A Sopron csapata ismét fényes sikereeket érhet el, ha nem is a Loki, vagy a Videoton ellen, de Guiseppe Signori személyében a magyar foci eddigi legnagyobb klasszis idegenlégiósát köszötheti. Signori 1994-ben a VB ezüstérmes olasz válogatott csatára volt, akkor is, ha gyakran a kispadra szorult. Signori érkezése jót tesz a magyar focinak!
kokoo: Bocs, de ezt az egészet azt hiszem, én baltáztam el. Többet nem írok offtopic hozzászólásokat (csak offtopicokba). Szerintem írjunk ezentúl ide megint normális, csak focis, vagy kosaras szövegeket, hátha visszajönnek a többiek.
Nem a logóval van baj, hanem az ebbe a topicba író emberekkel van a baj!
Ezekhez a baráti csevejekhez, nem szükségeltetik a City Boys neve! Ne keverjük össze a dolgokat. Mi az ilyen idétlenségekhez nem ADJUK A NEVÜNKET!
Ti nyugodtan szórakozzatok csak tovább, de a logót szedd le!
Köszi a megértésedet.
Ciao!
Hajrá Sopron! Hajrá piros-fehérek!
Egyet értek!Én azért szóltam petinek hogy ne basztasson egy masik tabort! (ebben az esetben a fehervariakat)Na hagyjuk ezt már, és inkább térjünk vissza a sportra!
Vajon Nagy Tamás is megcsinálja azt amit Egressy csinált?Hétfon kéne aláirnia!
A teremtornárol: szerintem a csoportban csak a vasas lesz nehezebb ellenfél, én 1-2 helyre számitok...
kokoo: Egyszeruen jó érzés. Foleg, ha nagy csatában szerzed. Jó, a Vidis nem volt az.
természetesen nekem is az értelmes hozzászólások az elsodlegesek.
Mért mi van akkor ha összeszedsz mondjuk 3 ezrest hozzászólást?ajándékot kapsz érte?Én ide a kocsmába azért járok hogy leírjam a véleményem, nem azért hogy nem fair modon versenyezzek...
kokoo: nem hagyhattam ki a lehetőségeket. A DK-ban ugyanis ez a hobbim a témanyitások mellett (de csakis értelmes témák, ahogy láthattad): az ezressel osztható hozzászólások gyűjtése. Ez a 2. ilyenem. Egyébként mi az az offtopic???
hool: mégegyszer kösz a kártyanaptárakat!
Ajánlom mindenki figyelmébe a w3.swi.hu/sfac oldalt. Még mindig képek nélkül (lusta vagyok), de várom az ötleteket!
1. Ugyláccik kezditek elvesziteni a humorérzéketeket
2. Nem MI kezdtük a HÜLYESÉGET
3. Versenyszellem rulez:)
amugy meg ciaooooo és jok legyetek:)
Kokoo ne szivd mellre haver....3521-ik hozzászolás után fasz se emléxik a 101 ikre:/ :)))