Huuu, ott en is szivtam.......mar nem emlekszem pontosan de az szinte biztos hogy nem abba a gepbe kell feltolteni, hanem amibol vmi winchestert kell kilopni! Vagy lehet, hogy nem is kell utana sehova feltolteni? reg volt......A lenyeg, azt a gepet hagyd, ott mar nem kell semmit csinalni.....asszem....
Nekem ott nem volt semmi gond.
Viszont a 2. fejezetben amikor a bogarat kell a szgépbe rakni, nem tudok továbbmenni. Amikor berakom a bogarat, kiírja a main computer, hogy vmi i/o hibája van, kell neki vmi protokoll. OK, elmegyek a szomszéd szobába az infós fickóhoz, dumálunk, aztán rátölti a karcomputerre a protokollt. Visszamegyek a main comp.-hoz, hogy használjam a protokollt, de ekkor már nem tudom használni a gépet, mert mintha nem lenne aktív (hiába állok elé és nyomkodom a ctrl-t, semmi nem történik)
Átjutott valaki ezen a részen már?
Help!
Egy későbbi mentést is megköszönnék.
Vazz ott az elejen meg amikor a pasival bemegyek a szobaban ahol egy vas kurbli vagy mi van es van egy dagadt pali aki nezi a TV eben a mecset es folyton nyujtockodik. Na most ott ha hoza szolok vagy mar csak eleve odamegyek kilep a Windowsba:(