Ha ket baratod nezeget egy luxusauto katalogust, aztan megjegyzik, hogy 'csak sajnos ehhez ki kellene rabolni az OTP-t', mire a masik azt mondja, hogy 'Nezd csak ezt a Porsche Boxtert...Ha jobban meggondolom, hol van itt a legkozelebbi bank?'
Akkor te persze rogton tigrisugrasban vetodnel a telefon fele, es jelentened fel oket a bankrablas tervezeseert.
Tudtommal tervezni semmit sem buncselekmeny, csak megkiserelni. Szerencsere nincs gondolatrendorseg. Kepzeletben akarhanyszor valtozatos modon elteheted lab alol az anyosodat, a haragosodat, vagy eppen a hazadat megszallo kommunista elit tagjait, amig nem teszel semmit, amig meg sem kisereled ezt vegrehajtani, addig nem vagy buntetheto.
Valoszinuleg Lovas ugy itelte meg, hogy nem fognak az ismerosei csinalni semmit, kimerul a tevekenyseguk a tervezgetesben. Mivel ennek mar 15 eve , es senki sem robbantott fel semmifele magyar nagykovetseget sehol, igy levonhatjuk a kovetkeztetest, hogy jol itelte.
Az a velemenyem, hogy egesz egyszeruen ketsegbeesetten probalsz valahogy Lovason fogast talalni. Az hogy ilyen hulyeseget kell felhoznod, azt mutatja, hogy mast nem talaltal.
Tudod dolgoztam ifjukoromban bevasarlo kozpontban. Amikor lejott a nagyfonok, mindig volt valami amivel baj volt. Megis amikor lattam, hogy nehany munkatarsam vonalzoval igazgatja a polcon a konzervdobozokat, hogy szepen egy sorban legyenek, akkor felllelegeztem, hogy ezek szerint semmi komoly nincs :-).