Keresés

Részletes keresés

ToAd Creative Commons License 2003.07.09 0 0 277
Hali! lenne egy kérdésem: másnak is fagyogat a játék, vagy csak én vagyok megint megtisztelve??? fenn van az 1,06os pacth, meg minden... leginkább akkor merevedik le a játék, amikor hajót szétlövök, vagy ágyút elsütök... valakinek valami ötlete, tapasztalata??
Jimbo Creative Commons License 2003.07.07 0 0 276
Tud vki linket adni?
Előzmény: gstyle (275)
gstyle Creative Commons License 2003.07.07 0 0 275
Megjelent a SeaDogs második része, mint Pirates of the Carribean!
Rules Creative Commons License 2003.01.01 0 0 274
Sziasztok!

1.Van valaki , aki tudja magyarul az angol , a francia és a spanyol küldiket sorrendben (az elöljáróktól kapott küldik )???? Szerintem ez sokakat érdekelne :)

2. Ott lehet hagyni időlegesen a kikötőkben az elfoglalt hajót? (nem akarom eladni ).

előre is köszi a válaszokat :)

BUÉK !!!!!!!!!!!!!!

Patrese Creative Commons License 2002.12.30 0 0 273
ti milyen patch-el jatszotok?
EverIce Creative Commons License 2002.12.06 0 0 272
Hogyan tehetnem ra a mancsom egy Sea dogs kopiara ?
gstyle Creative Commons License 2002.12.06 0 0 271
Én már kétszer végignyomtam a játékot.
Úgyhogy nagyon várom a 2. részt!!!!
Előzmény: Vahren (270)
Vahren Creative Commons License 2002.12.05 0 0 270
Aa, igazad vagyon, kávékereskedéssel tornáztam fel a vagyonom. Most már shnyavam van, vagy hogy hívják. Na játszik még ezzel valaki, vagy a második részt várjátok?
Előzmény: Jimbo (269)
Jimbo Creative Commons License 2002.12.04 0 0 269
Kereskedéssel is jól lehet kaszálni.
Előzmény: Vahren (268)
Vahren Creative Commons License 2002.12.03 0 0 268
Nagyon jó kis játék a hibáitól eltekintve. Nem tudjátok, mikor jön a Sea Dogs 2?
Nekem Könnyű sloopom van, elég gyors, de állandó pénzhiányban szenvedek. Pl. nemrég nekem jött egy spanyol pinneace, amit sikerült legyűrnöm, de csak egy hordó rum, meg némi deszka és vászon maradt utána, azzal meg a hajót kellett javítani. Így sem sikerült teljesen. Ok. sok tp-t kaptam. Múltkor egy kalózhajó után is csak ennyi maradt. Nehogy má csak küldetésekből lehessen pénzt szerezni.

Vahren

Bozz Creative Commons License 2002.11.28 0 0 267
pls valaki adjon egy címet, hogy honnét lehet letölteni a Sea Dogs-ot
bggy Creative Commons License 2002.11.27 0 0 266
Nemrégen kaptam meg játékot. Nem sokáig szenvedtem vele, inkább felraktam 1.05-ös patchet. Így már egészen élvezhető, mondhatni SZUPER :))) .
Most a 0-ás rank-re hajtok (van ilyen? mert kiírta a következő szintet. valami 8 milliós XP).

Egy segítség kéne. Hol lehet Man O'War-t venni? Mert a Treasure fleet-ek nem túl gyakoriak.
És nagyon szeretnék egyet ... :)))

Most egy Battleship-em van, kisérőnek egy saját Heavy Warship-pel, meg 2 másik "követőm". Akadálynak, de arra jók, hogy magukra vonják az ellenfél lövéseit.

Valaki írt itt parti barlangokról. Még egyet sem láttam. Hol vannak?

Van egy olyan lehetőség, hogy eladva minden hajómat egy kis Tartane-nal elhajózzak bármelyik szigetre. Gondolom így juthatok el egy ellenségesre is. A Letter of Marque-n kívül ezt a lehetőséget próbálta már valaki? Mi lesz ilyenkor a tisztjeimmel?

Megtalálta már valaki az apját? Vagy a kincsét?
Vagy a gyöngyházberakásos asztrolábiumot ?

Bozz Creative Commons License 2002.11.26 0 0 265

kösz a segítséget
sajnos még nem sikerült megtalálnom
viktor- Creative Commons License 2002.11.25 0 0 264
Nézz el a kazaa.com-ra. Ennek segítségével szinte bármit le tudsz tölteni.
Előzmény: Bozz (262)
Patrese Creative Commons License 2002.11.25 0 0 263
Media Marktban mintah lattam volna, esetleg cd galaxis
Előzmény: Bozz (262)
Bozz Creative Commons License 2002.11.25 0 0 262
Üdv!

Hol és mennyiért lehet megvenni a Sea Dogs-ot?
Vagy tudtok adni egy címet ahonnét letudom tölteni a játékot? (és késöbb megveszem az eredetit)

szaszik Creative Commons License 2001.12.05 0 0 261
kalozok! légyszi a patch(6.0)(mindig kiirja "Englis version only") pontos útját irja le valaki aki tudja vagy külgye el az emil címemere köszi ja és mégegy dolog ha valaki tudja hogy honnan lehet megszerezni az angoloknál a nehéz ágyúkat(havy cannon) azt is leirhatná nekem köszi polgártársak.

u.i.: az emil címem szaszik@elender.hu

Delfi Creative Commons License 2001.11.01 0 0 260
En kezdestol fogva patch-elt jatekkal jatszom, igy ez nem lehet a gond. :(
Előzmény: husimoto (258)
X polgártárs Creative Commons License 2001.10.31 0 0 259
peccselés után újra kell kezdeni a játékot, a kimentett állásokra ugyanis nincs hatással.
peccs nélkül nehéz boldogulni (bedöglenek a küldetések).
viszont peccselve sokkal könnyebben jutsz előre a játékban, elveszi az igazi küzdelmet sajna (de hát vmit vmiért).
xpt
husimoto Creative Commons License 2001.10.30 0 0 258
Én is teljesen elakadtam, és nem kapok egyetlen uj küldetést sem. Egy haverom szerint ,aki végig csinálta a programot az 1.06 -os patch felrakása után ujra kell kezdeni a játékot. Ő teljesen előlről kezdte és végig tudta játszani.Nem voltak benne az előbbi program hibák.
Delfi Creative Commons License 2001.10.30 0 0 257
HAli!

En ott hagytam egyenlore abba ezt a jatekot, hogy ataltam a spanyolokhoz, hogy bejussak a spanyol kikotokbe, hogy a speci tavcsovet meg lehessen csinalni.
Utana kaptam egy csomo kuldetest, el voltam veluk, keresgeltem apam gyilkosat is, majd egyszercsak a kalozszigeten elkezdtek ugyanazokat az infokat felsorolni nekem, amit mar ezer eve tudtam...
A spanyolok semmi uj kuldetest sem adnak, van ket elso osztalyu hajom, es ossze-vissza hajokazom, sehol semmi, de ahhoz nincs kedvem, hogy elolrol kezdjem az infok szerint a korbemaszkalast.
Olyan minha elfelejtette volna a program, hogy en ezeket mar tudom, es megcsinaltam. :(
Mivel a ket kalozszigetrol eltunt az osszes toborzo, igy meg zaszlot sem valthatok, pedig egy zacsko meg mindig van nalam, amit el kellene vinnem.
Tudok a kormanyzo es a kalozvezer terverol, de mint spanyol, nem tudok semmit sem kezdeni vele.
Szoval szomoru vagyok, de elolrol sincs kedvem elkezdeni.
Talan majd a ketto mar jobb lesz? :)

gstyle Creative Commons License 2001.10.27 0 0 256
Én még az1.06-nál nem láttam újabbat
Előzmény: husimoto (255)
husimoto Creative Commons License 2001.10.27 0 0 255
Én elkezdtem játszani és csak közben raktam fel az 1.06-os patch-et és , így folytattam a játékot, remélem nem ez volt a probléma és ujra kellett volna kezdeni a játékot ? Ha ennél van újabb javitás segíthetnél, hogy honnan lehetne leszedni ?
Előzmény: gstyle (254)
gstyle Creative Commons License 2001.10.26 0 0 254
Értem!

Ezzel a problémával én is találkoztam. Szerencsére nálam csak annyi volt a probléma, hogy hamarabb értem oda, mint kellett volna. Elmentem elfoglaltam egy hajót, majd visszamentem a kalózszigetre, s lőn csoda. Ott volt a pasi.

Gondolom a javítást felraktad.

Előzmény: husimoto (253)
husimoto Creative Commons License 2001.10.26 0 0 253
Köszi, de Beltrophoz a sziget kormányzójához már bementem , de magasról le****ja a fejemet szóba sem áll velem. Nem őt kell keresni, hanem azt a kalózt ,aki a másik kalóz sziget kocsmájában befogadott a kalózok titkos társaságába a neve most nem jut eszembe. De bemegyek a kocsmába és ez a kalóz már nincs a hején és nem is találom sehol. És ezen kiül hiába bolyongok más szigeten sem a spanyolok, sem az angolok nem engednek be a francia kormányzók meg nem adnak ujabb feladatot.Szerintem egy jó kis programozási hibába futottam bele. De egyébként köszi a segitséget !
Előzmény: gstyle (252)
gstyle Creative Commons License 2001.10.25 0 0 252
Remélem jót irok.
A kalózszigeten vagy, ugye??
Van ott egy hajó az a "városháza". Ott van a sziget ura.
Előzmény: husimoto (251)
husimoto Creative Commons License 2001.10.25 0 0 251
Valaki segíthetne nekem, tudom, hogy már rég elcsépelt játék a Sea Dogs, de én csak nemrégen jutottam hozzá. Elég sokáig eljutottam, azonban elaktam, amikor francia zászló alatt a francia Belfor sziget kormányzója ad egy faladatot, hogy a kalózok királyának vigyem el az ultimátumát. Azonban nem találom meg ezt az ürgét a megadott helyen. Hol lehet megtalálni, vagy mi a teendő?
gstyle Creative Commons License 2001.10.03 0 0 250
Köszi!
Előzmény: X polgártárs (249)
X polgártárs Creative Commons License 2001.10.03 0 0 249
pörgesd lejjebb, vhol ott van a krekkelt peccs linkje jó mélyen.
peccs nélkül nehéz lesz végigvinni...
Előzmény: gstyle (248)
gstyle Creative Commons License 2001.10.02 0 0 248
Nekem valahogy kezd elhúzódni a játék. Már elég ritkán találok küldetéseket. Vagy csak mindig rossz helyen keresgélek.
A fene ebbe a Cosa Sinistrába!!
Alig hogy elpusztítom, és elmegyek a szigetről, már újból tökéletes erősségnek örvend.
Valahogy a rip-em nem akarja elfogadni a patch-eket. Mindegyikre azt kiabálja, hogy nem angol verzióa játékom. Légyszi segítsetek! Tudtok valami címet, ahol a rip-hez is van jó patch.
Semmi kedvem sincs Cosa Sinistrát állandóan szétlőni. És gondolom fontos is, hogy elpusztítva maradjon a játék folyamata miatt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!