COW 50km-t?
szoval akkor ti jáccotok majd a Velence sc megye 3-mas csapattal hogy ennyit utazgacc?? remélem nem tévecc el...az elsö balra ivelö kanyarnál élesen fordulj jobbra...ciao
Norbi:))
Hááát én inkább eszem egészséges ALMACOMPOTOT mint hálaadási pulykát:)
Amugy gyere nyugodtan...izéé...dél felé kell indulni aztán ha elérsz Pécsre akkor onnan tovább Szegedre majd végig az alföldi pusztán egészen Békéscsabáig onnan északra egész Debrecenig majd Nyiregyháza Szolnok Miskolcs Budapest Győr Sopron Kaposvár Siofok Köszárhegy Tác Soponya Káloz Szbadbattyán és máris itt vagy Fehérváron!!! Jo utat;-)
háát igaz itthon kikaptunk a realtol de majd ha 1x valaha ti is 2-ik ok (!!!!!!) lesztek UEFA kupában (!!!!!) nahh akkor majd elmegyek egy vasárnaphelyi hálaadásra :-))
BaLee !
Igazad van! az elkövetkező 5 évben nem fogunk titeket megverni...mivel 1 oszt. különbség elválaszt minket:)
És ha már a multat nézzük...
Ki is verte el UEFA döntö meccsen MADRIDBA a real-madridod 100 000 nézö elött 1-0 RA Májer goljával?
Segitek:
A. Vidike
B. Vidi
C. VIDEOTON
D. vasárnaphelyihálaadás
?
sok sikert!
(És inkább ne nézd a multat mert abban nincs sok örömötök...bár a jelenben sem) :)
Folyamatosan törnek felszínre érdekes emlékeim.
Ki is estette ki a vidikét a magyar kupából 2 vagy 3 éve? Méghozzá Székesfehérváron. Elég régen volt már, amikor a vidi megvert minket. És még várhattok is rá pár évecskét, mert a közeljövőben sem fog sikerülni...
Nem erted a celzasomat. Arra utaltam vele, hogy akkor allitsd, hogy a Hali lenyomna a Vidit, ha ti is olyan nagy elonnyel/golarannyal (nem pont ugyanakkora) nyeritek a masodosztalyt + MTK-t es Vasas-t megruhazzatok a sajat otthonaban...
Nem mint csapatra gondoltam! Nehogy már azt hidd, hogy most a másodosztályban kicsit beindult a szekereket már Fehérváron is lenne egy csöppnyi esélyetek...