyáltalán hol lehet PS/2-es portot venni? Van valami ötletetek?

Előre is köszönöm a segítséget!

u.i.: Természetesen soros-PS/2 átalakítóval egyáltalán nem megy az egér, de úgy hallottam, hogy ezzel ne is nagyon próbálkozzak...

Előzmény: Tóth Attis (4)
Tóth Attis Creative Commons License 2000.12.26 0 0 4
Beszéltem még valakivel, ő is amellett van, hogy más a kábelkiosztása az alaplapomnak mint általában. Kapok tőle többféle csatlakozót is, ha minden igaz holnap.

Thx,

Attis

Előzmény: karex (3)
karex Creative Commons License 2000.12.25 0 0 3
ES amugy mas eger mukodik a gepedben? Csak kivancsisagbol. Vagy tokre semmi adas nincs ott a ps/2-esben?
majd szolj ha tortenik valami =) pl. megjavul (!)
udv, karex
Előzmény: Tóth Attis (2)
Tóth Attis Creative Commons License 2000.12.25 0 0 2
Hello!! Köszi szépen, akkor nézzük:

-ez még at-s alaplap, tehát adott ugye a kis téglalap, összesen 4 tűvel;
-ezelőtt nerm használtam;
-nem lehet rosszul rádugni (csak extralámák képesek rá), mivel 5 tűből, mint tudod hiőányzik egy. És ez ugyenígy van a csatlakozón. Tehát adott egy 1x5-ös téglalap, de csak négy tű...
-két kábelt is próbáltam;
-az egég -hála Istennek- jó, működik; :)

Úgyhogy továbbra is egy a lehetséges, más a kábelkiosztás...

De nagyon köszi, segítettél a totózásban! :))

Boldog Karit! :)

Attis

Előzmény: karex (1)
karex Creative Commons License 2000.12.25 0 0 1
Szerintem mielott nekiallsz forrasztgatni azert gondoljunk vegig egy s mas dolgot :)
ize
tehat ez milyen ps/2-es port? Ugy ertem alapbol ki van vezetve (valami ATXes cuccos) vagy csak egy teglalap alaku csatléakozo van az alaplapon es azt vezeted ki egy kabellel aminek a vegen van a csatlakozo? Ez elott mukodott vagy csak most kezdted volna hasznalni? Ha olyan kivezetos akkor tobb dolog is lehet:
- rosszul van radugva (esetleg forditva) a csatlakozo
- hibas a kabel
- nem egyezik a kiosztasa a kabeleknek. ez akkor fordulhat elo ha masik alaplaphoz gyartottt kivezetot hasznalsz. ebben az esetben egy acorpot kene talalni (lehetoleg tipusazonost)

ellentetben ha alaplapi port akkor annak mukodnie kell.erdemes kiprobalni meg:
- masik egerrrel ezt a gepet, egy ps/2-es mezeivel, hogy az megy-e
- az egeret egy masik gepen, mert leeht hogy az gyari hibas?

probalkozz... :)
sajnos sokfelel lehet a hibaforras...
remelem azert tudtam valamit segiteni..
boldog karacsonyt :)
udv, karex

Előzmény: Tóth Attis (0)
Tóth Attis Creative Commons License 2000.12.24 0 0 0
Van már egy sejtésem is.....Az én alaplapomon máshogy van forrasztva a ps2, mint más alaplapokon. Ha valaki tapasztalt már ilyet, az leírhatná, hogy mit mivel kell felcserélni!

Thx..

Attis

Előzmény: Tóth Attis (-)
Tóth Attis Creative Commons License 2000.12.23 0 0 topiknyitó
Na lényeg, a bélyeg tapadásán kívül az, hogy mintha nem működne a PS/2-es portom...

-Acorp Ali 5Ali61-es chipset, alaplap,
-ps/2-es infra egér,
-biosban nincs ps2 enable opció,
-alaplapon van tű három is, a ps2-nek,
-úgy tűnik, hogy nem is jut áram a portra, mert nem villog az infrás egér riszívere sem...
-Bios upgrade is megvolt már...

Légyszi segítsetek, mert nem működik a karácsonyi ajándékom!!! (az egér)
:)

Attiska...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!