Keresés

Részletes keresés

Állítólagos Creative Commons License 2003.12.07 0 0 114
Szerintem az átlagember ilyen:

Szereti a csirkecombot.
Szereti a nagy mellű nőket.

Én egyiket sem szeretem, tehát nem vagyok átlagos.

Kukurgán Creative Commons License 2001.01.14 0 0 113
Meg ne sértődj! Jó menet volt! Semmi gondom
vele, csak hülyéskedek. Máskor is szivesen beszállok a témáidba. Szia!
Előzmény: tracy (112)
tracy Creative Commons License 2001.01.14 0 0 112
Már miért lett volna vizsgáztatás???? Én az elején arra gondoltam, hogy mindenféle beírás lesz, aztán majd látni lehet, hogy a többség szerint milyen az átlagember. Aztán jó kevesen írtunk bele, én meg közben gondolkoztam, meg Te is, aztán kb. ugyanarra a következtetésre jutottunk. Ha eleve tudtam volna a választ, akkor nem teszem fel a kérdést.
Előzmény: Kukurgán (111)
Kukurgán Creative Commons License 2001.01.14 0 0 111
Szóval ez csak egy vizsgáztatás volt! Fhuu, de megdolgoztattad az agyvelőmet!
Máskor jobban fogok vigyázni, ha kérdezel valamit!
(azért egy rövidet álmodhatnál rólam...)
Őszinte hived: Kukurgán
Előzmény: tracy (110)
tracy Creative Commons License 2001.01.14 0 0 110
Na, pont erről van szó, ezért mondom, hogy nicsen átlagember. Lehet, hogy társaságban még tudod, hogy mire gondolyz, meg esetleg a többiek is értik, de ez a ritkább. Általában csak mindenki (én is) elsüti a nagy dumát, hogy az átlagember, vagya hétköznapi ember, aztán meg sose lehet tudni, hogy miről van szó. A statisztikai átlagember meg teljesen fiktív, olyan igaziból nincs is, csak arra jó, hogy ki lehessen mutatni, hogy hány telefonvonal esik rá.
Előzmény: Kukurgán (109)
Kukurgán Creative Commons License 2001.01.14 0 0 109
Már tudom mi a baj ezzel a kérdéssel!
Amikor társaságban az átlagembert emlitjük, mindnyájan tudjuk, hogy milyen szempontokat, milyen időszakot veszünk figyelembe és hol beszélünk az átlagemberről.
De ezek nélkül nem lehet a kérdésre válaszolni. Mert mondd?: MILYEN AZ ÁTLAGÁLLAT VAGY AZ ÁTLAGGYÜMÖLCS? Ugye igy már érzed a problémát?
Hogy egy kicsit okoskodhassak is: az átlag ugye matematikai fogalom, csak számoknak lehet az átlagát megmondani.
Te a leggyakoribb embertipusra vagy kiváncsi,
gondolom itt M.o.-n, - de nem biztos - , gondolom
manapság - de nem biztos - , de még akkor is meg kell mondani, hogy milyen emberi ulajdonságokra gondolsz!
Maradok őszinte hived: Kukurgán
Kukurgán Creative Commons License 2001.01.12 0 0 108
Kedves K.K.!
Jólesett a dicséret, de tracy fogaskérdést tett fel. Ezen el kell gondolkodnom. Most tovább megyek.
Kedves Taknyocska!
Nem zavaros, nagyon jónak tartom a meglátásaidat.
off
A neved meglepő, bár azt hiszem, voltaképp hálával tartozunk a takonynak.
Előzmény: Taknyocska (107)
Taknyocska Creative Commons License 2001.01.09 0 0 107
Szóval az átlag ember. Nem vagyok valami öreg ember, de én úgy értékelem az átlag ember az, aki semmiben nem emelkedik ki vagy kiemelkedik, de azt nem veszi észre. Nem kívülről gondolom az átlag ember megítélését, hogy azt egy vagy több konkrét dolog határozza meg. Szerintem az átlag emberek érzik magukról és próbálnak ebből kitörni, de ez nem sikerül. Azért lettek átlag emberek, mert az erősebb és az okosabb vagy gazdagabb emberek elhitették velük, hogy képességeik nem elegendők, hogy nem emelkednek ki semmiből és nincs tehetségük semmihez. És mivel ez beléjük nevelődött, mert az élet útján sorozatosan elbuktak és elbujtak mások elől, ezért, már meg sem próbálnak kibújni a bőrükből, vagy próbálnak, de eredménytelenül. Na, ez kicsit zavaros lett.
tracy Creative Commons License 2001.01.09 0 0 106
Hát nem is tudom, de mit szóltok ahhoz a titkárnőhöz, akinek élete álma, hogy a szőke vezérigazgató-herceg elveszi feleségül egy piros Ferrarin, és ezért tesz is, igyekszik jól kinézni, kölnit vásárol és frizurát csináltat?
Egy kicsit átlagember szaga van, ugyanakkor mégis tesz valamit a csodáért...

Nekem egyébként pont ma jutott eszembe, hogy lehet, hogy nincs is átlagember, lehet, hogy ez csak egy elvont fikció, amit a statisztikusok találtak ki és igazából senki sem átlagos. Persze a tapasztalatok szerint nem így van...

K. K. Creative Commons License 2001.01.09 0 0 105
Bravó Kukurgán!

Nagyon tetszett! Szerintem nem is lehet jobbat írni definícióban, mert ebben a nagy igazság, aki dolgozik, megy előre, van benne bártorság, és mer, az nyerhet is, szóval meg kell dolgozni a csodákért, azt igenis meg kell érdemelni! Részemről tied az első hely, azért kiváncsi vagyok, lesz e kihívód?

Tracsa, te mit szólsz hozzá?

Most megyek, megyek dolgozni a csodáért! ;-)

Előzmény: Kukurgán (103)
Kalóz Pepi Creative Commons License 2001.01.09 0 0 104
A mi uccánkban az átlagember szívesen vizsgálgatja a többiek magánéletét-multhéten a kukánkat is átnézték :)-szeret azzal foglalkozni, ki mennyiből és hogyan él, mit főz, hányszor söpri
végig a járdát, aki nem ilyen az nem is (átlag)ember.
:)
Kukurgán Creative Commons License 2001.01.09 0 0 103
Gondolkoztam sokat, mert támogatom a komolyabb témákat, hogy ne teljesen haszontalanul vesztegessem az időmet a monitor előtt.
Azonban semmi okos nem akart az eszembe jutni!
Gondoltam például, hogy a jövedelem sorolja az embereket az átlagba vagy az átlag fölé. De hamar meg tudtam cáfolni saját magamat. Végül kitaláltam a egy definiciót:
Mindnyájan csodára várunk az életben. Az az átlagember, aki csak várja a csodát, de nem tesz érte semmit!
(na és persze fenntartom azt is,hogy átlagember az, aki nem tudja lehozni a csillagot az égről!)
Na mit szóltok ehhez?
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.08 0 0 102
Az a baj, hogy aki azt gondolja magáról, hogy más mint a többi, rögtön átlagemberré redukálódik, ha eddig nem volt az. Ugyebár a hat és fél milliárd
emberból gondolhatják ezt páran. Viszont aki nem gondolja azt magáról, hogy átlagember, az is átlagember. Mert a hat és fél milliárd emberből sokan
gondolkoznak így. Hát akkor követni kell Buddhát, és keresd a középutat. Csak itt olyan nincs -> nem létezik másmilyen ember, csak átlagember.
Én is azt hittem, hogy nem vagyok túl átlagember, de amikor 1 héten belül 2 ugyanilyen fazonú gyereket láttam pösten, mint én, hát, sok világ omlott össze
bennem. Átlagember vagyok. De nem vagyok tömegember :)

Persze azért van néhány nem átlagember. Pl aki 2 méter 50 centi, vagy akinek egy lándzsa van a farkán átszúrva, és úgy megy az utcán... Vagy Zámbó Dzsimmi :) Most meg már főleg nem átlagos...

-Mhedhusa-

Törölt nick Creative Commons License 2001.01.08 0 0 101
Az a baj, hogy aki azt gondolja magáról, hogy más mint a többi, rögtön átlagemberré redukálódik, ha eddig nem volt az. Ugyebár a hat és fél milliárd
emberból gondolhatják ezt páran. Viszont aki nem gondolja azt magáról, hogy átlagember, az is átlagember. Mert a hat és fél milliárd emberből sokan
gondolkoznak így. Hát akkor követni kell Buddhát, és keresd a középutat. Csak itt olyan nincs -> nem létezik másmilyen ember, csak átlagember.
Én is azt hittem, hogy nem vagyok túl átlagember, de amikor 1 héten belül 2 ugyanilyen fazonú gyereket láttam pösten, mint én, hát, sok világ omlott össze
bennem. Átlagember vagyok. De nem vagyok tömegember :)

Persze azért van néhány nem átlagember. Pl aki 2 méter 50 centi, vagy akinek egy lándzsa van a farkába szúrva, és úgy megy az utcán :)

-Mhedhusa-

tracy Creative Commons License 2001.01.07 0 0 100
Pontosan milyen az átlagember?
organick Creative Commons License 2001.01.07 0 0 99
miért kellenek átlagemberek. utálom őket, mert ők is engem. a sok hülye barom azt hiszi, h mindent tud, közben meg semmit.
Kukurgán Creative Commons License 2001.01.07 0 0 98
Te vagy az akit megkérdezek, hogy mi a különbség nick és topic között? Eddig ugy vettem észre, hogy egyaránt a témát kell alatta érteni.
Ha igy van, akkor a letiltás magyarázatára azt tippelem, hogy azért történt, mert lieber kati
nem téma. Ugy értem, hogy nem egy ismert személyiség - vagy nagyon tájékozatlan vagyok?
Mondjuk ha nyitok egy topicot v. nicket Gombóc Alfréd cimmel, arra Te mit tudnál reagálni?
Előzmény: Lieber Kati ura (85)
tracy Creative Commons License 2000.12.30 0 0 97
Miért nem próbálod ki ezt?
Reggel hatkor felkel, reggelizik, búcsúzás a kedvestől, BKV a gyárba. Nyolctól egyig szerelés a szalagon, egytől fél kettőig sárgaborsófőzelék, fél kettőtől fél ötig szerelés. Fél ötkor BKV haza, találkozás a kedvessel, munkahelyi kalandok kölcsönös elbeszélése. Virsli, sör, híradó, vészhelyzet, gyerekek, mi volt az isiben. Lefekvés.
Sokkal izgalmasabb lenne....
BUÉK
Előzmény: Lieber Kati ura (96)
Lieber Kati ura Creative Commons License 2000.12.30 0 0 96
Kedves tracsa!

Annyira vágyom már valami érdekes dologra, most majd minden nap ugyanolyan, szürke átlag, de jó lenne már valami "rendkívüli esemény", olyan richter 8 szintű, komolyan, ma is dögunalom, a szokásos, vagy nyolc délszláv üzletember külsejű idegen megpróbálta elrabolni a Katit a WestEndben, végül is gyorsan levertem őket, kis lövöldözés Skorpióval, egy kézigránátvillanás, a mall romokban hevert, az utolsó kettőt a svájcibicskával intéztem el, majd a korláton átdobva két emeletet röptettem őket, már láttuk a közeledő rendőröket, amikor megpattantunk, a Kati meg elvesztette az egyik fülbevalóját a nagy sietségben, mindig ugyanaz, mikor történik már velem valami érdekes?!?

Azt hiszem lassan belenyugodok a sorsomba, atracsának, topikjának BUÉK-et!

Előzmény: tracy (95)
tracy Creative Commons License 2000.12.30 0 0 95
Hát, ha mindennap történik veled valami nem átlagos, akkor ezek szerint egy átlagos napon sok rendkívüli történik, tehát a rendkívüli történések napjai átlagosak a Kati és a te életedben. Ebből következik, hogyha nem történik semmi rendkívüli, akkor az nem átlagos. Tehát egy különös nap volt ez, amiről szóltál. Ennek megfelelően kell értékelni.
Előzmény: Lieber Kati ura (94)
Lieber Kati ura Creative Commons License 2000.12.30 0 0 94
Átlagember, átlagnapon, átlagreggel, átlagvekker...

A fenébe, ma sem történt semmi érdekes! Mi lesz velem, mindig ugyanaz?!?

Mit mondasz, tracsa?

Lieber Kati ura Creative Commons License 2000.12.28 0 0 93
Az átlagemberek azt hiszik magukról, hogy átlag felettiek, ezért nem írnak ebbe a topikba. Kár.
Én szimplán átlagember vagyok, a Katival együtt, de azt hiszem, amit lehet, már el is meséltük magunkról.

Talán ha más lenne a topik címe, bár ki tudja...

Lieber Kati ura
(a tulajdonságok nélküli ember)

Előzmény: tracy (92)
tracy Creative Commons License 2000.12.25 0 0 92
Na, ma is felteszem a kérdést, milyen szerintetek az átlagember?
Lieber Kati ura Creative Commons License 2000.12.24 0 0 91
Válasz ment, de a netscapesre! Most jut eszembe, ismertem egy M.Á.-t, ha ez az igazi, de legyen!
Előzmény: tracy (90)
tracy Creative Commons License 2000.12.23 0 0 90
Ok, mail ment ment és mostantól tényleg az átlagemberről lesz szó, esetleg ehhez szólj hozzá...vagy valaki más?
Lieber Kati ura Creative Commons License 2000.12.23 0 0 89
Most elovastam az utolsó harminc-negyven hozzászólást, semmi, persze semmi nyom. Hidd el, ez direkt történt, figyelmeztetés nélkül, rögtön végleges kitiltás, aljas egy dolog, ahogy van, de mindegy. Tracy, ez nem olyan fontos dolog, hidd el, vannak sokkal fontosabbak is, például te, mesélhetnél magadról, de most nem olyat, hogy én kérdezek, nem, inkább spontánul írj valamit, amit szeretnél. Nem szeretném szétoffolni a topikodat, ha akarod írok mailt, vagy próbálom telepíteni ezt a fene icq-t, de félek, nem fog sikerülni, vagy ha megígéred, hogy traccsolunk majd igazit, valahoogy nekiugrom, és addig nem nyugszom, amíg nem működik rendesen az a franc, okkancs?
Előzmény: tracy (88)
tracy Creative Commons License 2000.12.23 0 0 88
Na de csak volt egy utolsó? Abból esetleg le lehetne szűrni valamit, már ha volt valami oka a dolognak...
Előzmény: Lieber Kati ura (87)
Lieber Kati ura Creative Commons License 2000.12.23 0 0 87
Nem, kedves tracy, semmivel, az égvilágon semmivel nem indokolták meg a kitiltást. Olvasom a közleményeket, semmi, megszólítom őket egy pár topikban, semmi reakció, nyitok külön egy topikot, ott se válaszolnak, írok nekik leveleket, arra se reagálnak. Beszari, aljas banda, saját tetteik minősítik őket. Kérdésed második felét nem egészen értettem, ha úgy érted, akkor a reakciók, mármint Katié és az enyém, olyanok voltak, hogy az itt nem tűrne nyomdafestéket, szóval nem írom le, különben sem szoktunk trágárkodni és jólneveltek vagyunk. Ez a történet, de most már nem érdekes, túltettem magam rajta.
Előzmény: tracy (86)
tracy Creative Commons License 2000.12.23 0 0 86
Na de valamivel csak meg lett indokolva? Vagy kérdezek mást, mihez szólt hozzá a nick és kb. miket?
Lieber Kati ura Creative Commons License 2000.12.23 0 0 85
szia tracy!

Most mérges vagyok rá, és nem akarok róla írni. És van még egy kis teendőm a konyhában. (szerelés, takarítás, mázsák mozgatása)

A Katit (nickje lieber kati volt, kisbetűvel) egyébként valami érthetetlen és megmagyarázhatatlan okból tiltották le a moderátor gyilkosok! Mivel semmi figyelmeztetést, semmi célzást vagy utalást nem tettek, szerintem tévedés történt vagy személyes bosszú. Ez utóbbi nagyon jellemző rájuk, és meglehetősen kicsinyes - átlagemberes - viselkedés. Na ez a lieber kati nick egy nagyon szolíd nick volt, használta a Kati, a Kati huga (!) és egy kicsit én is, mert én csináltam neki a regisztrációt és nem volt kifogása, mikor nickjén írtam, egyébként nem sokat. Szolíd nick volt, sose káromkodott, viszolyog is a trágár emberektől, komoly vitákba pedig nem is nagyon folyt bele. Derült égből villámcsapásként ért a letiltás, s ráadásul van itt egy két trágár alak, akik rendre három napos kitiltást kapnak, mert ezek a moderátor haverok, a Kati meg kapott életreszolót. Rákérdeztem vagy öt helyen, ugyan már miért, írtam vagy három levelet, válasz persze semmi. Ez egy olyan beszari viselkedés, hogy egyrészt csinálnak valami kicsinyes buta dolgot, ez a letiltás, aztán meg nem hajlandók megmagyarázni, félnek vállalni a döntés felelősségét. A Kati megsértődött, azóta nem is ír.

Még érdekesség, hogy csináltam egy lieber kati ura nicket, így kisbetűsen, első beírásomat küldtem el, amikor olvasom, hogy a moderátor megvonta a hozzászólási jogot. Na ezt kapd ki, nem semmi!!! Úgy tiltanak le valakit, hogy még bemutatkozni se volt alkalma, rögtön az első hozzászólás előtt.

Időközben bejött a Kati és kiengesztelt, szent a béke megint, most megyek, befejezem a konyhát!

Előzmény: tracy (84)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!