Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

szaxzs Creative Commons License 2005.09.08 0 0 7
szaxzs Creative Commons License 2005.09.08 0 0 6
Opel Tuning Találkozó
szaxzs Creative Commons License 2005.09.08 0 0 5
Opel Tuning Találkozó szombaton
Intruder Creative Commons License 2000.12.22 0 0 4
Van egy 93-as 1.4-es Corsam, gondolkoztam azon, hogy esetleg jövőre lecserélem egy újra.Egészen addig amig nem láttam az árát meg felszereltséget.
Azért az nem egy semmi, hogy az alapváltozatban még a vezető oldali légzsák is feláras, Comfort fokozat 2.68 M árába még az elektromos ablakemelőt vagy a távirányítós központi zárat sem sikerült bepréselni, az ABS-ről vagy a légkondiról nem is beszélve. Sport változat 2.88 M-ért ablakemelő és ABS nélkül. No comment. Nekem 1.4-es motor, ABS, légkondi kellett volna ez így összesen kb. 3.6 M lenne, ennyi pénzért vagy egy kicsivel többért már eggyel magasabb kategóriában is simán válogathatnék nem hogy a kis autók között.
Szóval nem igazán értem, hogy milyen vásárlói réteget akar megcélozni ezekkel az árakkal az Opel, ha elméletileg az új Corsa a Punto-206-Yaris-Clio vetélytársa akarna lenni.
Daewoo Fan Creative Commons License 2000.12.21 0 0 3
A Regi Corsa igen jo kis auto volt 95ig. De manapsag mar csak a teljesen tajekozatlan vevok kozott rug labdaba.

Az UJ Corsa pedig rohelyes. Amilyen dforradalmi volt az elod, annyira banalis lett az Uj. Semmi egyedi megoldas, az elod megunt formai koszonnek vissza mindenutt.

A belter muanyagai katasztrofalisak, az alapmodell felszereltsege lesulyto, karpit sincs az ajton csak a muanyag. Ronda karpitok az uleseken. Nagyon akartak masolni az ev autoja Puntot. A vegeredmeny nem egy cukraszdai sutikoltemenyhez hasonlithato hanem inkabb egy otthon keszul, odakozmalt ragos tortahoz.

Szegyenletesen mellenyult az opel! Es epp egy "olcso", keresett modellel kovette el ezt a hibat. Nem josolok nagy jovot az uj corsanak, az opel fan-ek fogjak venni, de nem lesz kasszasiker az biztosra veheto. A fiat lazan veri.

Előzmény: cosmic (-)
SuperWoofer Creative Commons License 2000.12.15 0 0 2
Hello!

Szerintem hozd át a témát az Opel topikba, ott sok
szakértőt, esetleges új CORSA-st is megkérdezhetsz...

SuperWoofer

TechRun Creative Commons License 2000.12.15 0 0 1
Sziasztok !

Én sem szeretnék senkit megbántani ! Ez az autó egy vicc ! Semmi különös, egy egyéni megjelenés nincs benne. Egy Focus+Punto másolat. Egyszerű szürke, "egytucat" autó. A felszereltségek pedig egyenesen szégyenletesek. "Comfort"-ban tekerőlant. Az "Elegance" meg agyonextrázott. A "fapad"-ot már meg sem említem. :-((((
Egyedül a "nagy" belső ami tetszik, de mint tudjuk "a méret önmagában nem minden". :-)))

I. Blasius Creative Commons License 2000.12.15 0 0 0
Nekem nem tetszik az új Corsa, mivel az elődjéhez képest nagyon keveset változott, az előd pedig szvsz egy teljesen átlagos autó, az nem erény, hogy viszonylag nagy benne a hely.
Érdekes volt ebben a hónapban két autósújság is használtautó tesztben vizsgálta a régi Corsát, és elég lesúlytó véleménnyel voltak róla, holott a magyar újságok elég Opel kedvelők, amikor az új autókat tesztelik.
cosmic Creative Commons License 2000.12.15 0 0 topiknyitó
Régen Opel-es voltam (SENATOR B) ma Renault, de mivel a vérem csak lassan
lessz kutyából "Salonba" néztem be a minap, Opelbe.
Hosszas vizsgálódás után a véleményem...
Hihetetlen, hogy az Opel 2001 derekán, mint új modelt ezt komolyan gondolta.
Írd meg ha van véleményed.
Előre is elnézést ha valakit ezzel megbántottam, nem szándékos.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!