Ősi napfordulós ünnep. A vásárlás tényleg hülyeség. Nem kell bedőlni neki. Én például senkinek semmit nem szoktam ajándékozni ilyenkor, még is jól elvagyok. Sőt egyre több követőm van.
mi a fene van..mindenki meghalt a hétvégén, vagy már a pulykát kopasztjátok...a trolin sem volt senki se akit fellehetett volna kenni a falra, a vonaton sem senki aki rád tüsszent vagy aki rábassza a könyöködre az ajtót...ettôl lenne jó a karácsony...semmi anyázás az utcákon sehol senki nehogymár itt is ez a baszott pangás legyen...picsába....
Az egészben akkor is az a legjobb, hogy 3 napig megy az álszent szemforgató képmutatás a nagy rakás giccs között, aztán mikor elrakták a díszeket, és kihajították a fát, utána megint elkezdődik az egymás gyilkolászása, sőt újult erővel, merthogy "miért csak ennyit adott ajándékba" illetve "miért ezt a sz@rt kaptam". Na igen, ez a másik, hogy az egész csak arról szól, hogy minél agyamentebb vásárlásra sarkallják az embereket, mind az ajándékok, mind a kapcsolódó giccsek terén...
a legszarabb hogy a magányos nénikék eszre sem vennék hogy karácsonykor magányosabbak, az átlagosnál , ( meg a karácsonyt is leszarják, mintahogy már azt sem tuggyák, hogy miben is hisznek,) csak a kossuth már egy hete: "jajjmi lesz szegény magányosokkal", azok meg persze kitódulnak az uccára hogy büdösebb legyen a metrón, egy, kettô, hogy mindenki sajnálja ôket...és akkor még egy csomó közhely amitôl reggel hánytam répát