Keresés

Részletes keresés

állatgondozó Creative Commons License 2000.12.14 0 0 3
Ej... majom, ne kalimpálj, ma úgyis zárva vagyunk. (állatgondozó megvakarja a fejét) Meg egyébként is, a múltkor is megijesztetted a gyerekeket...
Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2000.12.13 0 0 2
En is kaptam ilyen levelet, azt irta, hogy egy moderator progit kapok. Nem inditottam el :-).

Spender!
Dedos vagy! :-)

Spender_ Creative Commons License 2000.12.13 0 0 1
Szija Ferim ! :)

YoOo, hogy gondolsz rám. :) Pusszancs.
Nekem csak akkor kell, ha nem 1999 előtt alkotott vírus. Ha Trójai, akkor az is jöhet. Csak profi legyen, ne valami VCL-be összedobott hernyóság.

Egyébként mailen küldeni vírust és stb-t eléggé marhaság. Egy öregebb netes hüjje lesz elindítani egy csatolt exe-t, aminek nem ismeri a küldőjét. Aki csinálta, annak üzenem: ezt nem így kell csinálni !!! :)
A vírusok meg már egyébként is kimentek a divatból. A fjucsör a képregényekben van ! :)))) Ha lesz időm, akkor összedobok egyet. :)

Császtok !

Előzmény: esefi (-)
vigor Creative Commons License 2000.12.12 0 0 0
Kár, pedig lehet hogy az az EXE maga Jézus Krisztus volt, és ilyen formában jött el másodszor.
Előzmény: esefi (-)
esefi Creative Commons License 2000.12.12 0 0 topiknyitó
Kaptam mostanában egy levelet

Feladó: Wowiwiwi (vagy valami ilyesmi)
tárgy: sf (ez ugye a monogrammom)

Benne semmi szöveg, csak egy csatolt állomány "exe" kiterjesztéssel. Annak rendje és módja szerint megnyitás nélkül töröltem a levelet mindenestül.

Aztán később eszembejutott, hogy esetleg egy barátom, akiből kinézek egy ilyen levelet :) küldte. Hát írtam neki, de nem ő küldte.

Nos.
Az nagyon valószínű, hogy valaki az Indexről írt, mert az itt megadott és máshol nem igen használt címre érkezett.

Kedves Ismeretlen!

A barátom arra kért engem, hogy ha lehet küldjem már el neki, mert ő kíváncsi lenne rá mi volt az. Csak az a baj ugye, hogy én már töröltem.

Kérlek szerezz barátomnak örömet, kűld el nekem még egyszer, hogy postázhassam neki.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!