teljesen megértlek... én se szívesen váltam meg tőle annak idején. dehát meg kellett, felmenőim nem szerették, hogy nem tudnak elérni. most se szeretik, pedig eltelt már azóta néhány év.
hát, elvileg van olyan Siemens típusú akksi, ami nem pont C25-be való, de abban is működik. ha vagy hozzá elég bátor, érdemes bemenni valami kicsi, kopott, koszos, eldugott kapualjban tanyázó GSM-boltba, ott sokat szoktak ilyesmikről tudni. Mondjuk anno ahova én bementem, ott kiröhögtek, hogy mit akarok egy ilyen múzeumi darabbal, de most már, hogy _tényleg_ múzeumi darab, szerintem előzékenyebbek lesznek.
sok sikert mindkettőtöknek! majd tájékoztass a project végeredményéről.
a napokban múlt HAT éves és még mindig szeret, csak már kikészült az aksija. akkor tudok beszélgetni, ha be van dugva a töltője. lehet még hozzá kapni akkumlátort valahol? :-)
meg kell vallanom, előkészületben a nyugdíjazása, de nincs szívem kidobni ennyi idő után.
uhh, ha láttam volna.. :( nekem van egészen pontosan 2 darab fölösleges... apumé és a nagybátyámé már jobblétre szenderült, enyém még csak haldoklik, de azt már lenyúlta apum, mert ő nem akar másmilyent megtanulni kezelni..
amúgy az mitől van, hogy tejlesen békésen nyugton fekszik, és teli akksival fogja magát, és előrejelzés nélkül kikapcsol? ami pedig a legviccesebb, hogy miután kikapcsol, nem az alapbeállításait állítja vissza, és nem is azokat tartja meg, amiket apum beállított, hanem azokat, amiket én használtam két évig... ez mitől lehet?
Hello! Tudom,hogy nem ide tartozik,de végre találtam egy oldalt ahonnan TÉNYLEG INGYEN lehet letölteni polifónikus hangokat,meg ilyesmit...megosztom,hátha érdekel valakit: www.digitsystem.hu
az enyim még él és mozog, bár még "csak" másfél éves nagyjából, és egész jól tűri.. nem tudom, láttátok-e, de már egyik szolgáltató se árulja :( szegény öreg c25ös :( nincsen se westelnél se pannonnál.. na jó, vodánál még nem néztem, de nem tartom valószínűnek... pedig olyan kis aranyos :) nemtudom, hűtlen módon nézegettem már más telefonokat is, de mindegyik olyan csúnya. nekem meg az (is) fontos. kemények a gombjaik, nem szabályosak, és nincs antennájuk. legalább az egyik. és, ami a legofntosabb, az sms-jelzése mindegyiknek olyan komisz. nekem ez a ciripelés úgy megtetszett, hogy nem vagyok hajlandó bármire lecserélni. jó, az éjszaka közepén néha nagyon utálom, de hát így jár az, aki nem halkítja le éjszakára :)
Az enyém már három éves, a billenty?k kicsit kopottak, de amúgy tökéletes még, le se cserélem, amíg tönkre nem megy. Lehet persze, hogy a többieknek már másik van, azért nem írnak ide.
/me, úgyis min topiknyitó egy ideje állandó jelleggel off lett, minthogy lecserélte a telkót... egyébként még megvan :-)
De azért a topikot csak tessék hasnyálni :-))
Ha már itt tartok, fel is rántom :-D
ja, és nálam simán bírja 3-4 napig.. inkább 4.. nemtom, milyen aksim van, de elég ez így nekem.. meg egyébként is, ha ilyen van, miért elégedetlenkedjek vele? funkciójának megfelel, akkor meg? telefonálni, sms-ezni lehet vele.. más meg nem kell.. valaki írta: ébresztűfunkció.. nálam úgy hívják, hogy vekker, és az olyanból van, amit le kell csapni.. óra.. azt meg az ember a karján hordja szíjon, és nem a zsebébe nyúl, ha az időre kíváncsi, hanem ránéz az órájára.. sztem :)
hm.. ne tessék bántani a zsebketyerét.. kicsi, nem olyan nehéz, barátságos, nem néz ki nagyon ufónak, és nem tud semmi olyat, amiért leszólhatnának, hogy divatból van.. mer nincs neki se logója, se cserélhetős előlapja, se semmi ilyesmi extrája..
egy 15 éves lánynak arra kell telefontos, hogy elenegdjék otthonról, ha zsebében a póráz.. és hogy lehessen barátokkal kapcsolattartani.. és nem sznobságból, amit rámondanak a nagy ellenzői.. és milyen jól demonstrálja a kis bip-bip, hogy minden extra nélkül van, és így is kell...
ja, meg az egész családnak ilyenje van, akkor meg pont nekem ne legyen jó? apukámé az mrá elég sokmindent túlélt, medence vízpróbázásánál esett bele vízbe, és maradt ott majdnem 2 órát, maradt kinn esőben, kocsi tetején, esett bele szakadékba, stb.. és annyi "baja" van csak, hogy a billentyűkről kezd lekopni a felirat, 4 év után.. de lehet, hogy csak 3 és fél? :)
60 ora az egesz jo volt :-)
Nem a telefon eszik sokat, az 500mAh-s akksi szanalmasan kicsi, sajnos (a Nokiake tipikusan 2x ekkora).
Illetve: ha sok SMS-t irsz, okvetlenul kapcsold ki a vilagitast, az csodakra kepes. Ha viszont akkucsere lesz a dologbol, akkor mar Li-ot vegyel, Media Marktban asszem 6-7e korul van, es annak vmivel nagyobb (650?) a kapacitasa is.
Egy hónapja beruháztam egy C35i-be. Azelőtt Nokiám volt és nagyon csalódott voltam, amikor a vadiúj telefonom szabályos formázás után röpke 60 óra alatt lemerült, pedig nem vagyok az a mobilon csevegős típus. A jó öreg Nokia 7-8 napog birta egy feltöltéssel.
Garanciálisan visszavittem a a Siemens-et az üzletbe, ahol azzal vígasztaltak, hogy ez tök természetes, de addig erősködtem, míg elküldték szervizbe, ahonnan 2 hét után kaptam csak vissza. Most a helyzet rosszabb: 1 napig sem bírja. A Siemensek aksija tényleg nem bírja, vagy én vagyok peches???
Én 2 évig használtam, de amint lehetett jobbra cseréltem. Volt egy-két vidám sztorim amiatt, hogy nem írja ki az SMS küldőt. Egy kolléganőmmel pl. egy egész estén át SMS-eztem, mire kiderült, hogy ki ő. :))) Még megvan, és nem is kopott. Szóval ha kellene valakinek, akkor jelentkezzen. (azért persze nem ingyen)
Úgy néz ki, hogy beszart a céhúszonötösöm. Azt csinálja néha, hogy az első csengetés után kikapcsolja magát meg olyat is szokott, hogy se szó se beszéd fogja azt lekapcsolja önmagát. Nálatok nincs ilyen balhé vele? :(
Ez nagyon jól hangzik, főleg a sziklafalak közül való telefonálás. Egyébként én is ejtettem már el, áztattam is már el, mindent túlélt. Ja, és én is javítottam úgy, hogy megigazgattam az aksit (meg a kártyát) :-) Szal asszem elég strapabíró teló, valszeg én is csak akkor veszek újat, ha már végképp bedöglik.
Ja, még valami: nálam is "szerelem első látásra" volt :-D
nekem a c25 szerelem volt elso latasra. mar tobb mint egy eve hasznalom, komolyabb gondom meg nem volt vele. sokszor leejtettem mar, egyszer a leejtes utan azt irogatta ki folyton, hogy hibas a sim, de megigazgattam az aksit, ilyesmi, es megjavult. telefonaltam mar vele szloveniabol, 2000 meteres sziklafalakkal voltam korulzarva az alpokban (bohinj-i to), 4-es (max) tererovel!
kicsi, konnyu, en biciklista vagyok, ezert a meret fontos volt.. esett mar ra eso.. nem hasznalok semmilyen tokot, ennek ellenere meg mindig olyan a kulseje, mintha uj lenne.. egyszeruen kezelheto.. csengoprofilok pedig vannak benne, ugyanis akik a nyomogombokra vannak programozva, azoknal szolhat as fajta hang. az antennaja meg olyan, mintha bebetonoztak volna, gyakorlatilag -szamomra- kitekerhetetlen.
imadom.. amig be nem krepal, addig nem cserelem le.. utana s25-re.
Degeczi:
Igen, én is néha végiggondolom, hogy ez is meg az is de jó lenne. Aztán mindig rájövök, hogy igazából nincs igazából olyan nagy szükségem bármelyikre.
IceCat:
Én azért mielőtt elkezdem találgatni, ki küldte az SMS-t, elolvasom... (természetesen ez sem 100%-os megoldás, de azért többnyire rájövök, ki a küldő)
Nekem is övan, és csak egyetlen bajom van vele, de azt nem tudom megxokni...:((
Amikor SMS jön, csak a számot irja ki, nem a küldöt, és ha valami nem mindennapos szám, és nem irja alá hogy ki volt, akkor bogarászhatom, hogy nahh vajh ki küldhette...
Borzalmasan idegesitö...
Ettöl függetlenül naon szeretem, ora van a karomon, lehet rajta telefonálni, SMSt irni, ez pont elég;)))
Spártai kis készülék ugyan, de minőségileg szvsz nagyon korrekt. Az óra hiánya valóban kellemetlen, ez tényleg nem luxus 1 mobiltelefonban. 1ébként nekem semmi gondom nem volt vele, (igaz hogy csak fél évig használtam) de mivel egyéb funkciókra is szükségem volt, ezért kicseréltem 1 S25-re. Ez kívülről majdnem ugyanolyan, de rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik ami a C25-ből sajnos kimaradt.
Érdekesnek találom viszont, hogy a C, M, és S35-ös telefonok, ahhoz képest hogy újabb modellek, semmivel sem tudnak többet mint az S25. Sőt. Az S25-be három színű dsisplay-t építettek be, (piros, kék és zöld színű) az újabb modellekben viszont hagyományos, csak feketén megjelenítő kijelző van.
Na nem minthogyha ez különösen fontos lenne, de ha már egy régebbi készülékben meg tudták csinálni, vajon miért nem gyártják az újakat is színes display-el?
Lehet, h bennem van a hiba, de enyhen szolva tobbre vagyom!
Leginkabb az ora hianyzik, emiatt karomkodom a legtobbet. Mar a hasznalhatatlansagot surolja: a hivasnaplo semmit sem er, ha nincs benne mikor is volt az adott, mondjuk nem fogadott hivas. Ha van ora a telefonban, akkor csukloizzasztot (karora) sem szoktam magamra tenni, de hianyoznak az emlekeztetok, az ebresztes is. Vicc az, h ez mar a negy evvel ezelotti gagyi Alcatelben is alapszolgaltatas volt.
Szinten baromira hianyoznak a csengoprofilok es a vibra hivasjelzes is. Az sem artana, ha az eredeti Siemens headseten levo push-to-talk kapcsolot kezelne az istenadta - de nem! Annak is orulnek, ha a telkonyveben benne levo szamok helyett MINDIG a neveket irna ki, de ha epp olyanja van csak szamot jelez ki.
A leginkabb viszont annak orulnek, ha vegre visszajonne a szervizbol az M35. Mert a legnagyobb baj nem a tenyleg folosleges dolgok (jatek, wap) hianya, hanem az ilyen szandekosan kihagyott, de ma mar nagyon fontos szolgaltatasoke.
Telefonalasra viszont tenyleg hasznalhato. A regi tegla Ericsson 198 is.
Anteris, igen, még ezt használom.
Jó kérdés. Talán valahogy véletlenül kapcsolódik ki, egy párszor nekem is eljátszotta, de azért nem túl gyakran. Az elem érintkezési hibája vagy egyéb műszaki hiba azért csúnya lenne, de ezt viszont megnézetheted.
Kicsit részletezhetnéd. Lezárod, hozzá sem nyúlsz és mikor előveszed, ki van kapcsolva, ilyesmi történt?
Kilroy, megvan még a szerkezet?
Nekem mostanában gyanús valami. Ha bekapcsolom a billentyűzárat akkor egy idő után - de nem mindig - magától kikapcsolódik a telefon. Most nem tudom, hogy attól van-e, hogy meló közben véletlenül megnyomom a kikapcs gombot - de zárolt állapotban? - vagy az elem nem érintkezik rendesen vagy mittudomén, valamilyen műszaki hiba.
mielőtt még teljesen depresszióba esnél... :)
sok emberkét ebben a témában ne várj, mert a C25-nek nem alakult ki olyan kultusza, mint a többi ketyerének. Nem lehet vele mikiegeres képeket küldözgetni meg tehénmintás előlapot házilag rápattintani, nincs rá villogó antenna meg egyéb női csemegék de arra pont jó amire kitalálták: mindig, mindenhonnan lehet vele telefonálni.
Én valahogy többre nem is vágyom.