A napokban egy zseniális kis klip került fel a netre, aminek alkotója azt mutatja meg, hogy miként is nézhetett volna ki a Futurama akkor, ha nem egy rajzfilm-, hanem egy élőszereplős sorozat formájában került volna megvalósításra, méghozzá az 1980-as évek dark fantasy filmjeinek stílusában.
Na megnéztem én is, nekem is tetszett, bár szokatlan volt, hogy ilyen hosszú, így nehezebb volt fenntartani egy szálat, meg látszott, hogy minden lehetséges szereplőt bele akarnak tenni, mégiscsak az első egészestés film, biztos volt kint (mert gondolom, ott adták a mozikban), aki nem látta a sorozatot. De igazából azoknak szól, akik nézték, persze. :) Remélem, hamarosan lesz felirat a következőhöz is, ehhez jó volt a fordítás.
Este megnéztem a nagyfilmet és nekem bejött. :) Tényleg sok utalás van benne az első részre, meg sokminden másra persze, de sikerült jól összerakniuk. Bender brutál. :D
imadom a sorozatot, de ez a ket film jokora csalodas volt. az elso utan a masodiktol mar nem is vartam sokat (mint ahogy az elsotol igencsak, tekintve hogy imadom a sorozatot), de meg azt a keveset se kaptam meg.
igen? én még nem néztem meg az elsőt se. de valahogy nem tudom elképzelni, hogy annyira rossz lenne, az egyes epizódok neked tetszettek vagy nem? a másodikhoz viszont még nekem sincs feliratom...
Elkezdtem nézni a sorozatot, már az első évadon túl vagyok. Jók a karakterek, és tetszik benne a rengetek utalás. (pl. Dali-óra, Escher, filmcímek, filmek) Kezdek függő lenni :)
Jamamura! A 24 fórumon írtad, az 5 évadot csak félig adták le, utána megszünt a sorozat. Ennek az évadnak második felét is elkészítették?
nem volt olyan jó, mint hittem, de azért volt benne olyan, ami tetszett. a three weeks later, mikor Bart ráugrik a kocsi tetejére, Homér meg kizuhan belőle és a WHAT THE F-amily :)
öregek otthonában: -you know, it's not bad. we have that dog as long as i can remember. -what dog? -who the hell are you? -i wish i knew!
elektrosokk kezelésen: -do you see anyone here, who isn't here? -no, it's just you, Marge and yogi bear. haha. kidding! -haha, well i see your sense of humor is not affected... well, that's a very bad sign.
hopp, kösz. azt még nem láttam. nagyszerű. remélem lesznek még iylen összefonódások. és mondjuk a Simpsons 20adik évadának tiszteletére újraindítják a Futuramat. :)