Keresés

Részletes keresés

MrPete Creative Commons License 2000.12.15 0 0 4
nemtom már hol olvastam, de úgy volt, hogy a Naomi az interjú 5. percében kifakadt, hogy "miért nem azokat a kérdéseket teszi fel, amiket megbeszéltünk?" és elment. Én nem láttam a Fábry show-t ,de lehet, hogy azért volt az, hogy a Fábry az egészben csak egy snitten volt rajta, a többit mirelitből csinálták.
Brúsz Creative Commons License 2000.12.15 0 0 3
No, ez esetben azt kel mondanom, hogy bocs - mármint ha tényleg ő volt az elkövető. Akkor a 'láthatóan' javítandó 'látszólag'-ra. Mert az a riport tényleg nem úgy nézett ki, mint amit a Fábry készített. Merev kameraállás, meg minden egyéb merev, már ami látszott :-)
Előzmény: cyber.greg (2)
cyber.greg Creative Commons License 2000.12.15 0 0 2
"láthatóan nem általa készített konzerv"???

Biztos ez?
A végén pedig voltak egy képben! Egy kanapén!

Előzmény: Brúsz (-)
Legjobb Fej Creative Commons License 2000.12.15 0 0 1
Bocs, egy kicsit nagy lett. :(
Előzmény: Legjobb Fej (0)
Legjobb Fej Creative Commons License 2000.12.15 0 0 0
Valóban nevetséges v0lt. Apropó: Friderikusz nem hívta már meg egyszer N.C.-t a Szubjektív című műsorába? Akkor miért mondta, hogy már 5 éve várja, hogy találkozhassanak?
Előzmény: Brúsz (-)
Brúsz Creative Commons License 2000.12.15 0 0 topiknyitó
Ez a játék aranyos volt. Nagy felhajtással meghirdették Fábry műsorába a Naomit, aztán Sanyinak minden erejét latba kellett vetnie, hogy megmagyarázza a láthatóan nem általa készített konzerv riportot. A következő adásban még gyorsan (előlegbe) le is kellett cikiznie az időközben bejelentett Fridi féle változatot. Aztán a Fridinek az ő műsora után még vissza kellett jönnie a képernyőre, hogy azt mondja FábriSanyinak: beeee! Láttátok? :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!