Keresés

Részletes keresés

freeplay21 Creative Commons License 2010.06.07 0 0 229
Az ilyen az igazi született luzer :D
Előzmény: stuncenpudli (228)
stuncenpudli Creative Commons License 2009.10.13 0 0 228
Nem gondnokok hanem állat idomárok :D:D Nah jó nem, azért én is tudnék mit mesélni...
Pl. általánosban az egyik srácnak mondtuk mindíg, hogy mit csináljon ő meg megcsinálta és sokszor le is bukott és kapta az intőket pedig mi buzdítottuk, így utolag felnőtt fejjel szégyellem kicsit dehát már nem tudok mit tenni. Egyébként a srác nem is vitte sokra... Ugyanolyan luzer mint volt :S
missi.tmea Creative Commons License 2009.10.13 0 0 227
Ilyen rossz időben ezek a videók jókedvre derítenek, még szavazni is lehet. 5csirkelábat neki: http://www.nemvagyokluzer.hu/szavazok?nid=50
Dalmus 1 Creative Commons License 2009.10.13 0 0 226
Igazad van, kanyarodjunk vissza a vidámabb oldalára a fórumnak! Ezek a videók... :D Jót röhögtem, érdemes megnézni! :D:D
Szerintem léteznek ennyire lúzer emberek, nekem is van szerencsém ismerni párat! Ahogy mondani szokták, nagy az Isten állatkertje, és mi sem gondnokok vagyunk :D:D
Előzmény: stuncenpudli (225)
stuncenpudli Creative Commons License 2009.10.13 0 0 225
most láttam iwiw üzenőfalon: http://www.nemvagyokluzer.hu/szavazok?nid=49
Itt a sok luzer vid... Szerencsére azért eljátszott videók, így lehet tanulni belőlük, bár annyira nevetséges szituációk, hogy nemhiszem, hogy ennyire béna ember létezne...
Dalmus 1 Creative Commons License 2009.10.13 0 0 224
Persze nem aggódok, csak azért a suli is nehéz helyzetbe tudja hozni a diákot.. Majd megoldom valahogy, nem rossz ötlet a fórumozás, meg az anyagszerzés. De ha csak vizsgázni megyek, és nem sikerül, akkor ugye újra kell menni, és akkor ugyanott tartok anyagilag, mintha mentem volna tanfolyamra.. Szóval nehéz... :S
De lúzer nem vagyok , mert ezt is megoldom majd ! :D
Előzmény: stuncenpudli (223)
stuncenpudli Creative Commons License 2009.10.13 0 0 223
A helyzet itt is ugyanez... De szerintem ettől még nem lesz lúzer valaki, csak nem jön össze a dolog, de biztos vagyok benne, hogy sok kitartással mennifog, pl. neten is nagyon sok jó dolgot lehet találni, fórumokon informálódli teszteket letölteni és még sorolhatnám...
lisa monával ebben egyettértek de ezt inkább szerencsének meg szerencsétlenségnek mondanám, nem az énből eredendő lúzerségnek...
Előzmény: Dalmus 1 (221)
lisa mona Creative Commons License 2009.10.13 0 0 222
A lúzerség nehéz dolog, de legtöbbször a nemtörődömség van a dolog mögött. Sokszor nehéz mindenre odafigyelni, mindenhol, mindenben, mindenkinek megfelelni.
Én megértem azokat is akiknek ez nem mindig sikerül. Sokszor előfordul, hogy az se jön össze amire figyelünk és az is előfordul, hogy valami úgy jön össze, hogy nem is érezzük úgy, hogy tettünk érte.
Dalmus 1 Creative Commons License 2009.10.13 0 0 221
Ti még szerencsés helyzetben vagytok! Nekem középiskolába külön tanár segítségével sikerült lerakni a középfokú C angol nyelvvizsgámat, kb 50-60 ezerből, és jövőre diplomázok, ahova szakmai középfokút követelnek... Egy tanfolyam olyan 30-40 ezer, a vizsga kb 25. Tanfolyamon mondják el, hogy az adott vizsgán milyen példák várhatóak, mire kell felkészülni, ezt külön tanár nem minden esetben tudja. Most akkor jön a kérdés, hogy ha melózok suli mellett akkor nincs időm eljárni a tanfolyamra, tehát elég nagy gondba vagyok.. :S
Előzmény: revire (212)
stuncenpudli Creative Commons License 2009.10.13 0 0 220
Azért nem olyan vészes az, az a meló még gyakorlatnak is gyengus, nemsokat kell csinálni és érte megkapják a max ösztöndíjat... azt a pénteki nap meg vicc én is bejárok most azokra a pénteki napokra de nem valami veszélyes...
A topic indító kérdésére válaszolva, jellemtől függ, minden ember más mindenki csinál hülyeséget, csak mindenkit másképp is neveltek és általában ebből az eltérésből származik, hogy valaki kilóg és luzer lesz...
nandika87 Creative Commons License 2009.10.12 0 0 219

nem a kifogásokat kell keresni, hanem megcsinálni.
Már meg kellett volna, ha pedig nem jött össze, és tényleg ennyire égető a dolog, akkor minden más elé kell helyezni és kész.
Minden csak hozzáállás kérdése.
Előzmény: dugipofi (217)
revire Creative Commons License 2009.10.12 0 0 218
Erre tökéletes példák nekik a Kooperes emberek. Heti 4 nap meló, 1 nap suli, közbe szakdolgozat, esetlegesen nyelvvizsga. És bírják :) De hát nyafogni könnyebb :)
Előzmény: dugipofi (217)
dugipofi Creative Commons License 2009.10.12 0 0 217
mindig azzal a kifogással jönnek, h ingyen senki sem segít.. meg h meló mellett nehéz. tény, h még az egyetem alatt, de legkésőbb most meg kellene csinálni.
Előzmény: revire (216)
revire Creative Commons License 2009.10.12 0 0 216
Ezt nevezik lustaságnak :)
Mindig csak húzni halasztani, aztán a végén semmi nem lesz belőle...
De szerintem hogy ha már valakinek már csak ezen múlik a diploma, az azért megcsinálja, kevés az olyan akinek ez miatt elveszik, amúgy meg azok az igazi lúzerek :) végigszenvedik a sulit, és ilyenen meg elbukják az egészet..
Előzmény: nandika87 (215)
nandika87 Creative Commons License 2009.10.12 0 0 215

Ha a diploma után már az a veszély fenyeget, hogy elveszik a nyelvvizsga miatt, akkor ott a hozzáállással is baj van.
Ezt is le kell ülni és tanulni, mint bármi mást.
Egy ilyen ember hiába megy akármilyen jó tanárhoz, ha nem csinálja rendesen.
A nyelvvizsga nem könnyű dolog, főleg ha valakinek nincs hozzá érzéke.
Előzmény: dugipofi (214)
dugipofi Creative Commons License 2009.10.12 0 0 214
fogalmam sincs..:S pedig ha sztem minden szombat és vasárnap reggel elmennének egy külön tanárhoz mondjuk 3 hónapon keresztül, 100% h meglenne.. mondom is nekik.. állandóan csak panaszkodnak!! most már tegyenek is valamit!!
Előzmény: Törölt nick (213)
revire Creative Commons License 2009.10.12 0 0 212
Igen, sajnos rám is igaz ez :) De még szerencsém hogy csak alapfok kell még nekem, az meg 1-2 hét rákészülés aztán meglesz.
Amúgy a melóhelyes támogatást a 2. nyelv-re értettem :)
Előzmény: Törölt nick (210)
dugipofi Creative Commons License 2009.10.12 0 0 211
ja, nekem egy csomó ismerősöm azért nem kapta kézhez mind a mai napig a diplomáját, mert nincs nyelvvizsgája. és x év múlva a diplomát elveszti az ember és akkor mi van? tök fölöslegesen dolgozott évekig!!

sztem is a gimiben kell szerezni legalább egy nyelvvizsgát... aztán ha ez embernek van kerete rá, akkor egyetem során még egy kellene..
Előzmény: Törölt nick (210)
morfolgus59 Creative Commons License 2009.10.12 0 0 209
Igen az a jó ha még középiskolában megvan a nyelvvizsga! Ha már az egyetemig halasztod akkor elég nehéz az anyagiakat előteremteni meg ott azért sokkal többet kell tanulnod és a kettőt összeegyeztetned az már elég nehéz. De igaz hogy nagyon múlik a nyelvtanáron, nekem a németből anyanyelvi tanárom volt ami elég jó is lenne de szegény tanár úgy beszélt hogy az első két sort teli köpdöste. Így senki nem mert előre ülni :P
revire Creative Commons License 2009.10.12 0 0 208
Azt esetlegesen meg lehet csinálni meló közben is. Sok cég támogatja a nyelvtanulást, és úgy akár fél áron, vagy még olcsóbban meg lehet úszni :)
Előzmény: dugipofi (205)
nandika87 Creative Commons License 2009.10.12 0 0 206

Hugom járt hasonlóan. De ő már 100 felett jár jóval és még mindig 1 pontokkal lecsúszik.
Pedig nem hülye, de egyszerűen nem fekszik neki a nyelvtanulás. Szóbeli már elsőre meglett, az írásbelin meg már nem tudom hányszor volt. Ő munkából és szülőkből vegyesen próbálja fizetni.
Előzmény: dugipofi (203)
dugipofi Creative Commons License 2009.10.12 0 0 205
hát igen, nagyon olcsó volt és nagyon értette a dolgát. 100%osamn motivált mindig és nagyon érthetően magyarázott. nekem anno a szüleim adtak pénzt arra a nyelvvizsgára, de h a másodikra honnan szedek majd pénzt? nem tudom..:( sajnos nálunk az egyetemen nincs is nyelvoktatás..
Előzmény: revire (204)
revire Creative Commons License 2009.10.12 0 0 204
Az még akkor olcsó is volt nem? Külön tanár nem valami olcsó mulatság :S
Előzmény: dugipofi (203)
dugipofi Creative Commons License 2009.10.12 0 0 203
nekem a gimiben (8osztályosba jártam) folyamatosan egy tanárom volt, de még a gimi utolsó évében is, néha azzal kezdte az órát, h labdát dobáltunk és igéket mondtunk adott betűkkel..:S ha rajta múlt volna, sosem lett volna nyelvvizsgám.
aztán egyik ismerősöm ajánlott egy jó és viszonylag olcsó tanárt, ő 3 hónap alatt tök jól szintre hozott, elmentem nyelvvizsgázni és rögtön meg is lett.

szóval én csak tudom mibe kerül egy nyelvvizsga, nekem egy nyaramba került és kb 80 000Ft-omba.
nandika87 Creative Commons License 2009.10.12 0 0 202

Nekem gimiben minden évben másik angoltanárom volt. Volt nagyon jó, aki kiment utána amerikába tanítani, de volt olyan is, aki pálinkával jött be :)
Bár nekem ment a dolog és időben lett nyelvvizsgám, de sokan még szenvednek vele.
Ahogy közeledik a diploma egyre rosszabb.
Előzmény: revire (201)
revire Creative Commons License 2009.10.12 0 0 201
Hát, azért ez nagyban múlik a tanáron, és hogy mennyien vagytok a csoportba.. Nekem középsuliban elsőbe jó tanárom volt, ő elment, és utána 3 év alatt az új tanárral nem tanultunk annyit mint az előzőnél fél év alatt..
Előzmény: simaliba (199)
kabalaa Creative Commons License 2009.10.09 0 0 200
Így van! Csak jó melót kell választani! :)
simaliba Creative Commons License 2009.10.09 0 0 199
Szerintem ha eleget gyakorolsz, plussz órán odafigyelsz, akkor nincs szükség tanfolyamra. A nyári keresetből egyébként még arra is futja.
Előzmény: stuncenpudli (198)
stuncenpudli Creative Commons License 2009.10.09 0 0 198
Én azért belevettem egy nyelvtanfolyamot is a számításba mivel anélkül elég nehezen lehetne nyelv vizsgázni. És így nehezebb összeszedni.
Előzmény: simaliba (197)
simaliba Creative Commons License 2009.10.09 0 0 197
Miért, szerintetek mennyibe kerül a nyelvvizsga? 100000 ft-ba? Hát nem!
Egyébként ha nyáron a szabadidődben dolgozol, akkor simán összegyűlik még 3 nyelvvizsgára való is!
Előzmény: stuncenpudli (196)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!