Keresés

Részletes keresés

Székely Kecskés János Creative Commons License 2001.01.01 0 0 51
Végül is melyik tévében mondta el, mert én az RTL-Klub "Milyen ízű a koton"- című hiánypótló, évezredbeharangozó műsorát néztem.
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.01 0 0 50
Jut eszembe tegnap éjfélkor, mintha az RTL-en Mádl elfelejtette volna elmondani az ünnepi köszöntőjét.
Korcs Creative Commons License 2000.12.29 0 0 49
Na, ráadásul a DUNA tv is!
Előzmény: Korcs (48)
Korcs Creative Commons License 2000.12.29 0 0 48
Rosszul látod.
Ha valamit rosszul látsz, nem kell rögtön leirnod.

Az RTL Klub mellett az m1-en, az m2-n, a Petőfi, a Bartók és a Kossuth rádión is adják éjfélkor a köszöntőt.

Január 1-én pedig hosszú interjú lesz Mádllal a tv2-n.

Előzmény: dr. Életkopf (-)
dr. Életkopf Creative Commons License 2000.12.28 0 0 47
Velőtrázó felismerés lenne, ha már a topik legelején nem döbbentünk volna rá.
Előzmény: Törölt nick (46)
Törölt nick Creative Commons License 2000.12.28 0 0 46
Mádl ünnepi beszédét adja a DUNA tv is.
dr. Életkopf Creative Commons License 2000.12.28 0 0 45
Egész jó interjút adott a Népszabadságnak. Láthatóan viszolyog a MIÉP-től.
Előzmény: micacska (44)
micacska Creative Commons License 2000.12.28 0 0 44
De a kisugárzás még inkább, és ez az előnytelennek tűnő külsőt sokszor feledtetni tudja.
Mádl nem karizmatikus személyiség, de becsületes értelmiségi,ezt a nem keresztény-konzervatív gondolkodásúak is elismerik.
Maradjon is meg ilyennek!
Üdv: mic.
Előzmény: Fec (36)
fordfairlane Creative Commons License 2000.12.28 0 0 43
OFF
Na vegre. A szivembol szoltal. :-)
ON
Előzmény: Korovioff (40)
Fec Creative Commons License 2000.12.28 0 0 42
cogito

Sajnos nem... :)

Bimbum Creative Commons License 2000.12.27 0 0 41
Tulajdonképpen lényegtelen külsőség, de azért tényleg megcsináltathatná a fogait. Olyan szerencsétlennek látszik. Ezzel kellene az Országimázs központnak foglalkozni.
Korovioff Creative Commons License 2000.12.27 0 0 40
Lehet, hogy mégis inkább a Dobó Kata kellett volna.
cogito Creative Commons License 2000.12.27 0 0 38
Te fogtechnikus vagy?
Korovioff Creative Commons License 2000.12.27 0 0 37
Ráadásul még azt se tudta elintézni, hogy kiverjék neki. Ember az ilyen?
Fec Creative Commons License 2000.12.27 0 0 36
OFF ON
hali Micacska
Hat enszerintem meg a politikusoknak az imidzsen egy valag ilyen-olyan tanacsado dolgozik, amibe a megjelenes is eleg erosen beletartozik... Divat teren elegge hadilabon allok, de valoszinu Clinton egysoros zakoja sokkal jobban tetszik az amcsi valasztoknak mint az europai divat. Ot (BC) - es gardajat - meg valoszinu ez jobban erdekli.
De a zako legyen a legkevesebb...
Viszont ha valaki Madl fogazataval farkasszemet bir nezni emelyges nelkul, annak gratulalok... Sot akar azt is irhatnam hogy igenytelenseg ilyen kulsovel letezni, nemhogy kamera ele allni... Foleg hogy o ilyen kulsovel a vilagot jarva hazankat kepviseli...
Mert azt ugye egy ygerek is tudja hogy a kulso igenis szamit...
OFF OFF
Előzmény: micacska (28)
Korovioff Creative Commons License 2000.12.27 0 0 35
Komcsibarát.
O varrta Gyula jakóját.
Előzmény: Derek (32)
kokakoka Creative Commons License 2000.12.27 0 0 34
Köztársasági elnökként jobb, ha valós jövoképrol beszél

Alomvilag. Az a valos jovokep.

(Miert nem fogadja el a szazeves nickem?)

Koka.

Előzmény: Korovioff (27)
Korovioff Creative Commons License 2000.12.27 0 0 33
Büdös opportunista.
Derek Creative Commons License 2000.12.27 0 0 32
Hat persze megtagadhatja,hogy nem vesz reszt a hivatalos allami megemlekezesen. Csak mivel indokolna meg. O meg csak nem is ult 56 utan hanem eppen partunk es kormanyunk joindulatabol a nyugati jogrendszert tanulmanyozta,mig Goncz a bortonben husolt.
Előzmény: Korovioff (31)
Korovioff Creative Commons License 2000.12.27 0 0 31
Én nem kívánok neki rosszat. De azt gondolom akár ilyen helyzeteket is meg tud oldani.
Előzmény: Derek (30)
Derek Creative Commons License 2000.12.27 0 0 30
"Persze ha arra gondolok, milyen lehetett Göncznek Hornnal és Gál Zoltánnal együtt koszorúzni október 23-án - azért
kicsit borsódzik a hátam. "

Majd Madl is fog veluk 2002-ben,igan akkor mar Kovaccsal, de Gal lehetseges ,hogy akkor is ott lesz.

Előzmény: Korovioff (27)
micacska Creative Commons License 2000.12.27 0 0 29
Ha a politikus ad magára, akkor minden kisebbségről- a romákról is- pozitívan szól, amint tette ezt Mádl is és Orbán is.
Nagyon sok az indulat benned, Keményen, ellenségeket keresel.
És akkor előbb-utóbb találsz is majd.
:-(((((((((((
üdvözöllek:
micácska
Előzmény: keményen (25)
micacska Creative Commons License 2000.12.27 0 0 28
OFF
Tudod, Fec, megfigyeltem, hogy Clinton állandóan kétgombos zakóban jár, holott e mélyen gombolódó ruhadarabban magára valamit is adó férfi nem jelenne meg Európában, mert nem divat.
Hogy a divattanácsadók miért nem szóltak neki, nem tudom.
Talán mert politikai pályafutásában nem ez volt a lényeg.
Nem hiszem, hogy Mádl külsejére vonatkozó bármilyen utasítást elfogadna.És jól teszi.
Üdv: mic.
ON
Előzmény: Fec (23)
Korovioff Creative Commons License 2000.12.27 0 0 27
Lehet, hogy abban van, de nem világos, miért gondolod, hogy igen. Inkább a jövo évi pitypangtermésrol beszélt volna? Szerintem az lett volna a szereptévesztés. Köztársasági elnökként jobb, ha valós jövoképrol beszél.
Ha arra gondolsz, hogy békésen megfért Orbánnal és Áderral egy asztalnál... hát, Orbán a miniszterelnök, Áder meg a házelnök.
Persze ha arra gondolok, milyen lehetett Göncznek Hornnal és Gál Zoltánnal együtt koszorúzni október 23-án - azért kicsit borsódzik a hátam.
De ilyen a magyar közjogi rendszer.
Ráadásul mindenki tanulja még a szerepét.
Az elso tíz év leckéje: az elnök nem partizán.
Aztán lehet ezt majd még tovább gondolni.
Előzmény: koka (26)
koka Creative Commons License 2000.12.27 0 0 26
A kedd esti beszelgetest hallgatva, ra
kellet jonnom, hogy Madl Ferenc a
kormany tagjanak tartja magat, mikor
a 2001-es torvenyalkotasrol, a kormany
elott allo feladatokrol beszelt. Csak
nekem tunik ugy, hogy szereptevesztesben van?

koka.

keményen Creative Commons License 2000.12.27 0 0 25
Ebben az országban amit még mindig kiárúsitanak nem a legfőbb érték az ember sajnos

És nem is lehet ameddig vagy régi komcsik, vagy cionisták, vagy a mekllékszeleken megbújó orbán patkány félék

Önnyi

A politikus meg igenis aggyon magára

Előzmény: R-vin (22)
Korovioff Creative Commons License 2000.12.27 0 0 24
Szegény Árpi bácsi nagyon felbosszantott tavaly (béke politikusi poraira, és egyébként is minden tisztelet neki). Na de annyit mondani a jóembernek, hogy éljen minden kisebbség, aki meg nem az, az mostantól éljen a kisebbségnek (merthogy másért nem érdemes) - ez nekem nem lelkesíto.
Legalább Szilveszterkor hallanám, hogy lehet, akkor is érek valamit, ha nem lettem nyomorult.
Persze, ha ezt hallom, attól még nem leszek boldog.
De nekem jelent az valamit, hogy köztársasági elnök, és az, hogy mondani akar valamit minden honfitársamnak az új év kezdetén.
Ez a kevés közös élmény egyike - amikre nagy szükség van.
Biztosra veszem, hogy idén olyan újesztendei elnöki beszédet fogunk hallani - az M1-esen is -, ami mindenkinek mond valamit: többségnek, kisebbségnek - magyar polgároknak, akiknek együtt kell valamit létrehozni. Szerencsére már nem azért, hogy megmaradjunk, hanem hogy értelme legyen az életünknek.
Szóval, most az egyszer, éljünk. Göncz Árpi bácsi is, hiszen neki is igaz van.
Fec Creative Commons License 2000.12.27 0 0 23
OFF ON
"Az esztétikum nem hiszem, hogy számítana egy tekintélyes professzornál."
Vazz ne csinald mar! O mar nem (csak) "egy professzor" hanem az orszagot kepviseli, reprezental. Ugyhogy nem mindegy hogy ha kinyitja a szajat hanyingere lesz-e a beszelgetopartnerenek vagy sem... erre azert igazan lehetne adni. Nem is ertem Orbanek miert nem utasitjak ha mar magatol nem hajlando rendberakatni...
OFF OFF
R-vin Creative Commons License 2000.12.27 0 0 22
Keményen, én hiszek abban, hogy Mádl komolyan gondolja a nemzet egységét és felemelését, és abban is, hgoy tenni is képes ezért.
Tetszik az ilyen idealizmus.
Csak hát az üzenet....
Kérdés, átmegy-e.
A te beírásod is azt mutatja: nem.
A napi megélhetési gondokkal küzdő kollégáim- és más nyomorgók- úgy érzik, nem tesz meg mindent a köztársasági elnök SEM, hogy kilábaljanak a gödörből, így az ilyen beszédek nem is érintik meg őket.
Az esztétikum nem hiszem, hogy számítana egy tekintélyes professzornál.
Üdví..mic.
Előzmény: keményen (21)
keményen Creative Commons License 2000.12.27 0 0 21
Valahogyan nem tud meghatni, a közös célokért való lelkestő szöveg, főleg nem egy kisgatda fideszes protezsálttól
nem is érdekel a kinézete azonban borzalmas mikor megy el fogászatra

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!